Görüş Bildir
Haberler
İlişkide Ne Kadar Renklisin?

etiket İlişkide Ne Kadar Renklisin?

Galina Grigoryevna
03.08.2018 - 18:39 Son Güncelleme: 05.08.2018 - 01:59

İlişkilerinde hayatına renk katmayı biliyor musun veya ilişkilerinde ne kadar renklisin? Gündeme aldığın konular sıkıcı mı yoksa insanlar yaptığın esprilere gülüyorlar mı? Bizce renklilik her zaman yenilikten geçer. Kendini yenileyen birisi misin?

Hadi teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok renklisin!

Bazen her şey sararıp solar fakat sen hep rengarenk. Sen ilişkilerinde çok renklisin. Senden hayatı gökkuşağına boyamanı falan bekliyorlar. Senin kadar farklı ve renkli bir ilişki dünyası olanı görmedik biz. Resmen renkler ve eğlence üzerine kurulu bir ilişkin var. Rengarenk olmak gerçekten her yiğidin harcı değil. Seni tanımak istiyoruz yiğidim... Bütün renkler sana ait gibi sanki. Hepsini üzerinde barındırmak istiyorsun. Hayatın renkli ve bu seni çok mutlu ediyor. Soluk renkleri sevmiyorsun. Hayat senin için heyecanlı ve yaşanılması gereken bir yer. Renkli ve enerjinle daima kal. İlişkinin solmasına izin verme. İlişkilerinde renklerini kullanman gerçekten çok cazibeli ve heyecan verici.

Renklisin!

Renklilik konusunda sınır tanımıyorsun. Farklılık ve renk dünyası üzerine kurulmuş bir hayatın var. Özgürlük ve renklerin bu hayattaki temsilcisisin. İlişkinde bu renkleri barındırıyor her renge bir ilişki arıyorsun. Yeşil ve tonlarını unutmuyorsun. Senin için bir ilişkinin renkliliği ne kadar çoksa o kadar mutlu olunur. Siyah beyaz ilişkiler mazide kaldı. Dünya artık çok renkli ve sen olmasa bile onu renkli hale getirebilecek renklilik zirvesindesin. İlişkide renklisin ve sana ulaşabilecek renkte insanlar çok az. Kendine göre birisini bulduğunda dünyayı birlikte harika bir gökkuşağına çevirebilirsiniz.

Renkli sayılırsın!

Renkli sayılmayan ilişki hayatını biraz daha renkli hale getirmek senin elinde. Renklilik gereken bu hayatında bazı değişiklilere ihtiyacın var. İlişkinin bu denli monoton ve renksiz gitmesinin sebebi tabii ki sen değilsin. Fakat karşı taraftan bir atak görsen sende de bir şeyler yok değil. Bence az kalmış. Renkli bir bekleyişle senin de güneşin doğacak. Renksiz ilişki hayatın için birçok öneride bulunabiliriz tabii fakat bazı durumları değiştirmen gerekiyor. Özgür ve mutlu hissetmek senin elinde. Biraz daha çaba ve renk ile senin de renkli bir ilişki hayatın olacak. Biraz daha renk ve güneş...

Renkli sayılmazsın!

İlişkilerinde renkli sayılmazsın. Siyah beyaz ilişki modellerini benimsemişsin ve pek tabularının dışına çıkmıyorsun. Hayatta hep siyah ve beyazdan oluşan bir yapın olmuş ve kimsenin de bunun içerisine girmesine izin vermemişsin. Az biraz renklensen fena olmaz. Kırmızının da varlığını kabul etmen ve ilişkinde bunu da görmen gerekiyor. Çevir dünyayı tersine dönsün ve bırak ilişkin biraz renklensin. Aş kendini ve ilişkilerini özgür bırak yoksa renksiz bir ilişkide saplanıp kalacaksın. Biraz daha renklenmeye ve hayatın tadını çıkarmaya bak. Bak dışarıda güneş doğuyor ve her gün daha da renkli... :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
105
103
52
27
21
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İşte birisi

bu testi kim hazırladı ya bunlar nasıl soru

Dean's Moonlight

çok renkliyim de insanlar renk körü...

shiroshinju

Renkli sayılırsın! Hande ve Demet sorusunda neden ikisi de değil seçeneği koymadınız ,çok saçma olmuş o kısım.

hobo sapiens

3. oluyo galiba annem...