Görüş Bildir
Haberler
Senin Cinsel Hayatın Hangi Mevsim?

etiket Senin Cinsel Hayatın Hangi Mevsim?

eciv
10.06.2022 - 23:01

Verdiğin cevaplara göre cinsel hayatının hangi mevsime benzediğini söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Ne sıklıkla cinsel ilişkiye giriyorsun?

3. Sence cinsellik yaşamak için aşık olmak gerekir mi?

4. Partnerinle yalnız kaldığında ilk adımı sen atar mısın?

5. Cinsel ilişkide farklılıklara açık mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cinsel ilişkiden beklentin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaz!

Senin cinsel hayatın tıpkı yaz mevsimi gibi sıcak ve hareketli. Yaz mevsimi geldiğinde insanın kanı kaynar ya, senin cinsel hayatın da aynen öyle hissettiriyor. Genellikle aktif bir cinsel hayatın var ve yeniliklere açıksın. Ateşli sevişmeler tam sana göre!

Sonbahar!

Senin cinsel hayatın tıpkı sonbahar gibi biraz dengesiz. Kimi zaman soğuk durgun ve yağmurlu; kimi zamansa tıpkı yazdan kalma bir gün gibi sıcak ve hareketli. Bazen cinsel hayatında soğuk rüzgarlar esebiliyor ve pek aktif olamıyorsun fakat sonra beklenmedik olaylar gelişebiliyor. Sürprizlerle dolu bir cinsel hayatın var diyebiliriz!

Kış!

Senin cinsel hayatın kış ayları gibi soğuk ve sessiz. Kış aylarında dışarıda pek kimseyi göremezsin ya senin cinsel hayatın da aynen öyle. Senin cinsel hayatın her zaman aktif değil çünkü aşık olmadan yaşanan cinselliği doğru bulmuyorsun. Sen tam bir aşk insanısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
28
20
17
13
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sonbahar! Senin cinsel hayatın tıpkı sonbahar gibi biraz dengesiz. Kimi zaman soğuk durgun ve yağmurlu; kimi zamansa tıpkı yazdan kalma bir gün gibi sıcak ve... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Kış! Senin cinsel hayatın kış ayları gibi soğuk ve sessiz. Kış aylarında dışarıda pek kimseyi göremezsin ya senin cinsel hayatın da aynen öyle. Senin cinsel... Devamını Gör