Görüş Bildir
Haberler
Seni Gece Uyutmayan Düşüncenin Ne Olduğunu Söylüyoruz

etiket Seni Gece Uyutmayan Düşüncenin Ne Olduğunu Söylüyoruz

Geceleri uyuyamayıp, tavanı izlediğimiz çok günler olmuştur. Bizi rahatsız eden bir düşünce vardır ama ne olduğunu bir türlü bilemeyiz. Seni gece uyutmayan düşünce ne?

Merak ediyorsan; 

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Hayatından ne kadar memnunsun? (1=en az 5=en çok)

4. Peki başına kötü bir olay geldiğin de buna nasıl tepki verirsin?

4. Peki başına kötü bir olay geldiğin de buna nasıl tepki verirsin?

5. Peki özlemini çektiğin bir şey seç.

5. Peki özlemini çektiğin bir şey seç.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman söyle bakalım, bunlardan hangisi seni mutlu eder?

6. O zaman söyle bakalım, bunlardan hangisi seni mutlu eder?

7. Peki sen genelde nasıl birisin?

8. İnsanlara güvenmek konusunda ki düşüncen ne?

8. İnsanlara güvenmek konusunda ki düşüncen ne?

9. Şimdiye kadar çabaladığın şeyin, kesin bir şekilde gerçekleşmeyeceğini öğrendin ne yaparsın?

10. Son olarak kendini gelecekte bu evlerden hangisinde görüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen geleceğini düşünmekten uyuyamıyorsun.

Sen çok fazla geleceğe odaklı birisin. Şu an ki bütün çaban gelecekte iyi ve keyifli bir hayat sürmek için. Sürekli hayaller kuruyor ve bunları gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyorsun. Yaşadığımız şartlarda ve bize sunulan imkanlarda, garanti ve iyi bir gelecek mümkün olduğunu düşünmediğin için,  fırsatlarını kendin yaratıyorsun. Her şeyini planlı ve şimdiye kadar ince ince dokuyarak, bu seviyeye getirmişsin. Bunların bir anda yok olması senin umutlarını yitirir. Ama yine de güçlü bir yapın var. Şimdiye kadar birçok zorluğun üstesinden gelmişsin ve bununda üstesinden geleceğinden eminsin. Senin hayatın hep planlı ve programlı. Yani en ince detayları, belki bazıları için önemsiz detayları bile planlıyorsun. Sürekli bir sonraki adımını düşünüyorsun. Bu planlarından etrafına pek bahsetmiyorsun, çünkü bir şeyi söyleyince gerçekleşmeyeceğinden korkuyorsun. O yüzden bu konularda içe kapanıksın. Geceleri senin uyuman için yapacağın şey, yine gelecek hayalleri kurmak. Nerede olduğunu, ne yaptığını, nasıl bir aileye sahip olduğunun hayallerini kurup anca uykuya dalabiliyorsun. Gelecek tabii ki hepimiz için önemli ama hayatın bazen engel diye karşımıza çıkardıkları, bizim bambaşka ve eşsiz anlar yaşamamıza neden olabilir. İşte o zaman iyi ki böyle olmuş deriz. Her şey istediğin gibi olmasa da bazen başımıza gelenler, planladıklarımızdan daha iyidir.

Her şeyi kendine dert etmekten uyuyamıyorsun.

Evett senin uyku probleminin nedeni dertlerin. Bunlar küçük veya büyük olabilir ama genellikle küçük dertleri kafana takıyorsun. Hemen halledebileceğin ve sorun olmayan her şeyi kendine dert edip buna kalıcı bir çözüm bulmaya çalışıyorsun. Her şeyi kafana takıyorsun. Bazen hayatında, hiç değeri olmayan birinin bile söylediği şey senin aylarca uyuyamamana neden olabiliyor. Böyle yaparak hem kendine hem de hayatına zarar veriyorsun. Çok kırılgan biri olduğun için insanların patavatsız konuşmaları seni çabucak incitebiliyor. Geçmişinde ve hala etrafındaki insanlarla yaşadığın problemler, senin herkese güvenmemen gerektiğini ortaya koymuş. Herkesten her şeyi bekliyor ve kimse için bana hayatta bunu yapmaz diyemiyorsun. Belki de en iyisini yapıyorsun. Böylelikle adımlarını daha sağlam ve doğru atabilirsin. Sana engel olabilecek veya hevesini kırabilecek herkesten uzak durmuş oluyorsun. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjin ve umudun var. Olabilecek her şeye karşı temkinlisin ve anlayışla karşılıyorsun. Hayatında en değer verdiğin şey ailen. Uykunu kaçıran bazı düşüncelerden biri de ailenin dertlerini de dert edinmenden kaynaklanıyor. Hayatta her şey bir şekilde yolunu bulur. Bunları kafana takıp, fazla düşünmen, çözümden çok problem getirir sana.

Sen mutluluktan uyuyamıyorsun.

Sen mutluluktan uyuyamıyorsun.

Hep üzüntüden, dertten uyuyamayacak değiliz ya, sen de mutluluktan uyuyamıyorsun. Hayatında olumsuzluklar tabii ki oluyor ama bunlar gelip, geçici şeyler olduğunu düşünüyorsun. Daha çok pozitif birisin ve hayatında olan güzel şeylere odaklısın. O gün yaşadığın mutlu bir olayı düşünmek bile sana yeterince huzur veriyor. Sevdiğin insanı düşünmekten, uyuyamadığın geceler de az değil. Onunla yaşadığın veya yaşayacağın anları, hayal etmek içini kıpır kıpır yapıyor ve seni uyutmuyor. Bir an önce o günlerin gelmesini istiyorsun. Biraz romantikte birisin. Aşkı sonuna kadar yaşamak ve aslında romantik filmlerdeki gibi bir aşk istiyorsun. Hayatında olan güzel şeylerin kıymetini biliyorsun ve bunları elinden kaçırmamak için büyük çaba sarf ediyorsun. Kötü durumlar yaşadığın zamanlarda, kedini çok iyi motive ediyor ve bunları çabucak atlatabiliyorsun. Yaşadığın bütün güzel şeyleri fotoğrafını çekiyorsun. Çünkü ilerde o güzel anları hatırlamak, yaşadığın şeyleri unutmamak ve belki kendi çocuklarına da bunu miras bırakmak istiyorsun. Anlayacağın senin mutlu olman için güneşli bir güne uyanman bile yetiyor.

Eski sevgilini düşünmekten uyuyamıyorsun.

Sen birçoğumuz gibi eski sevgilini düşünmekten uyuyamıyorsun. En çok gece gelir böyle düşünceler insanın aklına. Artık üzüldüğünden mi yoksa onun gibi birini bulamadığın için mi bilemeyiz. Sürekli aklını meşgul ediyor bu durum ve senin adapte olmanı engelliyor. Sadece geceleri değil gün içinde de kafanı meşgul eden bu olayı seni çok rahatsız ediyor. Yaşadığınız güzel anlar, mutlu günler aklına geliyor ve o düşüncelere dalıp gidiyorsun. Aslında hayatında hep çok seçenekli şeyler karşına çıkmış. Güzel bir şey olumsuz sonuçlandıysa, bu senin için bir problem değil. çünkü devamında daha iyi bir şeyin karşına çıkacağına eminsin. Küçük dertleri kafana asla takmazsın ama işte bir türlü unutamadığın eski sevgilin aklından çıkmıyor. Bunun sebebi belki onunda, sürekli seni düşünmesinden kaynaklanıyor olabilir. Hayata çok olumlu bir bakış açısı ile bakman, senin karşına sürekli güzel şeyler çıkarıyor. Bir kararı almak için öyle uzun uzun düşünme ihtiyacı hissetmiyorsun. Aklına o an ne geldiyse senin için tamamdır. Sonucu iyi veya kötü hiçbir şekilde pişman olmuyorsun. Hayatı biraz hafife alıp canın nasıl isterse öyle yaşıyorsun. Bir de eski sevgilini kafandan atarsan, kimse tutamaz seni!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
251
139
52
35
22
22
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın