Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Köftesin?

etiket Sen Hangi Köftesin?

Sara
17.10.2019 - 21:00

Çeşit çeşit, yöreden yöreye değişen meşhur köftelerden hangisi olduğunu öğrenmek ister misin?

O zaman testimize başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Yemek yapmakla aran nasıldır?

3. Değişik tatlar denemeyi sever misin?

3. Değişik tatlar denemeyi sever misin?

4. Baharatlı yemeklerle aran nasıldır?

5. Hangi yöremizin yemekleri damak tadına daha uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sipariş verirken kararsız kalır mısın?

7. Yemek yemek arkadaşlarla mı güzel tek mi?

8. Son olarak insanların seni nasıl tanımladığını sorsak sana?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Kadınbudu Köftesin!

Sen Kadınbudu Köftesin!

Sen herkesi şaşırtan Kadınbudu Köftesin! İçin her ne kadar samimi olsa da dışına ördüğün duvarlarla çok soğuk bir tavır sergiliyorsun. Seni tanımaya çalışanlar senin için biraz çabalamalı. Kolay kolay herkes güvenini kazanamaz. Aslında herkesle uyumlu yapın olsa da seçici olmayı daha mantıklı buluyorsun.

Sen İzmir Köftesin!

Sen İzmir Köftesin!

Sen zarif duruşuyla İzmir Köftesin! Zarif duruşunla her zaman dikkatleri üzerine çekebiliyorsun. Başka insanlarla anlaşmakta zorluk çekmiyorsun bu yüzden arkadaş ortamının da sıkça aranan kişilerindensin. Yeni insanlarla kolay tanışabiliyor, iletişim konusunda bir problem çekmiyorsun.

Sen Bursa Pideli Köftesin!

Sen Bursa Pideli Köftesin!

Sen damakları lezzetten coşturan Bursa Pİdeli Köftesin! Kendine özgü tarzın var ve bu yüzden sadece uyumlu olabildiğin kişilerle takılmayı seviyorsun. Yeni ilişkiler kurmayı pek umursamıyorsun ve sevdiklerinle olmak sana yeterli geliyor. Düzeni seven, keskin sınırları olan bir insansın.

Sen Akçaabat Köftesisin!

Sen Akçaabat Köftesisin!

Sen göz de doyuran Akçaabat Köftesisin! Her şeye meraklı her şeyden bir şeyler öğrenebilme potansiyeline sahip bir yapıya sahipsin. Renkli kişiliğin ile ortamlarda fark yaratıyor, dikkatleri üzerine çekiyorsun. Yeni insanlar tanımayı, yeni kitaplar okumayı, yeni yerler keşfetmeyi seviyorsun. Her değişikliğe açık bir insansın.

Sen İçli Köftesin!

Sen İçli Köftesin!

Sen hayranlık uyandıran İçli Köftesin! Sende seninle tanışanların senden vazgeçmemesini sağlayan bir auran var. Özel bir insan olduğunu gerek konuşmalarınla gerekse hareketlerinle çokça belli ediyorsun. Her insanın hayatında olması gereken o özel insanlardan birisin.

Sen Çiğ Köftesin!

Sen Çiğ Köftesin!

Sen herkesin vazgeçilmezi Çiğ Köftesin! Sen herkesin sevgisini kazanmış, kişiliğinle herkesi kendine sevdirmiş bir insansın. Ortamların aranan yüzü, herkesi sözleriyle keyiflendiren birisin. İnsanların keyfini yerine getirmeyi çok iyi biliyorsun.

Sen Islama Köftesin!

Sen Islama Köftesin!

Sen nam salmış Islama Köftesin! Herkesin ilk sığınağı, en güvenilir gördüğü, sırlarını paylaşabildiği birisisin. Bu yüzden herkesin rahatlıkla 'dost' diyebildiği bir insansın. Herkesle arkadaş olmaz arkadaş olduğun kişilerin de değerini çok iyi bilirsin. Arkadaşlık senin için en önemli meselelerden biri.

Sen Terbiyeli Ekşili Köftesin!

Sen Terbiyeli Ekşili Köftesin!

Sen geleneksel Terbiyeli Ekşili Köftesin! Sen geleneklerine bağlı bir insansın bu yüzden seninle anlaşabilmek biraz zor. İnsanların sık rastlamadığı ve kolay da anlaşamayacağı bir tipsin. Pek kimsenin ne dediğini düşünmüyor seni sevenin böyle sevmesini istiyorsun. Kimse için değişmez kimse için de kendinden ödün vermezsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
305
235
157
56
34
30
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

Teste gerek yok. İçime ata ata içli köfte oldum.

Azra Şener

Sen İzmir Köftesin!

Çiğdem Pala

İzmir Köftesi