Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Magazin Olayının İçinde Olmalıydın?

Sen Hangi Magazin Olayının İçinde Olmalıydın?

miray soysal
25.02.2022 - 12:00

Neler gördü bu gözler! Geçmişte yaşadığımız bomba gündemler hala unutulmuş değil. Peki sen bir magazin olayı olsan hangisi olurdun?

Merak ettiysen, Haydi Testee!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Söyle bakalım, senin için flörtöz diyebilir miyiz?

4. Estetik hakkında ne düşünüyorsun?

4. Estetik hakkında ne düşünüyorsun?

5. Yol kavramın nasıldır? Yol soran birine yolu tarif edebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım, eski sevgilinle arkadaş kalabilir misin?

6. Söyle bakalım, eski sevgilinle arkadaş kalabilir misin?

7. Bir pasta seçmeni istesek...

8. Son olarak, ne kadar sinirli olduğunu puanlayabilir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz Feraye'yi nereden biliyorsunuz?

Siz Feraye'yi nereden biliyorsunuz?

Senin çok flörtöz olduğunu biliyoruz bu yüzden sen bir magazin olayı olsan, 'Hülya Avşar'ın bir zamanlar kocası olan ve çapkınlıklarıyla sıklıkla medyanın diline düşen Kaya Çilingiroğlu'nun efsane magazin olayı' olurdun.  Muhabir, Kaya Çilingiroğlu'na 'Hayırlı olsun efendim, Ferrari'nizi yeni mi aldınız?' diye sorduğunda, alkolü fazla kaçırdığı belli olan Kaya Çilingiroğlu cevap olarak 'Siz Feraye'yi nereden tanıyorsunuz' diyerek hayretler içinde bir tepki veriyor. 'Feraye' ve 'Ferrari'nin' birbirine karışmasından ötürü bu olay ortaya çıkıyor ve tarihin en bahtsız lafı tersten anlama olayı olarak belleklerde yer tutuyor.

Tuvalet penceresi!

Tuvalet penceresi!

Estetik operasyonları sevdiğin için, sen kesin 'Hande Ataizi'nin estetik yaptırdığı belli olmasın diye kaçarken tuvalet penceresine sıkışma olayı' olurdun. Hande Ataizi, 1999 yılında bu görüntüyle çok konuşulmuştu. Burnundan estetik operasyon geçirdiği için fotoğraflarının çekilmesini istemediğinden böyle bir yöntem izleyen Ataizi tuvalet penceresine sıkışmıştı. Bodrum'da meydana gelen bu olay hala akıllarda yer tutuyor.

Ne dedin senn?!!

Ne dedin senn?!!

Çok çabuk sinirleniyorsun ve fazla tepki verebiliyorsun. Çoğu zaman sinirlerine hakim olabildiğini pek söyleyemeyiz. Bu yüzden sen kesin, 'Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokat' olurdun. Sevda Demirel 'Şimdi aşk şarkısı söyleyeceğim. Hande aşkları çok iyi bilir. Ben bir gecelik ilişkiler kurmuyorum. Her zaman tek eşliliği savunmuşumdur.' deyince, Hande Ataizi de 'Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun Sevda?' cevabını verdi. Daha sonra Sevda Demirel kalktı,

Ne dedin senn? Ne dedin seen? Çat.

Gökhan Özen'in jetski ile kaybolması!

Gökhan Özen'in jetski ile kaybolması!

Senin yol kavramının pek iyi olduğunu söyleyemeyiz. Yol tarif etme, yolunu bulma konusunda çok zorlanıyorsun. Bu yüzden sen bir magazin olayı olsan  'Gökhan Özen' in Kıbrıs'ta jet ski ile kaybolması' olurdun. Bu haberden sonra KKTC Sahil Güvenlik ekipleri seferber olmuştu. Olayın üstünden yaklaşık 15-16 saat geçtikten sonra uluslararası sularda bulunmuştu. Gökhan Özen gece boyunca boğuştukları dev dalgalardan ve etrafını saran köpek balıklarından bahsetmiş, tüm bu zorluklara rağmen umudunu asla kaybetmediği söylemişti.

İçinde "İ" geçmeyen röportaj!

İçinde "İ" geçmeyen röportaj!

Sen eski sevgilinle asla arkadaş kalamazsın. O şahıs sana uzak olsun da kime yakın olursa olsun . Değil onun adını ağzına almak, isminin baş harfini bile kullanmazsın. Bu yüzden sen bir magazin olayı olsan, 'İbrahim Tatlıses ile ayrıldıktan sonra eski sevgilisinin adının baş harfini bile ağzına almayan Asena’nın içinde “İ” geçmeyen röportajı' olurdun. Nasıl bir nefretse artık siz düşünün. Bu ilişkinin başlangıcı da bitişi de fırtınalı olmuştu. Sonra taraflar, medya aracılığıyla birbirlerine olan öfkesini kustu. Biz Asena laf olsun diye demiştir dedik ama röportajı bir okuduk ki, gerçekten içinde İ harfi geçmiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
12
10
6
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

İçinde "İ" geçmeyen röportaj! İçinde "İ" geçmeyen röportaj! Sen eski sevgilinle asla arkadaş kalamazsın. O şahıs sana uzak olsun da kime yakın olursa olsun ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Gökhan Özen'in jetski ile kaybolması!

Necla Kaplan

Siz Feraye'yi nereden biliyorsunuz?