Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Kalbin Çok Kırılmış Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Kalbin Çok Kırılmış Demektir!

Bazen bizim tercihlerimiz bazen ise insanların düşüncesizce davranışları bizim kalbimizi kırabilir. Sessiz kaldıkça da bu kırgınlıklar zamanla büyür. Sen bu davranışlardan yaptıklarına göre kalbin çok kırılmış demektir.

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu davranışlardan hangilerini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin kalbin pek kırılacak gibi değil.

Senin kalbini kırmak hiç kolay değil. Başkalarının dedikleri de davranışları da senin çok umurunda değil. Bu nedenle karşında hak etmediğin bir davranış görürsen o kişiden hemen uzaklaşırsın. Neyi hak ettiğini veya etmediğini bilen birisin ve değerinin de gösterilmesini istersin. Senin için önemli olan kendi fikirlerin ve isteklerin. Bir başkasının ne düşündüğünü değil, kendin ne düşünüyorsun onu dikkate alırsın. Her ne kadar dışarıya sert biri gibi görünsen de aslında içinde çok da kırılgan biri var. Bu kırılganlığını herkese göstermiyorsun ve bu seni kıracak kadar insanları yanına almıyorsun. Herkesle mesafeni korurken, birine güvendiğin anda bütün duvarların yıkılıyor. Seni zamanında kırmalarına müsaade etmiş olsan da akıllanmış olacaksın ki artık buna izin vermiyorsun. Gerçekten birine inandığın zaman tamamen kendin olarak o kişinin karşısında durabilirsin. Bunun içinde o kişiyle uzun süre vakit geçirmiş olman gerekir. Seni kırmaları pek mümkün değil, çünkü öncelikle buna sen izin vermiyorsun.

Senin kalbin çok kırılmış!

Senin kalbin çok kırılmış. Etrafındaki herkese çok fazla inanmış ve güvenmişsin. Kimseden bir şey beklemiyorsun. Yani karşındaki kişinin sana karşı bir kötülüğü olabileceğine inanmıyorsun. Tamamen kendin olarak karşılarına çıktığın insanların yanında aslında huzurlu oluyorsun. Buradaki problem senin insanlara koşulsuz güveniyor olman değil, o insanların senin güvenini boşa çıkartıyor olması. Kimi kendine yakın hissettiysen o kişi sana pek hak ettiğin gibi davranmamış. Zaten hassas biri olurken insanların düşüncesizce sana davranmasını anlayamıyorsun. Çoğu zaman yaşadığın şeyler için kendini suçluyor ya da bir suçlu arıyorsun. Senin kalbin oldukça kırık ve bu kırıklığı uzun süredir hissediyorsun. Bir türlü geçmeyen bu hislerin ile de toparlanamayıp kendini yeni bir şeylere hazırlayamıyorsun. Bu durumdan kurtulman için fazla düşünmemeli ve sana iyi gelecek insanlarla vakit geçirmelisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
18
11
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sürüngen çorap

Senin kalbin çok kırılmış! Babama güvendim o vurdu anama güvendim o vurdu arkadaşım vurdu sevgilim vurdu daha kim vurabilir tabi çok kırıldı nasıl dayansın b... Devamını Gör

Manav Yörük

Senin kalbin pek kırılacak gibi değil.

Merve Ceylan

Senin kalbin pek kırılacak gibi değil./Hımm yaa

Umut Yildirim

İncinmişiz