Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş'ten Futbolculara Uyarı

Şenol Güneş'ten Futbolculara Uyarı

Enver K.
28.07.2015 - 15:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni kamp yerinde ilk antrenmanını yapan Beşiktaş'ta Şenol Güneş, taktik idmanda sık sık oyuncularını uyardı.

Beşiktaş, sezon hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Avusturya'nın Bad Waltersdorf bölgesinden Stegersbach'a geçen siyah-beyazlı takım, yeni kamp yerinde ilk antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, yaklaşık 2 saat süren idmanda futbolcular, ilk bölümde kondisyon çalışması yaptı. Daha sonra üst sahaya geçen siyah-beyazlılar, taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Çalışmanın sonunda futbolcuların bir bölümü açma-germe hareketleri yaparken, diğerleri şut çalışması gerçekleştirdi.

Güneş, futbolculardan hareketli olmalarını istedi 

Taktik çalışmayı yakından takip eden Şenol Güneş, futbolcularından hareketli olmalarını ve topu da aynı şekilde kullanmalarını istedi.

Rakibe karşı savunma sırasında alanı daraltmayı hedefleyen ve hücumda da mümkün olduğunca en iyi pozisyondaki oyuncuyu devreye sokmayı planlayan Güneş, taktik idmanı sık sık durdurarak görüşlerini oyuncularına aktardı.

Her futbolcunun pozisyona göre yer değiştirmesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, topun uzağında bulunan futbolcuların da aynı şekilde davranması yönünde uyarılarda bulundu. Baskı sırasında futbolculardan topu sıkıştırmamalarını ve oyunu açmaları yönünde direktiflerde bulunan Güneş, topun yönünü de hızlı bir şekilde değiştirmeleri için bilgiler verdi.

Quaresma'nın neşesi yerinde 

Takıma geçen hafta dahil olan Ricardo Quaresma, kendisini göstermeye başladı.

Henüz hazırlık maçlarında şans bulamayan Portekizli oyuncunun sabah idmanında neşeli olduğu görüldü. Attığı şutların gol olmasının ardından arkadaşlarına takılan Quaresma, kendisine has vuruşlarıyla gol aradı.

4. hazırlık maçını yarın yapacak 

Beşiktaş, Avusturya'daki 4. hazırlık maçını yarın Slovenya'nın NK Zavrc takımıyla yapacak.

İki takım arasındaki karşılaşma TSİ 19.00'da Ilz Stadı'nda oynanacak.

Bu arada İtalya'nın Atalanta takımıyla 1 Ağustos'ta hazırlık maçı yapmayı planlayan ancak bu kulübün güvenlik gerekçesiyle karşılaşmayı oynamama kararının ardından Beşiktaş, farklı bir takımla oynamak için arayışlara girdi. Henüz bu konuda takım bulamayan siyah-beyazlı ekibin, 1 veya 2 Ağustos'ta hazırlık maçını oynamayı planladığı öğrenildi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam bir antrenman daha gerçekleştirecek.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın