Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Kişiden Ne Kadar Ayrı Kalabiliyorsun?

Sevdiğin Kişiden Ne Kadar Ayrı Kalabiliyorsun?

Galina Grigoryevna
11.09.2018 - 16:17 Son Güncelleme: 28.11.2018 - 12:05

Uzak ilişki yürütenlerin uzak durması gereken test. Bakalım sevgilinden ne kadar ayrı kalabiliyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok susadın ve sevgilinden su isteyeceksin, nasıl istersin?

2. En unutulmaz ilişkin nasıl sonlandı?

3. Siz hangi mevsimin çiftisiniz?

4. Gece dışarı çıktı ve uzun süre ondan haber alamadın?

5. Birlikte evde yaşamak konusunda ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce sevgilini aldattın mı?

7. Sevgilinle samimiyet anlayışın nedir?

8. Sihirli bir değnek verseler sevgilinde neyi değiştirmek isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

9. 1 hafta ayrı kalabiliyorsun!

Sevgilinden en fazla 1 hafta ayrı kalabiliyorsun. Sonra onu çok özlüyorsun. Senin için yıllar geçmiş gibi oluyor. Hemen koşup ona sarılmak istiyorsun ama onun soğuk duvar gibi suratıyla karşılaşabiliyorsun. Çünkü 1 hafta olmuş. Hadi sen zor dayandın o ne yapsın? Senden uzak kalmaya asla dayanamıyor. Seni çok seviyor. Sen ise günleri sayıyorsun buluşmak için. Birbirinizden bu kadar ayrı kalmayın yoksa ilişkinizin arasına mesafe girer. Hem daha samimi olmak ve hayatı daha uzun süre paylaşmak gerekir. 

Sen en fazla 1 hafta sevgilinden ayrı kalabiliyorsun, sonra gözlerin doluyor ve ellerin titremeye başlıyor. Senin en uzun süren ayrılığın 1 hafta. Sakın ondan fazla uzak kalma, yoksa hastalanıp yataklara düşebilirsin. Yine senin sabrın iyi. Sevgilin senden 1 saat ayrı kalmaya dayanamıyor. Bu konuyu iyice konuşmanız ve çözmeniz lazım. Sen sevgilinsiz en fazla 1 hafta kalabiliyorsun.

1 gün ayrı kalabiliyorsun!

Sen sevgilisizliğe en fazla 24 saat katlanabiliyorsun. Sonra çok özlüyorsun hemen görmek istiyorsun. Koşup koşup atlıyorsun üzerine. Onunla şımarmayı ve kedi köpek gibi kavga etmeyi çok seviyorsun. Sonra onu öperek barışmayı çok seviyorsun. Senin hakkında her şeyi çok iyi biliyor. Nelerden hoşlandığını ve nelerden hoşlanmadığını. Ona söyleyebileceğin cümleleri bile önceden tahmin edebiliyor. Kendini ona çok benzetiyorsun. Siz hem arkadaş hem sevgili gibisiniz. Birbirinizin dertlerine çözüm bulmak konusunda çok yardımcısınız.

En fazla 24 saat sonra onu görmek için evinin kapısına dayanabilecek durumda oluyorsun. Temel ihtiyacın gibi olmuş. O olmadan kurumaya başlıyorsun. Fotosentez yapamaz hale geliyorsun. Sen onu çok seviyorsun ve 1 gün görmesen özlüyorsun. Bu şekilde devam edin. Eminiz ileride daha mutlu günleriniz olacak.

1 ay ayrı kalabilirsin!

Sizin öyle güzel, öyle seviyeli bir ilişkiniz var ki sevgililiğin her dakika yan yana olmadan da olabileceğinin en büyük ispatısınız. Hayatlarınıza saygı duymayı iyi biliyorsunuz. Evet birbirinizi çok seviyorsunuz fakat sevgililik her zaman mıç mıç ya da öpüşmek değildir. Tabii 1 ayın sonunda içinde öyle bir özlem oluyor ki, onsuz duramaz hale geliyorsun. Hemen yanına gidiyorsun veya o senin yanına geliyor. Çok özlüyorsunuz birbirinizi fakat hayat şartları nedeniyle bazı zamanlar uzak kalabiliyorsunuz. Bu birbirinizi sevmediğiniz veya aldattığınız anlamına gelmiyor. Güzel ve düzeyli bir ilişkiniz var. Birlikte 1 hafta üst üste vakit geçirmeye ihtiyacınız var. O zaman çok daha iyi tanıyacaksınız. Uzaktan uzağa biraz zor oluyor gibi. Yan yana kavga bile etmiyorsunuz. Birbirinize güveniniz tam ve asla zora sokmuyorsunuz. Bu şekilde devam ama tabii 1 aydan fazla sakın ayrı kalmayın. Zaten sen kalsan bile o sabredemez bizce sensizliğe.

1 saat ayrı kalabiliyorsun!

1 saat ne demek? 59 dakika ve 59 dakika boyunca sevgilinden ayrı kalmak ne demek senin için gerçekten tarif edilemez. Sen sevgilinsiz 1 saat duramıyorsun. Ona o kadar alışmışsın ki onsuz olmuyor gibi geliyor sana. Sevgilini çok seviyorsun ve ona hemen sarılmak istiyorsun. Hayatın boyunca sevgiline sarılabilirsin. O da seni çok seviyor fakat bu 1 saat meselesi onun canını baya sıkıyor gibi. Evet 1 saat ayrı kalabiliyorsun fakat onu hiç düşündün mü? Sıkılır mı, başka bir hayatı yok mu, diğer arkadaşlarıyla vakit geçirmeli mi? Biraz bu konuda bencilce davranıyor olabilir misin? 'Sevgilim tabii bencil olacağım, ondan ayrı olmaz!' diye düşünüyorsun fakat o biraz sıkılmış gibi haberin olsun. Sonra neden kaybettim diye düşünme. Seni çok seviyor orası tartışılamaz ama biraz rahat mı bıraksan?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
114
35
26
26
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın