Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Kendini Değersiz Hissediyorsun Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Kendini Değersiz Hissediyorsun Demektir!

Çevremizin bize davranışları veya bir süredir başarısız giden hayatımız sonucu kendimize gösterdiğimiz değer azalabilir. Bu davranışlardan yaptıklarına göre kendini değersiz buluyorsun demektir!

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu davranışlardan yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen kendini değersiz görmüyorsun ama buna müsait birisin.

Sen kendini değersiz görmüyorsun. Kendi değerinin farkındasın ama bunu insanlara fark ettiremiyorsun. Karşındaki kişinin sana nasıl davranması gerektiğini gösteremiyorsun. Çok fazla insanlara yanaşan veya hemen samimiyet kurabilen biri değilsin. Bu aslında insanların nerede durması gerektiğini gösteren bir şey. Yani sen seni değersiz hissettirmelerine müsaade etmiyorsun. Öncelikle sen kendini değerli buluyorsun. Problem ise tam olarak sen kendini değersiz görmez ve buna müsaade etmezken insanların kendini her zaman üstte görme çabaları... Yaşadığın bazı şeylerin sonucu biraz kendine yönelmiş ve bir şeyleri içinde yaşamaya başlamışsın. Bu durum aslında diğer insanları önemsemezken aynı zaman da çok fazla kendini soyutlamana neden olmuş. Sen kendine çok fazla değer veriyor. Belki kendinin neyi hak ettiğini biliyor ve öyle davranıyorsun. Ama geçmişte yaşadığın bir şeyler ise senin peşini bırakmıyor. Yaşadığın değersizlikler hala aklında ve bunun hala nedenini sorguluyorsun. Şu an için kendini ön planda tutan ve kendi isteklerini yerine getirmeye çalışan biri olsan da bir zamanlar başkaları için fazla çabalamışsın. Eğer bazı anlarda öz güvenini yetersiz hissediyorsan bunun nedeni önceden yaşadığın ve yaşamak zorunda kaldığın şeylerdir.

Sen kendini çok fazla değersiz buluyorsun!

Sen kendini çok fazla değersiz hissediyorsun. Etrafındaki insanlar, yaşadığın şeyler veya yaşamak zorunda olduğun şeyler nedeniyle çok fazla kendini yıpratmışsın. Yaptığın hiçbir şey sana yetmiyor  ve her zaman daha fazlasını yapmaya çalışıyorsun. Bunu yaparken de ne kadar yorgun düştüğünün farkında değilsin. Fikirlerini özgürce söyleyemiyor ve bazen de kendini yetersiz hissediyorsun. Zamanla bir şeyler sende eksikliğe neden olmuş. Kendi benliğini yok saymış ve kendini görmezden gelmişsin. Sen kendini bu kadar görmezden gelirken bir başkasının sana değer vermesini bekleyemezsin. Her zaman iyi biri olmaya ve kalp kırmamaya özen göstermişsin. Bunu yaparken aslında karşındaki insanların sana bu kadar hassas olmadığını da görmüşsün. Tam olarak içinden geçenleri aktaramayan birisin. Bunu belki birini kırmamak için belki de daha sonra uğraşmamak için yapıyorsun. İnsanların fikirlerine önem verirken bazen kendi fikirlerini görmezden geliyorsun. Sen kendini fazla değersiz hissediyorsun ve bunu da zamanla kabullenmişsin. Kendin için bir şeyler yapmayalı uzun zaman olmuş. Kendini önemsediğin an aslında hayatından keyif almaya da başlayacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
18
8
8
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın