Görüş Bildir
Haberler
Sevgili Puanlama Testi! Sen Sevgiline Göre Kaç Puansın?

Sevgili Puanlama Testi! Sen Sevgiline Göre Kaç Puansın?

Sevgilinle ilişkinin mükemmel gittiğini düşünebilir ve hatta bu mükemmelliğin sebebinin, kendin olduğunu da düşünebilirsin. Peki sen sevgiline göre kaç puansın? Buyurun sevgili puanlama testimize.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Söyle bakalım her gece yatmadan önce sevgilini arar mısın?

4. Peki atmazsam olmaz dediğin bir mesaj seçer misin?

5. Ne kadar süredir berabersiniz?

5. Ne kadar süredir berabersiniz?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki tartışmalarınız daha çok ne üzerine oluyor?

7. Küstüğünüzde nasıl barışıyorsunuz?

8. Son olarak sevgilinle tatile çıkacaksınız nereye gidiyorsunuz?

Senin sevgililik puanın 30!

Senin sevgililik puanın 30! Sen ilişki kursan da uzun süre devam ettirebilecek biri değilsin. Çünkü insanlara olan tahammül seviyen oldukça az. Birini gerçekten sevebilirsin ama bu sevgiyi devam ettirebilir misin emin değiliz. Her şeyden çabuk sıkılıyor ve soğuyorsun. Senin gerçekten uzun süre ilişkide kalabilmen için karşındaki kişinin çok fazla seninle ilgilenmesi gerekiyor. Fazla tartışmaların yaşandığı bir türlü orta yolun bulunmadığı ilişki türleri yaşamışsın. Biraz ilişkilerdeki heyecanın tartışmalardan kaynaklandığını düşüyor ve böyle canlı kalacağına inanıyorsun. Bu tartışmaların sonu her zaman ayrılığa çıksa da sık sık ayrılıp, barışılan ilişkilere sahip oluyorsun. Sen en fazla 30 puana sahip olabilirsin. Onu da şu anki ilişkine ayıp olmasın diye veriyoruz.

Senin sevgililik puanın 50!

Senin sevgililik puanın 50! Sen birine karşı çok zor duygular hisseden birisin. Herkese aşık olabilecek veya herkesle flört edebilecek bir karakterin yok. Bu nedenle insanlara alışman da güvenmen de ve gerçekten inanman da uzun sürelerini alıyor. Sen bu duyguları hissedene kadar o insandan soğuyabiliyorsun. Bir şeyler hissetmen zorken, birinden soğuman da bir o kadar kolay olabiliyor. İlişkilerinde kendi hislerine öncelik veren birisin. Kimin seni sevdiğiyle değil, senin kimi sevdiğinle ilgileniyorsun. Birini kırmamak adına fazla hassas davrandığın ilişkilerinde hislerini belli etmek senin için zor. Yani sen pek fazla ilişki yürütebilecek biri değilsin. En küçük bir hareket görünce insanlardan çabuk vazgeçiyorsun. Sevgililik puanının 50 olmasının sebebi henüz bazı şeylere karar verememiş olman.

Senin sevgililik puanın 80!

Senin sevgililik puanın 80! İdeal sevgili değilsin belki ama karşındaki insanı nasıl mutlu edeceğini iyi biliyorsun. Yani ara sıra gözün dışarı kaysa da ilişki içerisinde fazla aşk ve sevgi dolu oluyorsun. İlişki içerisindeki fedakarlığın tamamen karşındaki kişinin sana hissettikleriyle ilgili. Yani sevildiğini hissediyorsan sevgiline karşı daha ilgili oluyorsun. Ne kadar sevgi görürsen o kadar seviyorsun. Bazı şeylerin bittiğini hisseder ve artık önemsenmediğini anlarsan o ilişkiyi hiç uzatmadan bitirebilirsin. Belki biraz bencilce ama sevgilinden gördüğün değer kadar değer gösteriyorsun. İlişki içerisinde mutlu olman senin için oldukça önemli. Bazı şeylerin zorlayarak gittiğini fark eder veya görürsen kendini o ilişki de fazlalık hissedebilir ve zaten az olan çabanı da kaybedebilirsin. Sevgililik puanın 80 ama bu tamamen karşındaki kişinin davranışlara bağlı.

Senin sevgililik puanın 90!

Senin sevgililik puanın 90! Sen aşkın bir kere başına geleceğine inanan ve bu hisleri bir kere tadacağına inanan birisin. Bu nedenle Senin birini sevmen zor olabilir ama sevdiğin zaman da hissettirdiklerin bambaşka şeyler. Yani senin tarafın sevilmek insanların başına gelebilecek en güzel şey. İlişki içerisinde elinden geleni yapan ve hiçbir karşılık beklemeyen birisin. Karşındaki insanın sana hissettirdiği değil senin ona ne hissettirdiğin önemli senin için. Bu nedenle gerçekten aşık olmadan bir ilişkiye başlayamazsın. Bunu hem kendine hem de karşındaki insana haksızlık olarak görüyorsun. Sevdiğin zaman karşındaki insana cenneti yaşatabilir ama sevmediğin zaman herkes için zor günler de yaşanabilir. Tüm duygularınla birine ait olmayı isteyen senin için hayatında her zaman aşka yer var. Bu nedenle aşka aşık biri olarak senin sevgililik puanın 90!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
37
19
15
13
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?