Görüş Bildir
Haberler
Sera Kutlubey Kimdir? 'İyilik' Dizisinin Damla'sı Sera Kutlubey Nereli ve Kaç Yaşında?

Sera Kutlubey Kimdir? 'İyilik' Dizisinin Damla'sı Sera Kutlubey Nereli ve Kaç Yaşında?

Şüheda Duran
24.04.2022 - 17:00 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 15:01

FOX TV ekranlarının yeni sezona damga vurmaya hazırlanan dizisi 'İyilik' 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Yakında izleyicisiyle buluşacak olan İyilik dizisinde, Damla karakterini canlandıracak olan Sera Kutlubey 'in hayatı takipçileri tarafından merak ediliyor. Bir zamanlar Zalim İstanbul dizisinde rol alan Kutlubey, bu kez de bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Dizi için imaj değişikliğine giden Serra Kutlubey, sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri oldu. Peki, Serra Kutlubey kimdir? 'İyilik' dizisinin Damla'sı Sera Kutlubey nereli ve kaç yaşında? İşte Sera Kutlubey hakkında tüm merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç oyuncu Sera Kutlubey, bugünlerde adından sıkça söz ettiriyor. Yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan güzel oyuncu, İyilik dizisinde oynayacağı farklı bir karakterle sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Zalim İstanbul dizisiyle tanınan Sera Kutlubey, İyilik dizisinde Damla karakterini canlandıracak. İsmail Demirci, Hatice Şendil gibi oyuncularının yer aldığı dizide, Kutlubey'in hayatı da sevenleri tarafından merak konusu oldu. Kötü kadın rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan oyuncu, yeni imajıyla sevenlerini şaşırttı. Peki, Serra Kutlubey kimdir? 'İyilik' dizisinin Damla'sı Sera Kutlubey nereli ve kaç yaşında?

Sera Kutlubey Kimdir?

Sera Kutlubey Kimdir?

Sera Kutlubey, 19 Nisan 1994 yılında Ankara'da doğmuştur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kutlubey,  Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk dersleri almıştır. Kehribar dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Serra Kutlubey Zalim İstanbul dizisiyle adını duyurmuştur.

2016 yılında yayınlanan Babam ve Ailesi dizisinde Hasret Kayalar'ı canlandırarak izleyicisini kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu, 2017 yılında ise İsimsizler dizisinde Seher karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır.

Koç burcu olan Sera Kutlubey, 52 kilo ağırlığında ve 1.67 metre boyundadır.

Sera Kutlubey Rol Aldığı Yapımlar?

Sera Kutlubey Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2020 – Hercai-(Azra) (TV Dizisi)

  • 2019 – Zalim İstanbul (Cemre) (TV Dizisi)

  • 2017 – İsimsizler (Seher) (TV Dizisi)

  • 2016 – Babam ve Ailesi (Hasret) (TV Dizisi)

  • 2016 – Kehribar (Genç Leyla) (TV Dizisi)

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın