Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Zaman Fark Edileceksin?

Sen Ne Zaman Fark Edileceksin?

Sen ne zaman fark edileceksin?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım arkadaş ortamında sen kimsin?

3. Söyle bakalım arkadaş ortamında sen kimsin?

4. Sence şu an istediğin hayatı mı yaşıyorsun?

5. Arkadaşların senin için ne demek?

5. Arkadaşların senin için ne demek?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir ortama girdiğinde bütün gözler üzerindeyse nasıl hissedersin?

7. kendini başarılı biri olarak tanımlıyor musun?

8. Son olarak bu ünlülerden hangisiyle yemeğe çıkmak isterdin?

Sen başkalarının peşinden gitmeyi bıraktığında fark edileceksin!

Hayatın eşsiz dansında fark edilmek istiyorsan, başkalarının ritmine ayak uydurmayı bırakmalısın. Artık senin zamanın geldi, senin ritmin, senin melodin ve senin dansın olmalı. Başkalarının söyledikleri sözlerle yaşamak zorunda olmadığın bir hayatı hak ediyorsun. Kendi hikayeni, kendi kelimelerinle yazmalısın. Kendi kararlarını almalı ve zorlukların üstesinden kendi gücünle gelmelisin. Düşün, insanların izlediği o alışılmış yol yerine, kendi yolumuzu çizmek ne kadar da heyecan verici olabilir. Yeni bir rota belirlemek, kendi izlerini bırakmak... Belki zorlu olacak, belki meşakkatli ama unutma ki, gerçek başarılar hiçbir zaman kolay kazanılmaz. Ve işte o zaman, kendi çizdiğin, kendi belirlediğin bu yolda ilerlediğinde, fark edilmeye başlayacaksın. Çünkü sen artık sadece bir takipçi değil, bir öncü olacaksın. Kendi yürüdüğün yolda, kendi bıraktığın izlerle, kendi hikayeni yazarak... İşte o zaman, gerçekten fark edileceksin. Kendi yolumuzu çizmek, kendi izlerimizi bırakmak... İşte bu, gerçek özgürlük ve gerçek başarının anahtarıdır.

Sen cesur olduğunda fark edileceksin!

Eğer ışığını tüm dünyaya yaymak istiyorsan, cesaretini kuşanmanın zamanı geldi. Artık korkularınla yüzleşme, onları yenme ve hayallerinin peşinden koşma zamanı. İçindeki o korku duvarını yıkmanın, kendini gerçekleştirmenin ve hayatını kendi ellerine almanın vakti geldi. Biraz daha cesur olmalısın, çünkü cesaret, başarıya giden yolda seni fark edilir kılacak olan anahtardır. Cesaretini göstermek, hatalar yapmak, hatta belki de pişman olmak... Ama en azından denemiş olmanın verdiği tatmin duygusuyla yaşamak... Hayallerinin peşinden giden biri olmalısın. Yapmak istediklerini gerçekleştirebilmek için, karşılaştığın her engeli aşmalısın. Kendi hikayenin kahramanı olmalısın ve bu hikayeyi herkesin duymasını sağlamalısın. Kolay pes etmeyen, hedeflerine ulaşmak için sonuna kadar mücadele eden biri olmalısın. İnsanların seni bu şekilde tanımasını sağlamalısın. Cesaretini kullanmalısın, çünkü cesaret, fark edilmek için atılması gereken ilk adımdır. Eğer gözler üzerinde olmak istiyorsan, risk almalısın. Çünkü risk almak, cesaretin en belirgin göstergesidir ve bu da seni fark edilir kılar. Bu yüzden, cesaretini kuşan ve dünyaya kendini göster.

Sen başarılınla gurur duyduğunda fark edileceksin!

Bir yıldız gibi parlamak için önce kendi başarılarını görmeli ve onlarla gurur duymalısın. Kendine haksızlık etmeyi bırak, çünkü sen, başarılarına gözlerini kapatan birisin. Kendi yeteneklerini, becerilerini ve ne kadar çok şey başardığını görmüyorsun, belki de görmek istemiyorsun. Ancak durum gerçekten böyle mi? Geriye dönüp baktığında, geçmişin başarılarla dolu. Kendin için attığın her adım, yaptığın her hamle, bu günlere gelmene yardımcı oldu. Bu başarılar, sana gurur vermeliler, çünkü onlar senin emeğinin, terinin ve belki de gözyaşlarının ürünleri. Ancak sen, bunları yok sayıyor, önemsemiyor ve belki de görmezden geliyorsun. Ancak unutma ki, senin değerini bilmeyen herkes, senin değerini bilmez. Bu başarıları, ışığını tüm dünyaya gösterecek bir fener gibi kullanmalısın. İnsanlara ne kadar yetenekli ve başarılı olduğunu kanıtlamalısın. Çünkü seni fark edilir kılan, senin başarılarının hikayesi. Bu hikaye, senin parıldamanı sağlayacak ve seni herkesin gözünde özel kılacak. Bu yüzden, kendi başarılarını görmeye ve onlarla gurur duymaya başla.

Sen dikkat çekmekten korkmadığında fark edileceksin!

Dikkat çekmekten korktuğun anlar var ve bu seni gölgelerin arkasına saklanmaya itiyor. Kendini gizlemeyi tercih ediyorsun, çünkü ön planda olmak seni rahatsız ediyor. Belki de kimsenin seni çok fazla görmesini istemiyorsun. Kendini gizlemek, senin gibi dikkat çekici ve her yaptığıyla ön planda olabilecek bir kişiyi, insanların gözünde daha basit biri haline getirebilir. Biraz ışığa çıkmak, biraz dikkat çekmek, belki de biraz daha cesur olmak... Bunlar senin doğanı inkar etmek yerine, tam tersine onu kabul etmek ve sergilemek demektir. Bazen kendini göstermek, herkese nerede durması gerektiğini öğretir. İşte bu yüzden, belki de biraz daha parlamanın, biraz daha görünür olmanın zamanı gelmiştir. Kendini gizlemek yerine, ışığını tüm dünyaya yaymanın, senin gibi özel bir kişinin hak ettiği ilgiyi almanın zamanı gelmiştir. Unutma, sen dikkat çekici ve her yaptığı ile ön planda olabilecek birisin. Kendini gizlemek yerine, ışığını tüm dünyaya yaymanın, senin gibi özel bir kişinin hak ettiği ilgiyi almasının vakti gelmiş olabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Sen dikkat çekmekten korkmadığında fark edileceksin!

Ezra Dilge

Cesur olduğunda fark edileceksin!..

ömer

Sen başarılınla gurur duyduğunda fark edileceksin! O kadar inanmamışsınki fark edilmeyiz 😅😅 Neyse fark ederse kahrolayim 😎