Görüş Bildir
Haberler
Sevgili Yapan Arkadaşınızın Girdiği 13 Trip

etiket Sevgili Yapan Arkadaşınızın Girdiği 13 Trip

SimlaİB
15.09.2015 - 12:57 Son Güncelleme: 18.10.2015 - 12:59

Her türlü muzır işin altına birlikte imza atmış olduğunuz arkadaşınız, sevgili yapınca bambaşka bir adam olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Telefon çalınca dünyanın en medeni insanı oluverir

Biraz evvel sizle takımın son transferine dair oldukça sert ifadelerle fikir teatisinde bulunurken telefon çalar ve arkadaşınız medenileşir. Kuytu bir köşeye çekilip fısır fısır bir şeyler konuşur. Kulağınıza, 'bir tanem', 'aşkım', 'hayatım', 'özledim' gibi ifadeler gelir.

2. "Sarımsak mı, pardon o nedir?"

Kır pidesiyle beslenen adam, sofistike zevkler geliştirir. Gnocchi'lere, ıspanak yatağında limonlu levreklere geçiş yapmış, kuru fasulye-pilav ikilisinin yerine deniz ürünlü risotto'ları koymuştur. Lahmacundan haberi bile yoktur, soğanı ömrü hayatında görmemiştir.

3. "Film festivalinde bu yıl hangi yönetmenler var balım?"

Yazın karpuz-kavun, kışın da portakal-mandalina sergisinden öte sergi tanımazken sergi gezer. Sinema sanatına ilgisi, süper kahraman filmleri ve bazı diğer 'konulu' filmlerden ibaretken film festivallerini takip etmeye başlamıştır.

4. "Akşam kuaförde randevum var kanka, yarın buluşsak?"

Berbere ayda birden daha sık gitmeye başlamış, 'saç-sakal' kavramından öteye geçmiştir. Manikür ve pedikürün yanı sıra ağda da yaptırmaya başlamıştır. Göğüs kılları, beyefendide sanki hiç var olmamıştır!

5. "Benimki hep çiçek kokar zaten!"

Tuvaletten çıkacağı zamanı önceden kestirebilir hâle gelmişsinizdir. Hayır, sizin önsezileriniz gelişmemiştir; arkadaşınız, sifon çekmeyi öğrenmiştir. Tuvaletten çıktıktan sonraysa ortam mis gibidir. Sanırsınız arkadaşınızın sindirim sistemi, yediklerini çileğe dönüştürmektedir! Zira çıkmadan önce oda kokusunu dibine kadar fıssssssssslatmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Sabah spora gidicem hacı, ben içmiyim!"

Alkolü azaltmış, baklavasına halı saha maçından düzenli spor salonu üyeliğine geçiş yapmıştır. Spor çantasının demirbaşı ayakkabılar havalandırmaya çıkmış, uzun beyaz çorapların yerini, bilekten kısa çoraplar almıştır.

7. "Prag'tan yeni geldim, hiç öpmiyim!"

Rus turistin yoğunlukta bulunduğu Alanya, Kemer gibi yörelerden Bozcaada, Çıralı, Cunda gibi daha naif tatil beldelerine yönelmiştir. Seyahatlerinde otobüs yerine uçağı tercih eder olmuştur. Önümüzdeki bahar Venedik'e gidecektir. Ama sizi götürmeyecektir.

8. "Bayramda afedersin dana kestik de Burcu'cum"

media0.giphy.com

Karşı cinse karşı daha çağdaş bir yaklaşım sergiliyordur. Konuşurken kadınların gözlerine odaklanmayı başarabilmektedir artık. Küfür dağarcığında ciddi bir azalma olduğu aşikârdır.

9. "Eşormanım değil Adidas eşofmanım"

media4.giphy.com

Kışın kıyafetlerinin içine, yazın ise direkt şortun üzerine giymekten ödün vermediği atletiyle vedalaşmıştır. Renk algısındaki ciddi gelişmeyle kıyafetleri birbirine uygun olarak kombinleyebilmektedir. Eşofman altından ne mutlu ki uzun süredir haber alınamamaktadır.

10. "Kanka sen öde, kalanı karttan çektireyim"

media4.giphy.com

Artık arkadaşınızla birlikte yediğiniz bir yemekte, hesap gelince sizinle aynı anda cüzdanına davranmayı çoktan bırakmış; mevzuya olabildiğince Fransız kalarak Alman usulünü benimsemiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Pardon aşkım, arkadaşlar hayvanlık yapıyor"

Küçük takılmalar artık sorun olmaya başlamıştır. Örneğin, arkadaşınız köşeye çekilip de fısır fısır konuşurken, sizin dudaklarınızı büzüp 'Aauuuuu' diye ulumanız, ona batmaktadır. Ne demek istemektesinizdir yani şimdi siz? Hoş mudur yaptığınız? Arkadaşınız, kızın köpeği mi olmuştur; onu mu söylüyorsunuzdur?

12. "Karpati benim en yakın arkadaşım"

Hayvanlara olan ilgisi iyice artmıştır. Sosyal medyada kedisiyle paylaştığı fotoğraflardan bıkkınlık getirir.

13. "Çıkıp sohpet edebileceğimiz bir yerlere mi gitsek?"

Artık seyrekleşen video oyunu gecelerinde çok daha az faul yapmaya başlamış; dövüş oyunlarındaysa savunmacı bir taktiğe yönelmiştir. Aslında tercihi, karaoke'den yanadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
151
78
30
26
16
0