Görüş Bildir
Haberler
Sevgililerin Senin En Çok Hangi Özelliğinden Nefret Ediyor?

etiket Sevgililerin Senin En Çok Hangi Özelliğinden Nefret Ediyor?

Borgen
04.10.2016 - 13:40

Sen kusursuz olduğunu düşünsen bile sevgiline sorsak kesin sevmediği huyların çıkacaktır. Hem de bir sürü! Bunlardan en baskın olanı hangisi öğrenmek istiyorsan seni teste alalım. Sevgilinin en nefret ettiği huyunu öğrenirsen belki değiştirmek için çaba harcar ve ilişkini daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilirsin. Neden olmasın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öğrenmemiz gereken ilk şey tabii ki hangisinden hoşlandığın?

2. Önce bize rüyanda bunlardan hangisini daha çok gördüğünü söylemen lazım?

3. Sevgilinle evde oturmuş film izliyorsunuz. Bir kaç kere kendi kedine "Çok susadım" dedi. Ne yaparsın?

4. Sevgilinin seni aldattığını öğrendin ve bir arkadaşınla dertleşiyorsun. Şu cümlelerden hangisini söyleme ihtimalin daha yüksek.

5. Sence sevgilin seni hak ediyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki daha iyisini bulsan?

7. Seni üzdüğünde ne yaparsın?

8. Sevgilinin yanında hangisine dönüşüyorsun?

9. Az kaldı. Evlilik konuları açılınca tepkini hangisi daha iyi anlatıyor?

10. Sevgilinle aşkınızı bize tanımla ve testi bitirelim artık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıskançlığın!

Kıskançlığın!

Sevgililerin senin en çok kıskanç olmadan nefret ediyor! Kıskançlığı abartmak ilişkinde ciddi sıkıntılar yaşamana sebep olabilir. Kıskançlık sende artık baskın bir karakter özelliği haline gelmiş ve bunu bir nebze olsun aşmak için çaba göstermen gerekiyor. Sevgililerin bu özelliğinden yaka silkmiş durumda, biraz kendine çeki düzen vermelisin.

Ukalalığın!

Ukalalığın!

Sevgililerin senin en çok ukala olmandan nefret ediyor. Tamam çok biliyor olabilirsin, öngörülerin isabetli, tespitlerin oldukça başarılı olabilir ama her şeyin en doğrusunu sen biliyor olmazsın değil mi? Bu huyunu biraz törpülemeye çalışmalısın ki seni zaman zaman çekici kılan bu özelliğin artık bir nefret sebebi olmaya başlamasın.

Kindarlığın!

Kindarlığın!

Sevgililerin senin en çok kindar olmandan nefret ediyor. Hiçbir şeyi unutmuyor, her şeyin hesabını, kitabını tutuyor ve yeri geldiğinde ortaya seriyorsun. Bazen kimi şeyleri unutmamak iyi olsa da bu kadar kin tutup kendini doldurmak çoğu zaman sana zarar veren sonuçlar doğuruyor. Sana yapılan kötülükleri unutma ama ufak şeyler için de rövanş alma gayretinde olma ki daha sağlıklı ilişkiler yaşayabil.

Kibirliliğin!

Kibirliliğin!

Sevgililerin senin en çok kibirli olmandan nefret ediyor. Başkalarını küçük görmen en azından bir ilişkide biraz ket vurman gereken bir özellik. Kendinin pek çok konuda mükemmel olduğunu düşünüp onları küçümsüyorsan bile bunu içinde tutman senin için daha iyi olacaktır. Biraz tevazu sahibi olsan bir şey kaybetmezsin. Gerçekten iyiysen zaten onlar bunu bir şekilde görecektir. İlişkilerini zora sokmak istemiyorsan bu huyunu en azından görünürde biraz kenara bırakman gerekiyor.

Tembelliğin!

Tembelliğin!

Sevgililerin senin en çok tembel olmandan nefret ediyor. Evde tek başınayken yemek yemeye bile üşeniyor olabilirsin ama sevgilin için gerektiğinde dağları dahi delmelisin. Öyle uyuşuk, her şeye üşenen, pek çok şeyi gözünde büyüten birisiyle beraber olmak bir süre sonra sıkıcı hale gelebilir. Sevilmeyen huylarının çoğunu değiştirmek zor olsa da tembellik biraz çaba ile en azından onun yanındayken ortadan kaldırabileceğin bir durum. Biraz özen lütfen.

Bencilliğin!

Bencilliğin!

Sevgililerin senin en çok bencil olmandan nefret ediyor. Çok benmerkezcisin ve kendini herkesin önünde koyuyorsun ama ilişki dediğin şey maalesef böyle yürümez. Bencilliğini dizginleyemezsen bir süre sonra ilişkilerinde sorunlar yaşamama ihtimalin yok. Sen dünyanın merkezindeymiş gibi yaşamak istiyor olabilirsin ama sevgilin sana ne kadar aşık olursa olsun bunu çok uzun süre tolere edemez. Bencilliğini en azından ilişkin içinde biraz dizginlemen lazım.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
497
339
156
82
67
56
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sevgilisi olmadığı halde testi çözen şizofren arkadaşlar toplanın hele,çekirdek kola yapalım :D

bayan kahkaha

ben niye bu testi çözdüm dhfgkjjk