Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne İçin Çabalıyorsun?

Sen Ne İçin Çabalıyorsun?

Önümüze koyduğumuz hedeflerimiz ve gerçekleştirmek istediğimiz hayallerimiz... Hepimiz bir şeyler için çabalıyoruz. Peki sen ne için çabalıyorsun?

Eğer hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım hayatında iyi giden şey ne?

4. Hangisini yapmayı tercih edersin?

5. Kendini etrafından biri ile kıyaslıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir şeyler için çabalamak sana nasıl hissettiriyor?

6. Bir şeyler için çabalamak sana nasıl hissettiriyor?

7. Pekiii kendini 3 yıl sonra nerede görüyorsun?

8. Son olarak hayatına şu an için bir puan ver. (1=en az, 5=en çok)

Sen hayatının düzene girmesi için çabalıyorsun.

Sen hayatında bir şeyleri düzene sokmak için çabalıyorsun. Her şeyin karmakarışık gittiğini düşündüğün şu günlerde bir şeyleri rayına oturtmak için elinden geleni yapıyorsun. Hayatında bir önceliğin varsa o da huzuru yakalamak. Kendini iyi ve huzurlu hissetmek senin için önemli. Bunun için de hayatında büyük kararlar alabilirsin. Bu hiç beklemediğin bir anda birini hayatından çıkartmak da olabilir veya hiç ummadığın bir adım atmak da... Senin için önemli olan bir sonraki güne mutlu uyanmak. Düşünmemek veya küçük problemleri dert etmemek. Hayatında yolunda gitmeyen veya karışıklığı ile seni de meşgul eden ne varsa o şeylerden kurtulmak istiyorsun. Çünkü aklında ve içinde seni ne huzursuz ediyorsa o şeyler aynı zamanda senin ilerlemeni de engelliyor. Sana iyi gelmeyen her şeyden uzaklaşman gerektiğini biliyor ve bunu gözünü kırpmadan yapabiliyorsun. Sen hayatının düzene girmesi için çabalayan ve bu uğurda da en sevdiği şeylerden bile vazgeçebilen birisin.

Sen geleceğin için çabalıyorsun.

Sen geleceğin için çabalıyorsun. Şu an ne yapıyorsan ilerden daha iyi yerlere gelmek için yapıyorsun. Bazen pes etmek istiyor veya yorulduğunu hissediyorsun ama yine de seni ayağa kaldıracak nedenler bulabiliyorsun. Bir sonraki gününün veya bir yıl sonranın veya beş yıl sonranın iyi olması için çabalıyorsun. Bunun için mantıklı kararlar vermeye çalışıyor ve kararlarının üzerinde de uzun uzun düşünüyorsun. Geleceğini adım adım planlamak ve bu planları yaparken de en sevdiğin şeylerden vazgeçmemek senin için önemli. Bu en sevdiğin şeyler belki işin belki de hayatındaki önemli biri olabilir. Kötü veya zor zamanlardan geçsen bile bir şekilde geleceğinden umudun oluyor. Sürekli bir şekilde umut etmek ve ilerde şimdi zorlandığın her şeyin bitmiş olacağını düşünmek, seni iyi hissettiriyor. Sen geleceğin için çabalıyor ve kendine yatırım yapıyorsun.

Sen sevdiklerin için çabalıyorsun.

Sen sevdiklerin için çabalıyorsun. Hayatında bir çok önceliğin varken bunlardan en en önemlisi sevdiklerin. Onlar için her şeyi yapabileceğini biliyor ve onlara bunu hissettiriyorsun. Yanında değer verdiğin ve sevdiğin kişilerin bulunması sana güç veriyor. Bu hayatta bir şeyleri başarıyor veya başarmasan bile nedensiz bir mutluluk duyuyorsan bunu yanındaki kişilere borçlusun. Sevdiğin kişilerin mutluluğu sana da mutluluk sağlıyor. Başkalarının dertleri ile dertleniyor ve başkalarının sorunları ile kendine sorun yaratıyorsun. Sen hayatında insana oldukça önem veren birisin. Yanında birinin güvende ve iyi hissetmesine önem veriyorsun. Sen sevdiklerin için her şeyi yapabilecekken aynı zamanda onların da sana karşı yaklaşımına değer veriyorsun. Sadece hayatında olmaları ile değil aynı zamanda seni anlayıp sana yol gösterici olmalarına da bakıyorsun. Sen sevdikleri için çabalayan ve onların mutluluğunu gördükçe mutlu olan birisin.

Sen kendin için çabalıyorsun.

Sen kendin için çabalıyorsun. Bencil biri değilsin ama kendi hislerine, isteklerine öncelik veren birisin. Farkında olduğun şey bu hayatın senin olduğu. Hayatında her ne yapıyorsan kendin için yapıyorsun. Attığın her adımın arkasında kendi çıkarların yatıyor. 'Bir başkası ne ister?' Bu senin pek umurunda değil. Önemli olan o an senin ne istediğin oluyor. Bunlara öncelik verdikçe de senin hayatta mutsuz olman pek mümkün değil. Ne istediğini bilen ve hayatında neyin olup neyin olmaması gerektiğini bilen birisin. Kimseye çıkar için yaklaşmaz ve yalnız kalacağını bilsen de geri adım atmazsın. Bu nedenle karşındaki kişileri de kırmaktan pek korkmazsın. İnsanların bir başkasının sevgisine muhtaç olmasını veya sürekli değer görme ihtiyacını anlayamıyorsun. Öncelikle insanın kendini sevmesine ve kendine değer vermesini mantıklı buluyorsun. Sen kendini seven ve kendi hislerine değer veren birisin. Bu nedenle seni üzmek de kırmak da oldukça zor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
16
8
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sen geleceğin için çabalıyorsun.

Nrgsss

Sen geleceğin için çabalıyorsun

Gizem Yenikler

Sen sevdiklerin için çabalıyorsun.