Görüş Bildir
Haberler
Senin Seks Lakabın Ne?

etiket Senin Seks Lakabın Ne?

Senin seks lakabın ne? Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söylersen süper olur!

3. Öncelikle, sen seksin hangi halini daha çok seversin?

4. Peki vücudunun hangi noktasına dokunulmasından hoşlanırsın?

5. Daha önce tanımadığın bir insanla flört edip o gün ayrıldığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce kaç kere seks deneyimin olduğunu sorsak?

7. Pekii seks yapmadan kaç gün dayanabilirsin?

8. Bu meyvelerden hangisini daha çok seviyorsun?

9. Son olarak, seksin senin için anlamı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Darbeli matkap!

Senin seks lakabın olsa olsa darbeli matkap olurdu! Öylesine şehvetli, öylesine etkili bir seks hayatın var ki, herkesin üstünde inanılmaz bir etki bırakıyorsun. Karşındaki insanı resmen kendinden geçiriyorsun. Resmen yer göğü inletiyorsun. Nerede ne yapacağını çok iyi biliyorsun. Karşı cinsi etkilemek için her hamleni kullanıyorsun. Onun en haz aldığı noktayı bulup hamleni orada kullanıyorsun. Resmen sen dünya üzerinde eşi benzeri görülmeyen darbeli bir matkapsın!

Kükreyen bir kaplan!

Sana yakışacak tek seks lakabı 'kükreyen bir aslan' olur. Neden mi? Seks esnasında resmen kendini kaybediyorsun. Öylesine yükseliyorsun ki, ağzından çıkanları resmen kulağın duymuyor. Resmen kükrüyorsun, kükrüyorrr! Seni durdurmak söz konusu bile değil. Bazen karşındaki neye uğradığına şaşırıyor. Hem etkileyeci hem de korkutucusun! Sen resmen kükreyen bir kaplansın!

Acımasız kırbaççı!

Senin kadar acımasızını görmedik! Anam senin seks esnasında gözün nasıl dönüyorsa, kendini kırbaççı gibi görüyorsun. Karşındaki kişiyi etkilemek için türlü türlü oyunlar oynuyorsun. Bu sadece bir tanesi diyebiliriz. Öylesine bir tavrın var ki, görenleri hayrete düşürür. Zevk almak ve aldırmak resmen senin işin! Özellikle karşındaki insan zevk alana kadar elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun. Hedefine odaklanıyor, var gücünle kendi sınırlarını aşıyorsun. Bazen tak tak acımasızca sözler söyleyebiliyorsun. Bu yüzden senin seks lakabın acımasız kırbaççı dostum!

Yer gök sarsıcı!

Aman amann amann! Sen seks esnasında resmen yeri göğü inletiyorsun. Böylesine sarsıcı bir etki yaratan daha önce görülmedi. Resmen kendinden geçiyorsun. Sürekli bağırıyor, ortalığı savaş alanına çeviriyorsun. Karşındaki insanı resmen korkutuyorsun. Kanındaki delilik, seks hayatına da yansımış. Bazen sen bile kendine inanamıyorsun. Damarlarındaki o asil kan seni sen olmaktan çıkarıyor. İşte bu yüzden senin seks lakabın yer gök sarsıcı!

Patlayan volkan!

Sen seks esnasında patlayan bir volkan gibi kendinden geçiyorsun. Ortalığı birbirine katıyor, karşındaki insanı zevkten dört köşe yapıyorsun. Alev alev yanıyorsun, ortalığı yakıyorsun. Çünkü kendini o anın büyüsüne kaptırıyorsun. Vücudunda akan kanın o sıcaklığını sen bile hissediyorsun. ALEV ALEVVV! Senin seks hayatın o kadar ihtiraslı, şehvetli ki, sana kimse karşı koyamıyor! Bu yüzden senin seks lakabın patlayan volkan...

Taramalı tüfek!

Sen seks esnasında taramalı bir tüfek gibi bir etki bırakıyorsun. Akıllanmaz, uslanma bir tavrın var. Karşındaki insanı zevkten dört köşe etmek için taramalı tüfek gibi hızlı davranıyorsun. Sen seksin yavaş olanını değil, hızlı olanını seviyorsun. Doruklarına kadar hissetmeyi, kan akışını hızlandırmayı seviyorsun. Sen şipşakçısın. Hemen her şey olsun istiyorsun. Hızlı ve atiksin. Hedefini çok iyi biliyorsun. İşte bu yüzden senin seks lakabın taramalı tüfek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1336
423
233
208
114
90
73
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çılgın serseri

#7 26 yıldır dayanıyorum