Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Aslında Nereli Olmalı?

etiket Sevgilin Aslında Nereli Olmalı?

Osman Avcı
02.11.2014 - 13:06 Son Güncelleme: 02.11.2014 - 15:59

'Ruh eşimin nereli olduğu çok önemlidir.' diyorsan, bu testi çözmelisin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle... Sevgilinde hangi ünlünün, hangi özelliğinin bulumasını istersin?

2. Peki ya, hangi erkek kıyafeti?

3. Hafta sonunda yapmaktan en ama en zevk aldığın şey ne ola ki?

4. Düğününün hangi konseptte olmasını istersin?

5. Erkek vücudunun hangi bölgesi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En yakın arkadaşınla sevgilin kedi köpek misali kapışmakta, birbirlerini bir kaşık suda boğmak istiyorlar. Bu durumda ne yapacaksın?

7. Aşk sence hangi renktir?

8. Bir Sezen Aksu şarkısı seç!

8. Bir Sezen Aksu şarkısı seç!

9. Son olarak, Sevgilini/idealindeki sevgiliyi bir tatlıya benzetecek olsan, bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Ankaralı" çıktı!

"Ankaralı" çıktı!

Senin sevgilin Ankaralı olmalı, kaderinde bu var. Çünkü artık sen; efendi, düzgün, saygılı, adam gibi bir adam istiyorsun; karakterine en uygun erkek bu şehirden çıksa gerek. Ankaralı adamlar; eğitimlidir, aile terbiyesi almıştır; yani tam anneyle/babayla tanıştırılacak adam profilidir. İçi-dışı bir, çok fazla yalan söylemeyen, istese de söyleyemeyendir. Güven, huzur, bir ömür boyu bir beraberlik istiyorsan doğru yerdesin kısacası!

"İstanbullu" çıktı!

"İstanbullu" çıktı!

Senin sevgilin İstanbullu olmalı, kaderinde bu var. Sana İstanbullu çıkmasının en temel sebebi, hayatını, yaşamayı bilen bir insanla geçirmek istemen, çok net! Bir kere İstanbul'un erkeği; giyinmeyi bilir, güzel yemek yer, eğlencesi de sabaha kadardır. Onunla hızlı yaşayıp genç ölürsün ama arkana dönüp baktığında, 'keşke' demezsin, o anları hep güzel hatırlarsın ve bilirsin ki 'yaşadıklarının hiçbiri boşuna değil!'. Az biraz da tehlikeli olurlar. Amaan canım, efendiler sanki çok matah da senin 'piç adam'lar hep yerin dibine sokuluyor. Zaten sen onu adam edersin adam :)

"İzmirli" çıktı!

"İzmirli" çıktı!

Vaaay İzmirli ha? Tebrikler, gerçekten şu Türkiye'den çıkabilecek en güzel yerin adamı sana çıktı! Bir kere bu arkadaşlar hardcore yakışıklı. Çirkin adamın yüzüne baka baka ömür geçer mi? Geçmez! Ama sadece sen yakışıklılık mı arıyorsun, tabii ki hayır! Bu adamlar entelektüel olurlar, derin düşünürler, derin konuşurlar. Ayrıca ortamına göre davranmasını bilirler. Yerine göre rock star, yerine göre salon beyefendisi yani. Az biraz  havalı olsalar da, sen onların havasını almayı iyi bilirsin, bayan şanslı :)

"Adanalı" çıktı!

"Adanalı" çıktı!

Senin sevgilin Adanalı olmalı, kaderinde bu var. Adanalı deyince ilk akla gelen şey, ateş. Evet, bir Adanalı'yla beraber olmak demek, ateşin gözlerinin içine bakmak demektir. Atarlı, sinirli diye adları çıkmış; ama sevgililerine asla öyle değillerdir. Duyarlı, şefkatli, korumacıdırlar... Aşkı da yaşamasını bilenle yaşayacaksın demişler. Yani yaşadığını hissettirir sana. Elde tutması zordur ayrıca. Ama her zor ve meşakkatli işler gibi, sonu güzel ve fethedilesi, ey Adana fatihesi :)

"Bursalı" çıktı!

"Bursalı" çıktı!

Senin sevgilin Bursalı olmalı, kaderinde bu var. Sen eğlence küpü, komik-espritüel ve her şeyden önemlisi zeki insanları seviyorsun. Bursalı erkekler de tam bu profile uygun. Gülmeyi sever, güldürmeyi de. Gülüşüne tav olmamaksa imkansız. En kötü özellikleri ise çocuk gibi olmaları, ciddi bir şey konuşamazsın bunlarla. Fakat severlerse, birden büyüyüp sorumluluk abidesi de olabilirler. Bursalı'yla ömür boyu mutluluklar kısacası; ama yanaklarınıza dikkat, gülmekten aşağı düşebilir :)

"Antalyalı" çıktı!

"Antalyalı" çıktı!

Senin sevgilin Antalyalı olmalı, kaderinde bu var. Sen duygusal insanlardan hoşlanıyorsun. Nezaketsiz, kaba, maço tipler oldum olası mideni bulandırıyor. Ama Antalyalı böyle mi, hayır. İncelikli haytadır, güzel sözler söyleyip insanın bam teline dokunmasını da iyi bilir. Naziktir, kibardır, bin düşünüp 1 söyler, asla kırmaz. Sevdiği için gururunu da bir kenara atabilir. Tam da senin gibi baskın kadınların tercihi, anladın sen onu :)

"Karadenizli" çıktı!

"Karadenizli" çıktı!

Senin sevgilin Karadenizli olmalı, kaderinde bu var. Senin erkekte aradığın birinci şey şu: Asalet. Sulu, yılışık, çocuk gibi adamları oldum olası sevmedin zaten. Senin kafandaki erkek, konuştu mu herkesi susturan, az ama öz konuşan, yürüdü mü asaletinden yolları titreten birisi olmalı. Sahiplenmeli seni ve sen de onu. Ve çakma şeylerden de hoşlanmıyorsun asla, yaşadığın duygular hep gerçek olmalı. Gerçek sevgi, gerçek kıskançlık, gerçek sadakat... Uzun lafın kısası, siz bizce bir Rize Turist çayı için :)

"Eskişehirli" çıktı!

"Eskişehirli" çıktı!

Sen, tam bir 'Carpe Diem' insanısın. Eğlencesiz, patırtısız, gürültüsüz, aksiyonsuz geçen zamanı boşa sayıyorsun bu yüzden. Bu yüzden senin sevgilin kesinlikle Eskişehirli olmalı. Çünkü onlar kadar eğlenmeyi bileni, eğlendirmeyi bileni yok. Onlarla iken tek bir dileğin olabilir, o da 'aman sabahlar olmasın'. Çılgınlık onlarda ata sporu!

"Muğlalı" çıktı!

"Muğlalı" çıktı!

Senin sevgilin Muğlalı olmalı, kaderinde bu var. Ev yapacaksan tuğladan, adam alacaksan Muğla'dan demiş atalarımız ve yanılmış olamazlar :) Bir kere sen rahat bir insansın, gerginlikler hiç sana göre değil. E Muğla'nın adamı da tam bir ege rahatlığında, tam senlik yani. Asla darlamaz seni, sonsuz özgürlükçüdür çünkü. Denizde sıkılaşan vücutları ve güneşte yanan bronz tenleriyse cabası. Erkek değil Yunan tanrısı mübarek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
723
364
255
170
86
83
57