Görüş Bildir
Haberler
Senin Favori Kitap Türünü Söylüyoruz!

etiket Senin Favori Kitap Türünü Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
29.08.2018 - 16:35 Son Güncelleme: 24.11.2019 - 13:34

Kitap konusunda sevdiğin tarzı bulmak biraz zor. Çoğu kişi için yıllarını alıyor ve bunun için çok kitap eskitmesi gerekiyor. Bakalım sana en uygun kitap türü hangisi?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uyandın ve pencereden baktın sence gün nasıl olurdu?

2. Hangi meslek sana daha uygun olur?

3. Kitap okumak nasıl duygular oluşturuyor sende?

4. Sence kötü insanlar kitap okuyor mudur?

5. “Onlar birbirlerine aitti; öyle olmak istediklerinden değil, başka türlü olamadıklarından.”

5. “Onlar birbirlerine aitti; öyle olmak istediklerinden değil, başka türlü olamadıklarından.”
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genel kültür ansiklopedisi karıştırsan merak edeceğin en büyük konu ne olurdu?

6. Genel kültür ansiklopedisi karıştırsan merak edeceğin en büyük konu ne olurdu?

7. Sence hangi edebiyat akımı seni anlatıyor?

7. Sence hangi edebiyat akımı seni anlatıyor?

8. Hangi kitap ayracını kullanırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilim - Kurgu!

Bilim - Kurgu!

Sen kesinlikle bilim - kurgu kitap türünü okumalısın. Bilincini en iyi açan ve kendini o dünyaya ait gibi hissettiğin kitap türü. Favorilerin arasına koyacağın birçok kitap türü de yine bilim - kurguya ait. Günün hangi saati olursa olsun, toplu taşımada insanların ter kokularının arasında umursamazsa kendini bulduğun bir tür. Bilim - kurgu asla tükenmeyecek ve süregelen bir kurgu içerisinde devam eder. Sürekliliği olan ve her çıkacak kitabı takip etmek senin için çok heveslendirici. Kayboluyorsun ve kendini orada hissetmek istiyorsun. Işın kılıçları arasından, üzerinden geçen robotları hayal ediyorsun. Sen kesinlikle favorilerin arasına bilim - kurgu kitap türünü koymalısın.

Dünya klasikleri!

Dünya klasikleri!

Senin favori kitap türün kesinlikle dünya klasikleri! Dünya klasiklerinde kendini buluyorsun. Senin için vazgeçilmez bir kitap türü. Dünya klasikleri dönemlerinin en iyi yazarları tarafından yine dönemlerinin en iyi anlatımıyla ele alınmış. Sen de bu durumdan çok hoşlanıyorsun. Kesinlikle dünya klasikleri senin için en favorisi olmalı. Dünya klasiklerinden bir Maksim Gorki vay efendim bir Tolstoy okumak bu kadar zevk verir mi insana. Senin için her birinin tadı ayrı. Kesinlikle dünya klasiklerinden devam. Zaten tarz olarak da klasik birisin. Yanlış anlama sakın klasik derken bu tarz sana çok yakışıyor. Parlamayı biliyorsun. Favori kitap türün kesinlikle dünya klasikleri olmalı!

Polisiye!

Polisiye!

Senin favori kitap türün kesinlikle polisiye! Katilin bahçıvan çıktığı romanlar, kimin kimi vurduğu belli olmayan sürükleyicilikte devamlılığı olan kitaplar... Dedektifler ve seri katillerin yan yana yürüdüğü Agatha Christie romanları. Gerçekten nefesini tutup okuduğun, şüphelerin yoğunlukta olduğu kitap türleri senin daha çok ilgini çekiyor. Gizemli oluşun ve soğuk kanlılığın buradan geliyor. Kesinlikle dedektif ruhu var sende. Senin için favori kitap türü bu yüzden kesinlikle polisiye romanlar. Kurgu çözmeceler, olayları birbirine bağlamalar konusundaki yeteceğinle de etrafında mevzu çözücü olarak tanınıyorsun. Kesinlikle bu türe devam. Polisiye romanlarında efsaneleşeceksin!

Biyografi!

Biyografi!

Senin favori kitap türün kesinlikle biyografi kitap türü. Otobiyografilerini yazan ünlüler olsun, mucitlerin hayatları olsun, ünlü ressamlar ve siyasetçiler olsun senin ilgini çok çekiyor. Nereden nereye geldiklerini okumak ve kendini onların yerine koymak seni aşırı gururlandırıyor. Gözlerini kapatıp 1 saniyeliğine kendini onların yerine koyuyorsun ve mutlu oluyorsun. Dünyaca ünlü siyasetçiler seni buradan alıp dünyanın bir ucuna götürecek ve kendini bir ülkenin kurtarıcısı olarak hissedeceksin. Favori seçimlerini bunlar üzerinden yapıyorsun ve okumak seni rahatlatıyor. Hem mucitler ve bilim insanları hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak genel kültürü de geliştiren bir yerde duruyor. Senin en favorin biyografi ve otobiyografi kitapları!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1393
601
388
180
147
125
101
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hüseyin Aktaş

yanıldın onedio. benim için favori polisiye-dedektiflik gerilim romanlarıdır.

Çiğdem Pala

Bilim - Kurgu çıktı ama Korku türünü seviyorum..

Test çok doğru👍🏼 bayılırım Dünya klasiklerine 👏🏼👏🏼 Resimdeki Shakespeare kitaplarını bitirip, Franz Kafka’ya başlamam 😍