Görüş Bildir
Haberler
Senden Neden Soğuyorlar?

Senden Neden Soğuyorlar?

İnsanlardan çabuk soğuduğumuz gibi başkaları da bizden soğuyabilir. Peki bu soğumanın nedeni ne olabilir? Senden neden soğuyorlar söylüyoruz!

Haydiii testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Seninle neden arkadaş olalım?

4. Peki sen biriyle neden arkadaşlığını bitirirsin?

4. Peki sen biriyle neden arkadaşlığını bitirirsin?

5. Hangi davranış seni, sevdiğin biri hakkındaki düşüncelerini tamamen değiştirir?

5. Hangi davranış seni, sevdiğin biri hakkındaki düşüncelerini tamamen değiştirir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mantıklı olmaya çalışırken neyi görmezden gelirsin?

7. Hakkında çok fazla kötü konuşulan birine bir şans verir misin?

8. Senin için zor olan ne?

9. Diyelim ki birine çok aşıksın ama artık bazı davranışları hoşuna gitmiyor. Ne yaparsın?

10. Son olarak hayatında, mantıksız olsa da yine kendi isteklerini mi yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fazla samimiyet kuramadığın için...

Senden, kolay samimiyet kuramadığın için soğuyorlar. Karakterin gereği hemen her şeye adapte olamıyor ve kendini bir yere ait hissetmen de uzun süreni alıyor. Bu da bazı insanların senden soğumasına neden olabilir. Çünkü samimiyet kurmamak için sessiz kalmak, insanların senden çekinmesine neden olabiliyor. Güven veren biri olduğun kadar insanlara güvenen biri değilsin. Samimiyet kuramamanın nedeni de bu! Herkesten her şeyi bekleyen, adım atmadan önce düşünen ve her dakikasını planlayan sen için ani kararlar veya önünü görmeden hareket etmek uygun değil. Bu nedenle birini tam anlamıyla tanımadan ona bir şeyini anlatamaman insanların senden soğumasına neden oluyor olabilir. Bu durumdan şikayetçi olacak biri değilsin. Çünkü sen kendini korumak adına herkesten biraz uzak duruyorsun. Hemen güvenip, her sırrını anlatmak sana saçma geliyor. İnsanları tanımanın yolunun en kötü ve en iyi günleri görmekten geçtiğini düşünüyorsun. Birine güvenmek için biraz fazla zamana ihtiyacın oluyor.

Önceliğin kendin olduğun için...

İnsanların senden soğumasının nedeni hayatında öncelikli olarak kendin gelmen... Herkese değer verebilir, herkesi önemseyebilirsin ama kendini herkesten de üstün tutarsın. Birini kırmamak üzmemek için değil kendini üzmemek için fazla çaba harcarsın. Biraz bencillik belki biraz ego belki de öz güven... Nasıl adlandırırsan adlandır, kendi hayatında öncelik olmak kadar doğal bir şey yok. Eğer insanlar kendine gösterdiğin değer nedeniyle senden soğuyacaksa bu senin için bir problem de değildir. Kendi fikirlerini bazen empoze etmeye çalışıyor ve çoğu zamanda mantığınla hareket ediyorsun. Bu mantıksal tavrın birçok kişinin işine yararken birçoğunun da senden uzak durmasına neden olabiliyor. Çünkü bazen duygularını görmezden gelebiliyor ve sana derdini anlatan birini anlayamadığın zamanlar da oluyor. Senin için her zaman mantık devrede bu nedenle hata payında oldukça düşük. Bu kadar kontrolcü olman insanların senden soğumasına neden olabilir.

Herkes gibi olmadığın için...

İnsanların senden soğumasının nedeni herkes gibi olmaman. Sen herkese uyabilecek fikirlere sahip değilsin. Bu nedenle her ortamda biraz aykırılığınla dikkat çekiyorsun. Başkalarına göre sorun olmayan şeyler senin için sorun olabiliyor veya başkalarına göre sorun olan şeyler sana göre sorun olmayabiliyor. Herkes gibi düşünmediğin için herkesle ortak aktivitelerde bulunamayabiliyorsun. Yani sen düşünce, tarz ve hayata bakış açısı olarak farklı birisin. Seninle arkadaş olmak oldukça zor. Seni olduğun gibi kabul etmek, bazen alttan almak bazen ise yanlışlarını söylemek gerekebilir. Bu her ilişki için geçerliyken sen de biraz daha fazla miktarda olabilir. İnsanlarla tanıştığın ilk anda enerjin uyuşuyorsa bir iletişim halinde olabilirsin ama enerjin tutmadıysa o kişiyi bir daha hayatına alman da çok zor olur. Sen herkesle anlaşmaya çalışan ama kendi yöntemleriyle anlaşmaya çalışan birisin. Bu yöntemlere sesini çıkartan herhangi biri ile iletişimi kesebilirsin. İnatçılığın ve bazen de dediğini yaptırma özelliğin nedeniyle insanlar senden soğuyor olabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
17
15
7
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?