Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Tür Bir Yemeksin?

etiket Sen Hangi Tür Bir Yemeksin?

mignon
23.12.2016 - 18:40 Son Güncelleme: 23.12.2016 - 18:41

Her yemek güzeldir, bazılarını daha çok severiz ama sonuç olarak hiçbirine burun kıvırılmaz. Peki sen hangi yemeğe benziyorsun, hadi gel bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım. Bize ilk olarak şu renklerden hangisini sevdiğini söyle!

2. Peki sen hangi mevsimin insanısın?

3. Diyelim ki hafta sonun boş; şu aşağıdakilerden hangisini yapmak seni mutlu eder?

4. Peki yeterince paran olduğunu varsayarsak tatilini nerede geçirmek istersin?

5. Hadi gel seni ilkokul yıllarına götürelim. Sınıfta şu aşağıdaki karakterlerden hangisi sendin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki en yakın arkadaşın seni aradı ve yardımına ihtiyacı olduğunu söyledi. Ne yaparsın?

7. Mutfakla aran nasıl desek?

8. Son olarak patronundan zam/öğretmeninden not isteyeceksin, şu aşağıdaki cümlelerden hangisini kurarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sulu yemek!

Sulu yemek!

Senin sulu yemek gibi içi ısıtan bir halin var. Tıpkı sulu yemeğin anne evinde verdiği mutluluğu veriyorsun çevrene. İnsanlar her ihtiyacı olduğunda seni arıyor, sen de onları asla yüz üstü bırakmadan yardımlarına koşuyorsun! Senin gibi iyilik meleği anaç/babacan bir insanı yanlarından ayırmak istememelerine şaşmamak lazım. Kim ne derse desin, herkesin vazgeçemediği sulu yemek gibi kimse senden vazgeçemez!

Kebap!

Kebap!

Sen kebap gibi biraz ağır abi/ablasın. Çevrendekilere göre biraz sert bir mizacın var. Ciddi konular senin uzmanlık alanına giriyor. Bir sıkıntı olduğunda da deneyimlerinle her şeyi bir çırpıda çözebiliyorsun. Bol acılı adananın verdiği mutlulukla seninki bir. O nasıl acısıyla mutlu ediyorsa senin de sert tavrın insanların hoşuna gidiyor. Hem bu sert halinin altında yufka bir yüreğin var, kimseciklere kıyamıyorsun, sadece laçkalıktan hoşlanmıyorsun o kadar.

Tatlı!

Tatlı!

Yiyeceklerin en sevilen türü tatlı gibi sen de pek şekersin. İnsanların yanında sevimliliğin ve saflığınla herkesin gönlünde taht kuruyorsun. Her ortama neşe ve mutluluk saçan bir halin var. Tatlının verdiği enerji gibi sen de ortamların enerji ve neşe kaynağısın. Özellikle insanlar mutsuzken sana ulaştığında yüzleri gülmeden ayrılmıyorlar. Ne diyelim, mükemmel!

Fast food!

Fast food!

Yeni neslin aşık olduğu fast food gibi biraz tez canlısın. Her şeyden hemencecik sıkılıyorsun. Sürekli aynı ve monoton şeyler yapmak hiç sana göre değil. Bu nedenle tam bir sosyal kelebeksin diyebiliriz. Sosyal hayatın ve arkadaş çevren o kadar geniş ki... Ortamların aranan insanısın! İnsanlar eğlenmek istediğinde kesinlikle sana ulaşıyorlar!

Zeytinyağlı!

Zeytinyağlı!

Sen hafif zeytinyağlı gibi narin ve sofistikesin. Zeytinyağlıları bazıları yemekten saymaz, bazıları ise değerini çok iyi bilir. İşte senin için de hayat böyle: Değerini bilen insanlar var çevrende. Onlar da senin gibi sofistike ve özel, zaten senin de geri kalanına ihtiyacın yok. Sen senin kıymetini bilenlerle gayet mutlusun. Tıpkı zeytinyağlının hafif tadı gibi sen de fazlasıyla kırılgan ve narinsin. Her şeyden çabucak alınabiliyorsun. Bu durumda sık sık üzülüyorsun. Aman seni üzenlerden uzak dur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
869
561
347
155
90
82
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asosyal deli

Kebap! bende severim bol acılı olanından ♥

Sigurd

Senin sulu yemek gibi içi ısıtan bir halin var. Tıpkı sulu yemeğin anne evinde verdiği mutluluğu veriyorsun çevrene. İnsanlar her ihtiyacı olduğunda seni arı... Devamını Gör

Mehmet Alancı

Yiyeceklerin en sevilen türü tatlı gibi sen de pek şekersin. İnsanların yanında sevimliliğin ve saflığınla herkesin gönlünde taht kuruyorsun. Her ortama neşe... Devamını Gör

Mehmet Alancı

Tatlı çıktım!