Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Baharda Çiçek Açacaksın?

Sen Hangi Baharda Çiçek Açacaksın?

Giderek umutsuzlaştın ama baharın gelmesiyle umudun yeşermeye başladı. Peki bu bahar senin için nasıl olacak?Sen hangi baharda çiçek açacaksın?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da!

3. Kendini nasıl hissediyorsun?

4. Bize hayalindeki evi seçer misin?

5. Sence senin neye ihtiyacın var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin şimdiye kadar yürüdüğün yollar bunlardan hangisine benziyor.

7. Senin için en zor insan hangisi?

8. Son olarak her şeyin düzeleceğine inanıyor musun?

Sen bu baharda çiçek açacaksın!

Sen bu baharda çiçek açacaksın. Artık hayatının en verimli zamanlarına geçiyorsun. Bu bahar da her şey daha güzel olacak ve her şey düzelmeye başlayacak. Zor günler geride kaldı yani. Kendini bir şeyler yapmaya mecbur hissederken daha da zorlanmış ve aslında kendi kendini bir çıkmaza sokmuşsun. Yaşadığın her şeyin bittiğini gördüğünde kendini hafiflemiş ve daha mutlu hissedeceksin. Hepimizin hayatında zor anları olmuştur. Sen de bu günleri atlattın sayılır. Hiç bitmeyecek sandığın ve daha da kötü olacağını düşündüğün her şeyin sonu geldi. Kendini en çok yalnız kaldığında kötü hissediyorsun. Böyle günlerde ne dışarıya çıkmak ne biriyle görüşmek ne de kendine zaman ayırmak istiyorsun. Sadece düşüncelere daldığın bir çözüm yolu aradığın günlerde kendini belki de en çaresiz hissettiğin anlar oluyor. Bu baharda çiçek açacaksın ama geriye baktığında hangi yollardan geçtiğini de unutmayacaksın. Bu bahar senin için çok başka ve değerli olacak. Belki de unutamayacağın her şeyi bu baharda yaşayacaksın.

Artık önümüzdeki baharlara bakacağız.

Sen bu bahar değil belki ama önümüzdeki baharda çiçek açacaksın. Yani yaşadığın problemler biraz daha devam edecek gibi duruyor. Çünkü sen çözüm aramak yerine kendi kendine problemlerinin geçmesini bekliyorsun. Eğer bir şeyler için harekete geçsen belki de bu süreçleri hızlandırabilirsin. Yani sen üzüntülerinde genellikle sakin kalan ve bir şeyler için adım atmaktan geri duran birisin. Elinden tutabilecek birinin yanında olmasını istiyorsun. Yani eğer zor anlarında biri yanında olsaydı senin toparlanman daha kolay olabilirdi. Bazı değişikliklere ihtiyaç duyuyorsun. Bu büyük ve köklü bir değişiklik olmalı. Ya kendini ya da çevreni değiştirmelisin. Yani bir şeylerin düzelmesini istiyorsan önce sen harekete geçmelisin. Belki bu bahar değil ama önümüzdeki baharlarda her şey düzelebilir. Biraz senin çaban ve biraz da şansınla her şeyi yoluna koyabilirsin. Eğer isteklerine gerçekten odaklanırsan hayatının nasıl değiştiğini göreceksin. Bugünden bir şeyleri değiştirmeye başlamaya ne dersin?

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
7
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Sen bu baharda çiçek açacaksın!

Gizem Yenikler

Sen bu baharda çiçek açacaksın! Sen bu baharda çiçek açacaksın. Artık hayatının en verimli zamanlarına geçiyorsun. Bu bahar da her şey daha güzel olacak ve h... Devamını Gör

Necla Kaplan

Artık önümüzdeki baharlara bakacağız.