Görüş Bildir
Haberler
Sevgili Triplerine Karşı Dayanma Süreni Ölçüyoruz!

etiket Sevgili Triplerine Karşı Dayanma Süreni Ölçüyoruz!

Bakalım karşındaki kişi sana trip atarken ne kadar dayanabileceksin? Triplere karşı delik deşik ve mağlup olup mu ayrılacaksın yoksa büyük bir zaferle bütün fırtınalara göğüs gererek mi? Triplere nasıl bir karşılık verirsin?

Testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

Tebrikler! Triplere karşı en dayanıklısın!

Tebrik ediyoruz ve ayakta alkışlıyoruz. Bir insan bu kadar sabredebilir mi? Sen gerçekten bulunmaz bir parçasın. Sevgilin ne derse tamam diyorsun, özür diliyorsun fakat böyle böyle üzerler seni be. Gelen vursun giden vursun olur mu? Sen, evet dört yapraklı yonca gibi her sevgilinin isteyeceği ideal bir partnersin. Gerekli gereksiz bütün triplere göğüs geriyorsun ve mücadele ediyorsun. Gerçekten sevmek buna mı denir, tartışılır tabi... Fırtınalara göğüs geren, ilişki kurtarıcı ve sabredici olarak gelmişsin bu dünyaya. Triplere karşı en dayanıklı kişi madalyasını sana takmak istiyoruz.Tebrikler!

Triplere dayanma sürende sabır taşısın!

Tebrikler gerçekten! Sen tam bir sabır taşı çıktın bu süreçte. Nasıl katlanıyorsun bilmiyoruz fakat bu trip meselesini dengeliyorsun. Ne trip atmasına izin veriyorsun ne de triplerine karşı çıkıyorsun. Sen sadece sabrediyorsun belli. Sabreden derviş muradına ermiş evet, fakat sen de insansın. Hep sessiz, hep sessiz nereye kadar. İlişkide mantıklı sorular arayan ve bu sorulara mantıklı cevap veren taraf genellikle sen oluyorsun. Bence her şeyi çözen tarafta genellikle sen oluyorsun. Yeri geldiğinde kendini savunmasını da iyi biliyorsun, özür dilemesini de. Gerçekten tam bir sabır taşısın baktığında. Neler oluyor diye sorup bu sorunun peşinden gidenlerdensin. Sensin sabır taşı ve sensin trip atanların kahramanı!

Katlanma tahammülün bitmek üzere!

Senin hiç umursamadığını ve trip duymaktan çok sıkıldığını fark ettik. Katlanmışsın, sabretmişsin fakat artık triplere gelemiyorsun. Ne diyor ya bu? Bakışlarıyla bakıyorsun ve sen bu triplere gelmek için artık yaşının geçtiğini düşünüyorsun. Katlanıyorsun, sabrediyorsun belki de sırf sevdiğin için fakat biliyorsun ki sevgi de bir yere kadar. İnsanın bir tahammül sınırı olur be kardeşim! Damarına basıp basıp duruyorlar. Böyle sıkıcı ilişkilere gelemiyorsun ve aslında daha arkadaş gibi sohbet edebildiğin ilişkiden yanasın. Sevgililikte naz olur, trip olmaz gözüyle bakıyorsun. Belki karşına alıp konuşsan bu durumu çözebilirsiniz. Sonuçta insanlar konuşa konuşa demişler. Katlanmak zorunda değilsin hiç birşeye ve senin için en doğrusu neyse onun peşinden gitmelisin.

Trip, trip, trip! Triplere dayanamıyorsun!

Dört bir yanını sarmış kapris ve triplere karşı ne savaşacak ne de direnecek gücün kalmış. Artık karşısında yenilgiyi kabul etmiş ve artık ''Yeter'' demekten başka çaren kalmamış. Senin için olabilecek en yüksek kaliteli ilişki kaprislerinden arınmış ve triplerinin kapının dışında bırakmış, harika ilerleyen bir ilişki. Trip yemekten her yanın delik deşik olmuş. Sen de haklısın elini veren kolunu kaptırıyor. Dayanamıyorsun artık tahammülün de yok. Seven insan trip atmaz arkadaş. ''Az titre ve kendine gel'' diye düşündüğün dönemler oluyor. Kendine inandığın ve güvendiğin bir dünyada oluşan ilişki senin için daha sağlam adımlarla ilerliyor. İnanıyorsun, inancın ve umudunu henüz fazlasıyla kaybetmiş değilsin. Fakat insanlara tahammül etme durumunda sınıra gelmişsin. Senin de kendin için oluşturduğun bazı kurallar olmalı ve triplere karşı ördüğün çelik zırhların.

Triplere katlanma süren bitmiş!

Senin triplere katlanmaya ve insanların nazlarını çekmeye kesinlikle tahammülün yok. Bu süre senin için bitmiş. Tüketmişsin zamanında.Senin sabrını yemişler, tüketmişler. Zamanında pamuk gibi, sabırlı ve her şeyi pembe gören tarafını tripleriyle bitirmişler. İlişkide en tahammül edemediğin şey trip. Sevgilini de buna göre seçiyorsun. En trip atmayanından bir tutam sevgili alabilir miyiz? Senin için sabır taşını çoktan çatlattı diyorlar, bilmiyoruz tabi. İlişkide ve sevgililikte farklı bir boyuta geçmişsin. Tripli insanlara tahammül edemiyorsun. Özellikle ergenlere... Bir şeyi söyleyeceksen hemen söylemekten yanasın, bir sorun varsa o sorunu çözmekten yanasın. En güzeli de böyle. Sorunun en dibine girip trip atmadan ve trip yemeden problemi çözmek. Senin ilişkilerin bu yüzden gayet iyidir. Uzun süreli ilişkiler senin için çok daha yapıcı. Tripsiz aşklar var da trip atmayan aşıklar yok mu...

Yavaş yavaş bu süreyi aşağıya çekiyorsun!

Az az tükeniyorsun. Yavaş yavaş bitiyorsun fakat bunun önüne geçmezsen tabi. Karşı taraf seni tripleriyle bastırmaya çalışıyor, yılma! Sakın kendini salma ve bitirme. Bunların hepsi yıkma ve tüketme politikaları. Senin için iyi olabilecek her şeyi sen biliyorsun ve karşı tarafa bunu uygun bir dille anlatıyorsun. Triplere sabrediyorsun bazen fakat daha ağır tarafın bu konuda kendini tüketmiş olan tarafın oluyor. Her şeye trip atan bir insana ne kadar katlanabilirsin ki? Özgürlüğüne düşkünsün ve hayatını tripler altına almaktan hoşlanmıyorsun. Kısıtlanmalara gelemiyorsun. Yeri geldiğinde alttan aldığında oluyor fakat bunu suistimal edenlere karşı büyük bir savaş açmış konumdasın. Tebrikler, ayaktasın ve asla yılmayacaksın. Sadece karşı tarafa bir uyarıda bulun ve otur izle. Bakalım o da senin gibi sabırlı ve dayanıklı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
422
298
115
39
33
30
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın