Görüş Bildir
Haberler
Serdar Ortaç Kimdir, Kaç Yaşındadır? İbo SHOW Konuğu Serdar Ortaç Nereli?

Serdar Ortaç Kimdir, Kaç Yaşındadır? İbo SHOW Konuğu Serdar Ortaç Nereli?

Müge Kakşi
09.01.2022 - 21:18

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW özel yayınıyla izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Serdar Ortaç oldu. Peki Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serdar Ortaç Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Serdar Ortaç Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

16 Şubat 1970'te İstanbul'da Vakıf Gureba Hastanesinde doğdu. Babası Kastamonu'nun Cide ilçesinin İlyasbey köyündendir ve köken olarak Kırım Tatarı'dır. Annesi ise Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Yılankale köyündendir. İlköğrenimini Kocamustafapaşa'da ve ortaöğrenimini Suadiye Lisesinde tamamladı. Lise öğrenimini ise Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Torna ve Tesviye Bölümünde tamamladı. Babası küçük bir dükkanda torna tezgâhı olan plastik kalıpçısıydı. Çocukluğunda babasının yanında çalışır, hafta sonları ise simit ve su satardı. Babası sayesinde iş hayatını ve ayakta durmayı öğrendiğini, birçok şeyi babasına borçlu olduğunu sanatçı sık sık dile getirmektedir. Yükseköğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

Bir sene kadar İstanbul'daki radyolardan birinde program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Radyo programlarını dinleyen bir albüm yapımcısı tarafından dönemin plak şirketlerinden biri olan RAKS ile sözleşme imzalaması teklif edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaladı ve ilk albümünü yaptı.

Serdar Ortaç Özel Hayatı

Serdar Ortaç Özel Hayatı

Serdar Ortaç, 2014-2019 yılları arasında Litvanyalı manken Chloe Loughnan ile evli kaldı. Ancak 2019 yılında boşanma kararı ile magazin gündeminde en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Son yıllarda Seçil Gür ile ilişkisi başlamıştı ancak aşkları kısa sürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın