Görüş Bildir
Haberler
Senin Şansın Ne Zaman Dönecek?

Senin Şansın Ne Zaman Dönecek?

Her şeyin kötü gittiği ve hangi adımı atarsak atalım, bir terslik yaşandığı günlerin bir an önce son bulmasını hepimiz isteriz. Biraz şanssızlık biraz yanlış seçimlerle kendi hayatımızı kendimiz zorlaştırabiliriz. Senin şansın ne zaman dönecek?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım sence sen şanslı biri misin?

4. Peki genellikle istediğin şeylere sahip olmak için ne yaparsın?

5. Etrafındaki kişiler seni genellikle nasıl motive ederler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence etrafındaki kişilerin senin hayatında olması, seni daha mutlu biri mi yapıyor?

6. Sence etrafındaki kişilerin senin hayatında olması, seni daha mutlu biri mi yapıyor?

7. Şimdiye kadar kendin için büyük bir karar aldın mı?

8. Peki aldıysan bu karar ne ile ilgiliydi?

9. Bir insanın senin hayatına girmesi sence tesadüf mü?

10. Son olarak hayatındaki her şeyi bir kenara bırakıp, başka bir hayat kurabilmen için ne olması gerekiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin şansın, şansı aramayı bıraktığında dönecek!

Senin şansın şansı aramayı bıraktığın zaman dönecek. Sürekli bir şekilde şanssız olduğunu düşünüyor ve bunu çok fazla dile getiriyorsun. Sen şansı ararken aslında şansın senden uzaklaştığının farkında değilsin. Bazı zor ve çokça olumsuz dönemlerden geçiyor olabilirsin. Bu senin şanssız biri olduğun anlamına gelmez sadece senin zamanın henüz gelmediği anlamına gelir. Herkesin hayatında bir dönemi vardır. Bu dönem henüz sana uğramamış. Kendini şu an amaçsız hissediyor olabilir belki de gideceğin yolu bulamıyor olabilirsin. Bunu dönemsel olarak algılamalı ve hayatının her anında şanssız biri olduğunu düşünmeyi bırakmalısın. Sen bunu hem söyleyerek hem de umutsuzluğa kapılarak kendine çekiyorsun. Bazen şansını kendin yaratman gerekebilir. Bazen göremediğin fırsatlar bir şekilde elinden kaçabilir. Sen şanslı olduğunu düşündüğün, hayatında her şeyin yolunda gittiğine inandığın sürece ve olumsuzluğa kapılmadığın sürece şans da senin yanında olur. Şans sana bunu aramayı bıraktığın zaman dönecek. Hayatında birçok yenilik gelirken, karşına çıkan fırsatlar arasında seçim yapmakta zorlanacaksın.

Senin şansın, sana zarar veren kişileri etrafından uzaklaştırdığın zaman dönecek!

Senin şansın etrafında sana zarar veren kişilerden kurtulduğun zaman dönecek. Sen şimdi bir şeyler başaramıyor ve sürekli yokuş aşağı gittiğini düşünüyorsan, bunun tek sebebi etrafındaki insanlar... Kimileri sana iyi gelirken kimileri sana fazlaca zarar veriyor. Seni düşünmeden söyledikleri, yaptıkları davranış sende büyük hasarlara neden oluyor. Birinin sana köstek olması özellikle çok yakınım dediğin kişilerden destek görememek seni çok üzüyor. Hayat çok zorken bir de kararında seni desteklemek yerine engelleyen insanların olması senin şanssızlığını ortaya çıkartıyor. Etrafında topladığın ve sevdiğin kişiler sana çok da bir şey katmıyorlar. Öyle ki onların varlığı çoğu zaman sana zarar dahi veriyor. Yanlışlarında yanında olmayan veya yanlış yaptığında bunu sana söylemeyen insanlar için kendini çok fazla yıpratıyorsun. Şanssız biri olduğunu düşünmenin nedeni sana bunu hissettirmeyen yakın çevren. Sen etrafında bazı kişilerden kurtulmalısın. Onları daha az dinlemeli belki de önemli kararlarını onlarsız almalısın. Çok fazla önem ve değer verdiğin kişiler sana aynı şekilde önem ve değer verselerdi her konuda yanında olur ve neyi başarıp neyi başarmayacağını sana söylerlerdi. Sen şanssız biri değilsin ama etrafındaki kişilerin olumsuzlukları seni şanssız biri yapıyor.

Senin şansın, hayatın için önemli bir karar aldığında dönecek!

Senin şansının dönmesi için ihtiyacın olan şey bir karar vermek. Hayatında artık bir yöne gitmelisin. Eskisi gibi devam edemez ve eskisi gibi hiçbir şeyi boş veremezsin. Artık hayatında önemli kararlar alma vaktin geldi. Hayatında bazı değişikliklere ihtiyacın var. Bu değişikliğe adım attığında da artık hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hayatın, kendin veya başka bir şey için adım attığında ve adım attığın yolda ilerlemeye başladığında bir şeylerin yoluna girdiğini fark edeceksin. Sen şu an için durgun bir zamandan geçiyorsun. Her şeyin aynı geldiği ve ne zaman bir şeylerin değişeceğini bilemediğin günlerde de başka insanların hayatlarının hareketine imreniyorsun. Senin daha hareketli bir hayata sahip olman, alacağın bir karara bağlı. Şanslı olduğunu anlaman için ne olursa olsun bir yola girmeli ve kendine yenilikler yaratmalısın. Senin hayatında alacağın tek bir karar seni farklı yollara çıkartacak. Belki yorulacağın belki yeni şeyler öğreneceğin belki de eskisinden çok daha farklı biri olacağın o yolda şans da hep seninle olacak. Şansının dönmesi için bir adım atmalı gerekirse bir risk almalısın.

Senin şansın, hayatına giren bir kişi sayesinde dönecek!

Senin şansın hayatına girecek bir kişi sayesinde dönecek. Sen zaten hayatında şanslı birisin. Sadece daha iyi hissedeceğin ve daha da şanslı olacağın zamanlar hayatına birinin girmesi ile olacak. Etrafındaki her şeyin aynı olması ve hayatının çok fazla aynı gitmesi senin biraz canını sıkıyor. Öyle ki kendinden ve etrafındaki kişilerden de biraz ümidini kaybetmiş durumdasın. Kimseden bir beklentin yok. Hayatında farklı hissedeceğin bir duygu dahi yok. Bu da senin şanslı hissetmen için hiçbir nedenin olmadığını ortaya çıkartıyor. Aslında yaşadığın şeylere baktığında veya başından geçen şeyleri düşündüğünde ne kadar şanslı olduğunu fark edeceksin. Sen herkesle kendini bir tutamazsın. Kendi hayatında bazen şansa sen sahip olursun. Beklediğin ve sabrettiğin günlerin hepsinin karşılığını alacaksın. Sen de farklılığa neden olacak ve hayatındaki her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiği görmen için birine ihtiyaç duyuyorsun. Elinden tutacak ve şansınızı beraber yaratacağınız birine... Senin şansın hayatına girecek veya hayatında olan biri sayesinde dönecek. Fırsatları geri çevirme ve etrafında senin için çabalayan insanlara dikkat et.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
19
9
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın