Görüş Bildir
Haberler
Seni Neden Kimse Anlamıyor?

etiket Seni Neden Kimse Anlamıyor?

Ebru Çiftçi
25.07.2018 - 16:15 Son Güncelleme: 26.07.2018 - 17:59

Çoğu zaman insanların bizi anlamadığını düşünürüz. Sence neden anlamıyorlar?

Bunun cevabını öğrenmek istiyorsan; 

Haydi, testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, sevgilin sana bir sürpriz yaptığında genelde ne düşünürsün?

4. Peki en yakın arkadaşının farklı bir en yakın arkadaşı ile tanıştığında bunlardan hangisini yaparsın?

5. Söyle bakalım, geceleri evleneceğin kişinin hayalini kurar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bütün yazını kamp yaparak geçirecek olsan, bu yerlerden hangisine gitmek isterdin?

7. Seni sevmeyen insanlara buradan bir söz söylesen bunlardan hangisi olurdu?

8. Ve son olarak, insanlar hakkında söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

Her şeyi kendi içinde yaşarsın!

Sen her şeyi kendi içinde yaşayan bir insansın. İçindeki sıkıntılardan birilerine bahsetmeyi çok sevmiyorsun. Kimi zaman dayanamayıp, kendine en yakın bulduğun kişiye içindekileri kısmen anlatıyorsun. Onun dışında herkese güvenmediğin ve korkuttuğun için anlatmayı pek tercih etmiyorsun. İçinde fırtınalar kopsa da etrafa her zaman gülen bir insansın. Bundan dolayı aslında insanlar senin ne hissettiğini çok bilmezler. Çünkü her zaman güçlü ve pozitif olan yanını insanlara gösteriyorsun. Dolayısıyla insanlar senin mutsuz olabileceğini düşünmüyorlar ya da herhangi bir sıkıntı yaşadığını. Sen istiyorsun ki insanlar ben bir şeyleri anlatmadan içimdekileri anlasın. Bir bakışımdan veya gülüşümden içimdeki hisleri anlasın.  Bu çok normal. Çünkü her insan karşı tarafın kendisini anlamasını bekler. Çünkü bir şeyleri dillendirmek hep zor gelir. Sen de anlattığımız gibi olduğun için insanların seni genelde anlamadığını düşünüyorsun.

Sen her zaman insanlara yol gösterensin!

Sen genelde insanların dertlerine derman olan insansın. Her zaman insanlara karşı mantıklı açıklamalar yapan ve yol gösteren bir kişisin. Aslında kendi içinde duygusal çatışmalar yaşayan, zaman zaman ne yapacağını bilmeyen bir insansın. Hani derler ya, 'Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.' diye. Senin içinde bulunduğun tam olarak bundan ibaret. İnsanlara her zaman mantıklı fikirlerle gittiğin için genel olarak senin kendin için de hep böyle olduğunu düşünüyorlar. Onların sorunlarını çözdüğünde sanki mükemmelmişsin gibi görünüyorsun. Ve sen de çok iyi biliyorsun ki hiçbir insan mükemmel değildir. Herkesin iyi yönleri olduğu kadar üstesinden gelemediğin kötü yanları da vardır. İşte senin de üstesinden gelemediğin tek nokta bu. İnsanlara kendini anlatamıyorsun çünkü seni anlamadıklarını düşünüyorsun. Onlara yaptığın yardımın tıpkı sana geri döneceğini zannediyorsun fakat durum hiçte sandığın gibi olmuyor. Hal böyle olunca da insanların seni anlamadıklarını düşünüyorsun.

Sen insanlara karşı biraz farklısın!

Sen dışarıdan biraz soğuk görünen fakat tanıştığın zaman çok samimi olan bir insansın. Bunu genelde çok yaşadığını söylemeliyiz. Senin bu dışa karşı olan tavrın insanların sana karşı olan yaklaşımını korkutuyor. Çünkü ne tepki vereceğini pek çözemiyorlar. E hal böyle olunca da etrafından çok az insan oluyor. Sen zaten her insanla samimi olmayı sevmeyen bir insansın. Az ve öz olsun diyenlerdensin. Fakat hal böyle olunca da anlattığın o tek kişiden tatmin edici bir cevap alamıyorsun. Seni anladığını düşünse de aslında hiçbir zaman anlamıyorlar. Çünkü sen diğer insanlara göre daha derin düşünüyorsun. Fazla ince detaylarda boğulduğunda kimsenin senin anlamadığını düşünüyorsun. Dışarıdan bu kadar detaycı gözükmüyorsun. Çünkü bu durumu kendi içinde yaşıyorsun. Gece kafanı yastığa koyduğun zamanlarda işin içinden çıkamıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
990
270
118
61
58
47
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serenat Athena

Çünkü beni anlayabilecek kapasiteleri yok. Çünkü o küçük beyinleri bunu algılayamaz. Hepsi birer embesil.

Pasif Kullanıcı

Anlamak için değil de cevap vermek için dinledikleri sürece anlamazlar.

Gizem Yenikler

Sen her zaman insanlara yol gösterensin!