Görüş Bildir
Haberler
Sevgili, Flört, Cart Curt! Sen Bunlara Ne Kadar Küstün?

etiket Sevgili, Flört, Cart Curt! Sen Bunlara Ne Kadar Küstün?

Adı her neyse artık! Sen bunlara ne kadar küstün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Hayallerinin gerçekleşmesi için sonuna kadar savaşanlardan mısın?

3. Hayallerinin gerçekleşmesi için sonuna kadar savaşanlardan mısın?

4. Peki çok yakın olmadığın insanların senin hakkında ne söylediği çok önemli midir?

5. Daha önce sevgilinle ayrıldıktan sonra tekrar birlikte olduğun oldu mu?

5. Daha önce sevgilinle ayrıldıktan sonra tekrar birlikte olduğun oldu mu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir ilişkide sinir olduğun şey bunlardan hangisidir?

7. Şu anda hayatına bir insanı almak istiyor musun?

8. Son olarak dünyayı tek bir renk olarak görecek olsan hangi renkte görmek isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşık olmak konusunda kafan çok karışık!

Aşık olmak konusunda kafan çok karışık!

Son dönemlerde seni çok karışık görüyoruz. Kafan bir hayli karışmış ve tekrar aşık olmak konusunda kendini hazır hissetmiyorsun. Evet şu son dönemde kafandan çıkmayan kişi hakkında olumlu sonuçlar geçse de kalbinden, kendine biraz zaman tanıman gerekiyor. Yaşadığın ilişkiler artık canına tak ettirmiş. Kafan çok karışık kendin için güzel bir şeyler yapmaya çalış. Kafanı toparla. Artık acı hissetmemeye başlamışsın. Gelen vursun giden vursun diyorsun. Öyle olmaz. Hadi bakalım, şimdi gidip tekrardan aşık olmanın zamanı geldi.

Aşka küsmüşsün!

Senin gibi cıvıl cıvıl, eğlenceli ve aşkına sadık insanı bile aşka küstürmüşler. Sen artık aşka küsmüşsün. 'Benden geçti.' diye düşünüyorsun. Çıktığın son ilişki seni çok büyük yormuş. Hayat enerjini tüketmiş. Uzun bir zamanını çalmış. İçinden geçenlere kalbin inanmıyor. Aşka küsmüş olamazsın. Daha yaşayacağın harika günler var. Bu gençliğinde seni aşka küstürenler utansın. Asıl onlar mutlu olamasın. Dışarı çık ve bu güzel havada aşık olmaya bak. Seni küstürmeye çalışanlara izin verme. Sen güçlüsün, onlar güçsüz. Yeniden aşık olmak için senin çaban gerekiyor. Sende böyle bir çaba yoksa eğer maalesef kalbin kimseyi kabul etmeyecek. Kendine biraz izin ver ve bu arayı fazla uzun tutmamaya çalış.

Yeniden aşık olma zamanı!

Yeniden aşık olma zamanı!

Seni aşka küstürenler olmuş, bu yoldan döndürenler olmuş... Yeniden silkinme ve kalkma vakti gelmiş. Sen yeniden aşık olacaksın! Hem de çok yakın bir zamanda. İçinde çiçekler açacak. Kalbine biraz olsun izin ver ve kendini aç. Karşı taraf senden büyük bir adım beklemiyor. Küçük adımlarınla da mutlu olacak. Öyle bir aşık olacaksın ki bu ilişki çok fırtınalı olacak. Herkes sizi konuşacak ve eski sevgilin bu durumdan hiç memnun kalmayacak. Çünkü eski sevgilinin tahmin ettiği kişiye aşık olacaksın. İkinizin arasındaki elektriğin farkındaydı ve gerçekten oldu. Senin gibi birisi aşık olmayacak da kim olacak. Eğlencenin dibine vuracaksın ve sana gerçekten değer veren birisi olacak. Mutluluk çok yakında ellerinde olacak.

Aşka küsmüşsün fakat yeniden kalkacaksın!

Sen aşka küstüm diye şaka falan mı yaptın? Bu nasıl aşka küsmek. Seni küstürmemiş resmen ayağa kaldırmış bu durum. Aşka küsmek yerine mutlu olmayı seçmişsin. Birisi yüzünden aşka küsülür mü? Etrafta birçok kişi senin gözlerinin içine bakıyor. Senden gerçekten hoşlanan birisi var ve sen bu kişiyi çok iyi biliyorsun. Kendini bu kişiye teslim et. Bırak seni dünyanın en mutlu insanı yapsın. Aşka bir dönem küstüğün olmuş fakat bu kişi senin üzerindeki ölü toprağı kaldıracak. Seni yeniden hayata bağlayacak. Tabii bunu bir tek o yapmayacak. Sen zaten hazırsın aşık olmaya. Kendi kendini iyileştirmeyi de iyi beceriyorsun. Güçlüsün ve bu şekilde devam et. Seni kimse yıkamaz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
255
85
53
43
39
30
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağız Demirer

Hayatına yeni biri ister misin'e neden olmasın dedim aşka küsmüşsün diyo hay yapacağınız testi

Orhan Ulusoy

Aşka küsmüşsün! bu konuda şansım pek yaver gitmedi

Limonlu Gazoz

İyikide aşık değilm..