Görüş Bildir
Haberler
Seni En Çok Üzecek Erkek Tipini Söylüyoruz!

etiket Seni En Çok Üzecek Erkek Tipini Söylüyoruz!

06.03.2018 - 15:57

Sana yanından koşarak kaçman gereken erkek tipini söylüyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erkek arkadaşının seni aldattığını öğrensen ne yaparsın?

2. Sen hangi sıfatla ünlü olmak isterdin?

3. Bir erkeğin tarzında sana en çok itici gelen hangisi??

4. Bu dünyayı ne kurtaracak sence?

5. İlişkilerinde giden mi oldun kalan mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nefret duygusunu bir renkle ifade etmeni istiyoruz senden?

7. Telefonda en son kimle konuştun?

8. Son olarak, kalp kırdın mı hiç?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Egoist!

Aman diyelim sen bu egoist erkeklerden uzak dur. Yoksa bunlar senin canını epey yakacaklar. Ego bir ilişkiye zarar verebilecek en kötü şeylerden biri. Çünkü aşk iki kişiliktir ve yalnızca kendini ön plana koyan biriyle olmak resmen eziyet haline gelir. Ayrıca bu ego denen illet, sevginin de önüne geçer. Yani anlayacağın ilişkiyi felakete sürükleyecek bir şeydir bu. O yüzden ilişki yaşamayı planladığın kişiyi iyi tanı. Eğer bu tarz egoist söylemleri ya da eylemleri varsa koşarak uzaklaş yanından. Hatta sana başına gelebilecekleri kısaca özetleyelim. Her kavganızda onun haklı çıkmasını kabullenmek zorundasın sen haklı olsan bile. Çünkü sana hep kendi fikrinin doğru olduğunu ve senin ne kadar yanlış bir insan olduğunu hissettirecektir. Zamanla seni aşağılamaya başlayacak ona yetemediğini düşündürtecek sana... Bu tarz bir insanla ilişki yürütebilmek hiç akıl işi değil. Emin ol sana psikolojik açıdan çok fazla zarar verecektir. Sürekli tartışmalarla, aşağılanmalarla dolu bir ilişki yaşamak istemezsin değil mi? Sen seni kendinden çok sevecek, ince fikirli ve merhametli birini hak ediyorsun. Tıpkı kendin gibi...

Paranoyak!

Verdiğin cevaplara göre sen, paranoyak biriyle bir ilişki yaşamamalısın. Paranoyak bir erkek senin hayatını cehenneme çevirebilir. Paranoyaklık, bir ilişkiyi alttan alta sessizce mahveder. Ayrıca sen de özgürlüğüne düşkün, başkalarının lafıyla hareket etmeyi sevmeyen, nerede nasıl hareket etmesini bilen birisin. Yani kimsenin üzerinde baskı kurmasından hoşlanmıyorsun. E haliyle senin gibi birinin hayatına paranoyak bir erkeğin girmesi demek, epey kötü sonuçlar ortaya çıkacaktır demek. Paranoyaklık eğilimi olan insanlar yalnızca aşk ilişkilerinde değil arkadaşlık ve aile ilişkilerinde de hayatı zindana çevirebilirler. Yani böyle insanlar mutsuzluk dağıtırlar bulundukları yerlere. Seni ne kadar yıpratacağını düşün bir de. Düşünsene senden sürekli şüphelenen, her giydiğine, yaptığına karışan bir adam var yanında... Ayrıca böyle insanlar, ilişki ilerledikçe arkadaşlarına ve ailene bile karışmaya başlarlar. Onlarla olan iletişimini kıskanmaya başlarlar çünkü. İşler baya korkunç bir hal alır anlayacağın. Biz uyarımızı, açıklamamızı yaptık tabii ki gerisi senin kararın. Fakat  umarız hayat karşına böyle bir insan çıkarmaz.

Dengesiz!

Sen dengesiz insanlardan nefret ediyorsun. Bu ailende, arkadaşlarında ve aşk hayatında olmasına asla tahammül edemeyeceğin bir karakter yapısı. Bu sebeple senin bu erkeklerden uzak durman gerekiyor. Dengesiz, saati saatini tutmayan birini anlayabilmek ve onunla bir sevgiyi paylaşabilmek seni çok yıpratacaktır. Çünkü sana olan sevgisinden bile hiçbir zaman emin olamazsın böyle birinin. Karakterini, neyi sevip neyi sevmediğini asla anlayamazsın. Bu da seni ne kadar yorar farkında mısın? Karşında sürekli bir karmaşanın içinde kendini bulmaya çalışan ve bu arayışı sırasında da hayatına bir şekilde seni almış birinden bahsediyoruz. Onun yorucu, karmaşık hayatında sen kaybolup gideceksin. Hatta zamanla kendini de unutup sadece ona odaklanacaksın, onu çözmeye çalışacaksın. Tabii bu yolda da başarısız olacağın için olan yine sana olacak. Lütfen bunu kendine yapma ve böyle insanlardan uzak dur. Aksi takdirde bol hüzünlü ve yorucu bir aşk hayatı seni bekliyor demektir. Sen bunu hak etmiyorsun. Herkes gibi güzel sevilmeyi hak ediyorsun. Çünkü çok güzel bir kalbin var...

Çapkın!

Bu tip erkeklerin üzmeyeceği aşık yoktur zaten aramızda. Fakat senin bu konuda geçmişinde zaten yaraların var. İşte bu yüzden o yaraları tekrar deşmemelisin. Çünkü bu sefer senin için toparlanmak zor olabilir. Hayat karşına hep bunları çıkarmış. Belki de nasıl insanlar olduğunu iyice anlaman için, yani sana bir ders vermek için... Sen de artık kendine geldin ve kimin sana zarar vereceğini çok iyi billiyorsun, ona göre hareket ediyorsun. Bu çapkın erkeklerimiz her ne kadar birçok kişiye çekici gelse de sağlıklı bir ilişkide asla olmaması gereken tipler. En başında her şey hep güzel gider, bu huyundan vazgeçtiğini düşünürsün. Hatta senin için değiştiğini söyler sana. Bu da seni baya etkiler tabii, inanmak istersin ona. Halbuki bu seni elde edebilmek için söylediği yalanlardan biridir yalnızca. Daha sonra aşık olursun ona ve her şeyi değiştirebileceğine inanırsın. Fakat olaylar hiç de öyle gelişmez. Hem onu düzeltmeye çalışırken kendini ne kadar yıpratacağını bir düşün. Bunu neden kendine göre edinesin ki? Çapkınlık, sevimli bir şeymiş gibi gelse de kulağa, çok can yakar. Umarız hayat böyle insanları çıkarmaz karşına.

Düşüncesiz!

Senin gibi ince fikirli, naif ve güzel kalpli birinin kesinlikle düşüncesiz ve kaba erkeklerden uzak durması gerekiyor. Sen onu her ayrıntısına kadar ezberlerken ve bunu seve seve yaparken o seni umursamaz. Hayatındaki önceliği hiçbir zaman sen olmazsın. Belki çok sever seni ama bunu sana gösteremedikten sonra bunun ne anlamı var? Ayrıca seven bir insanın düşüncesiz olma ihtimali de pek yok gibi. Kendinden pay biç mesela, sevdiğinde gözünün ondan başkasını görmediğini hatırla. Tabii ki kimseyi hayatının merkezine koymamak gerekir. Fakat en azından değerli hissettirmelisin sevdiğin kişiyi. İşte düşüncesiz erkeklerimiz bu yolda pek başarılı değiller. Böyle biriyle beraber olmak, seni çok yıpratır ve kalbini çok kırar. Sürekli kafanı 'acaba beni seviyor mu, sevmiyor mu?' diye meşgul edecek birini hayatına almış olursun. Bu da senin bütün dengelerini alt üst eder. Ayrıca sana sevgisini hissettiremeyen biriyle ilişki yaşamanın ne anlamı olur ki? Hayatına böyle insanları almaman senin için en iyisi olacaktır. Senin gibi naif birinin böyle biriyle olması çok büyük haksızlık olur. Bir yerlerde seni hak edecek biri mutlaka karşına çıkar. Fakat düşüncesiz erkekler onlarda biri değil, emin ol.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
777
233
95
77
62
47
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın