Görüş Bildir
Haberler
Seni Asla Unutamayacak Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Seni Asla Unutamayacak Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Seni asla unutmayacak kişi kim? Bu sorunun cevabı testimizde!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Senin unutamadığın biri var mı?

4. Peki o kişi şimdi sana gelip, barışalım derse cevabın ne olurdu?

5. Peki seni bilerek üzen biri için ne yapmazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin şu an neye ihtiyacın var?

6. Senin şu an neye ihtiyacın var?

7. Birinden ne olursa vazgeçersin?

8. Sen aşık olunca neleri görmezden gelebilirsin?

9. Peki geçmişe dönecek olsan, kaç yıl geriye dönmek isterdin?

10. Son olarak yükselen burcunu seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sena!

Sena!

Yıllar geçse de seni unutamayacak kişi Sena. Aranızda yaşananları unutmak ne mümkün. Her gün senin hayalinle yaşarken, bir gün tekrar eski günlere döneceğini ümit ediyor. En güzel zamanlarını seninle yaşayan Sena senin bir mesajını bekliyor olabilir.

Eylül!

Eylül!

Seni asla unutamayacak kişi Eylül! Ne olursa olsun seni bekleyen biri var. O kişi de Eylül. Eğlendiğiniz ve kime gitse seni arayan Eylül aranıza ne kadar mesafe girerse girsin, ne kadar yıllar geçerse geçsin seni unutamayacak.

Büşra!

Büşra!

Seni uzun yıllar unutmayacak kişi Büşra. Senden bir adım bekleyen ve aklından bir türlü çıkmayan bu kişi, seni ve seninle geçirdiği günleri düşünüyor. Aranızda ne yaşanırsa yaşansın her şeyi görmezden gelebilecek tek kişi Büşra.

Aslı!

Aslı!

Seni asla unutmayacak kişi Aslı. Kafasını nereye çevirse seni görüyor ve ne görse aklına sen geliyorsun direkt. Belki yaşananların tatlılığı belki de henüz yaşanamayan şeylerin hayali onu senden vazgeçirmiyor. Seni unutamayan kişiyi belki bir aramak istersin.

Ecem!

Ecem!

Seni unutamayan kişi Ecem. İçinde özlem, sevgi ve daha birçok duyguyu sana besleyen Ecem seni asla unutamayacak. Sana hissettiği her şeyi bir başkasına hissetmesi mümkün olmadığı gibi senin için her şeyi de göze alabilen birisi. Ecem seni unutamayacak ama aynı zamanda sen de Ecem'in sana hissettirdiklerini unutamayacaksın!

Gizem!

Gizem!

Yıllar geçse de seni unutamayacak kişi Gizem. Aranızda yaşananları unutmak ne mümkün. Her gün senin hayalinle yaşarken, bir gün tekrar eski günlere döneceğini ümit ediyor. En güzel zamanlarını seninle yaşayan Gizem senin bir mesajını bekliyor olabilir.

Melisa!

Melisa!

Seni asla unutamayacak kişi Melisa! Ne olursa olsun seni bekleyen biri var. O kişi de Melisa. Eğlendiğiniz ve kime gitse seni arayan Melisa aranıza ne kadar mesafe girerse girsin, ne kadar yıllar geçerse geçsin seni unutamayacak.

Eda!

Eda!

Seni uzun yıllar unutmayacak kişi Eda. Senden bir adım bekleyen ve aklından bir türlü çıkmayan bu kişi, seni ve seninle geçirdiği günleri düşünüyor. Aranızda ne yaşanırsa yaşansın her şeyi görmezden gelebilecek tek kişi Eda.

Simge!

Simge!

Seni asla unutmayacak kişi Simge. Kafasını nereye çevirse seni görüyor ve ne görse aklına sen geliyorsun direkt. Belki yaşananların tatlılığı belki de henüz yaşanamayan şeylerin hayali onu senden vazgeçirmiyor. Seni unutamayan kişiyi belki bir aramak istersin.

İrem!

İrem!

Seni unutamayan kişi İrem. İçinde özlem, sevgi ve daha birçok duyguyu sana besleyen İrem seni asla unutamayacak. Sana hissettiği her şeyi bir başkasına hissetmesi mümkün olmadığı gibi senin için her şeyi de göze alabilen birisi. İrem seni unutamayacak ama aynı zamanda sen de İrem'in sana hissettirdiklerini unutamayacaksın!

Burak!

Burak!

Yıllar geçse de seni unutamayacak kişi Burak. Aranızda yaşananları unutmak ne mümkün. Her gün senin hayalinle yaşarken, bir gün tekrar eski günlere döneceğini ümit ediyor. En güzel zamanlarını seninle yaşayan Burak senin bir mesajını bekliyor olabilir.

Ataberk!

Ataberk!

Seni asla unutamayacak kişi Ataberk! Ne olursa olsun seni bekleyen biri var. O kişi de Ataberk. Eğlendiğiniz ve kime gitse seni arayan Ataberk aranıza ne kadar mesafe girerse girsin, ne kadar yıllar geçerse geçsin seni unutamayacak.

Mert!

Mert!

Seni uzun yıllar unutmayacak kişi Mert. Senden bir adım bekleyen ve aklından bir türlü çıkmayan bu kişi, seni ve seninle geçirdiği günleri düşünüyor. Aranızda ne yaşanırsa yaşansın her şeyi görmezden gelebilecek tek kişi Mert.

Emre!

Emre!

Seni asla unutmayacak kişi Emre. Kafasını nereye çevirse seni görüyor ve ne görse aklına sen geliyorsun direkt. Belki yaşananların tatlılığı belki de henüz yaşanamayan şeylerin hayali onu senden vazgeçirmiyor. Seni unutamayan kişiyi belki bir aramak istersin.

Efe!

Efe!

Seni unutamayan kişi Efe. İçinde özlem, sevgi ve daha birçok duyguyu sana besleyen Efe seni asla unutamayacak. Sana hissettiği her şeyi bir başkasına hissetmesi mümkün olmadığı gibi senin için her şeyi de göze alabilen birisi. Efe seni unutamayacak ama aynı zamanda sen de Efe'nin sana hissettirdiklerini unutamayacaksın!

Can!

Can!

Yıllar geçse de seni unutamayacak kişi Can. Aranızda yaşananları unutmak ne mümkün. Her gün senin hayalinle yaşarken, bir gün tekrar eski günlere döneceğini ümit ediyor. En güzel zamanlarını seninle yaşayan Can senin bir mesajını bekliyor olabilir.

Furkan!

Furkan!

Seni asla unutamayacak kişi Furkan! Ne olursa olsun seni bekleyen biri var. O kişi de Furkan. Eğlendiğiniz ve kime gitse seni arayan Furkan aranıza ne kadar mesafe girerse girsin, ne kadar yıllar geçerse geçsin seni unutamayacak.

Fatih!

Fatih!

Seni uzun yıllar unutmayacak kişi Fatih. Senden bir adım bekleyen ve aklından bir türlü çıkmayan bu kişi, seni ve seninle geçirdiği günleri düşünüyor. Aranızda ne yaşanırsa yaşansın her şeyi görmezden gelebilecek tek kişi Fatih

Ömer

Ömer

Seni asla unutmayacak kişi Ömer. Kafasını nereye çevirse seni görüyor ve ne görse aklına sen geliyorsun direkt. Belki yaşananların tatlılığı belki de henüz yaşanamayan şeylerin hayali onu senden vazgeçirmiyor. Seni unutamayan kişiyi belki bir aramak istersin.

Oğuzhan!

Oğuzhan!

Seni unutamayan kişi Oğuzhan. İçinde özlem, sevgi ve daha birçok duyguyu sana besleyen Oğuzhan seni asla unutamayacak. Sana hissettiği her şeyi bir başkasına hissetmesi mümkün olmadığı gibi senin için her şeyi de göze alabilen birisi. Oğuzhan seni unutamayacak ama aynı zamanda sen de Oğuzhan'ın sana hissettirdiklerini unutamayacaksın!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
83
28
25
20
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mastani

Burak?? nerdesin Burak kimsin sen gxhsba

Bersun Bolat

beni bulsun Burak bişi diycmmmm :D ndjksahdjasdlas

ezgi arda

Ataberk mi ?

Hakan Can

Nokta attı .. şok oldum apk