Görüş Bildir
Haberler
Senin Öpücüğünün Şehvet Derecesini Ölçüyoruz!

etiket Senin Öpücüğünün Şehvet Derecesini Ölçüyoruz!

Şeboş
11.07.2016 - 14:26

Çoğu insan ilk öpüşme ateşini erkeğin yakması gerektiğine inanır. Ama erkeklerin çoğu da bir kadının ona ilk hamleyi yapmasından hoşlanır. İlk öpüşmelerimizi hayatımız boyunca unutmamışızdır eminim. Sen ne kadar iyisin bu işte öğrenmek ister misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Teste romantik giflerle başlamaya ne dersin!? En etkilendiğin gif hangisi?

2. Peki bu ruj renklerinin hangisini tercih edersin?

3. Gifte aklınıza gelen ilk şey nedir?

4. Hangi çizgi film karakteri olmak isterdin?

5. Peki hangi spor sana daha uygun?

6. Dudakta silikona karşı mısın?

7. Sevdiklerine nasıl öpücük yollarsın?

8. Hangisi sana daha yakın bir gif?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kuzum sen evcil hayvanlarını öpmeye devam et!

Evet sen 16 Temmuz 1439, Kral Henry VI İngiltere'de öpüşmeyi

yasaklamasından bu yana hiç üzerinde durmamışsın bu konunun. Yanaktan bile ne öpesin ne de öptüresin var senin. Sen tam bir rahibesin şöyleee dağların tepesindeki manastırlara mı kapatsak seni, ne yapsak acaba. Ümit yok bence, son sözüm bu.

Budur işte, bir numarasın kardeşim!

Evetttttt öyle bir öperim ki vakumlarım ben be adamı diyorsun yani, “Sevdiğimi öperim ben kardeşim.” diye düşünenlerdensin sen. Süpersin süper; sana her eve lazımsın diyeceğim ayıp olacak, aynen bu şekilde devam. Partner, sevgili, koca vs. ne diyorsan işte ona; onunla öpüşmek için, senin kırmızı ruja bile ihtiyacın yok.

"Söylenecek çok şey var, ama demiycem" Çıktın Sen!

Sen nasıl bir şeysin ya!? Böyle ne romantizm, ne aşk, ne sevgi hiçbir sende bulunamadı: Kanım dondu inan ki... 'Öpüşürüm elbette neden olmasın, ama öyle kurallım yoktur, hele estetik falan asla, amiyane tabirle dalarım' diyorsun. 'Öpücüklerimle sevgimi belli edeyim, o da neymiş aslaaa yoktur bende öyle şeyler' diyorsun mütemadiyen...  Daha fazla yazamayacağım :(

Utangaç öpüşkensin!

'Çok isterim, ama hiç adım atamam ki!' diyenlerdensin sen. Off belki de içinde ne fırtınalar kopartıyorsun da, bunu kimse bilmiyor. Çıkart şu gözlüklerini, diş tellerini, hadi kendin ol artık, çıkart içindeki şu çılgın ruhunu, kaldır başını şu kitaplardan da arada sırada, göreyim hadi seni.

Hijyenik öpücükçü seniii!

O da ne öyle seçici seniii... 'Herkesi öpmem benim öpücüklerim kıymetlidir' mi diyorsun sen? Yoksa 'evleneceğim kişiye saklıyorum kendimi' diyenlerden misin? Olur mu canım hiç öyle şey, çoğu şey ilk öpücükle başlar, hem de ne hatıralar bırakır. İster sevgilini öp, ister yakın arkadaşını, sen masum olan öpücükten bile kaçınıyorsun, sebebi ne biliyor musun: HİJYEN!.. Hayat akıp gidiyor tadını çıkart cicim.

Seninkisi: Hayat öpücüğü!

Offf cidden sen bu işi biliyorsun, hayat öpücüğü gibisin sen. Nerede, ne zaman buse kondurman gerektiğini çözmüşsün. Tatlı öpücük yılanı deliğinden çıkartır desek yanlış söylemiş olmayız senin için. Sevgilin senden ayrılsa bile aklında kalacak sahnelerin ne olacağı şimdiden belli. Sen koklayarak öpenlerdensin, dudaklarla düğümcük olursunuz siz ya… Senin ilk öpücüğünden sonra bile hani hep o beklenen cümle vardır ya 'Seni seviyorum'  hah işte hemen kapıverirsin sen bu cümleyi ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1091
633
406
240
137
86
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizli birisi

Bir numarasin diyorsun ama öpüşmedim be kardeşim

lacetattoo

o zaman niye çözüyosun bu testi :D

Satan's Princess

Budur işte sen bir numarasın! Hiç öpüşmedim ki ben? Lanet olsun yine sesli düşündüm!!!

Sevilay

OLA OLA BUNDAMI BİR NUMARA OLDUM AQDUĞUM

mekanikdesign

kaç numara lazımdı sana?