Görüş Bildir
Haberler
Selin Ciğerci'nin Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi Ortaya Çıktı! Ünlü Fenomenin Sevgilisi Tolga Kulakçı Kimdir?

Selin Ciğerci'nin Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi Ortaya Çıktı! Ünlü Fenomenin Sevgilisi Tolga Kulakçı Kimdir?

Magazin dünyasında adından çok sık söz ettiren Selin Ciğerci, 2019 yılında Gökhan Çıra ile evlenmiş, 10 Eylül 2021'de anlaşmalı bir şekilde bitirmişlerdi. Gözler şimdi Selin Ciğerci'nin aşk hayatında. Ünlü ismin hayatında birileri var mı yok mu tartışması magazin dünyasında yerini bulurken, çok önemli bir iddia ortaya atıldı ve sır gibi saklanan sevgili ortaya çıktı. Selin Ciğerci'nin Tolga Kulakçı ile aşk yaşadığı iddia edildi ve bununla ilgili Ciğerci de ilk kez konuştu. İşte Selin Ciğerci'nin yeni aşkı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2019 yılında nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, evliliklerini 10 Eylül 2021 tarihinde, anlaşmalı olarak tek celsede sonlandırmıştı. İkili mal varlıklarını bölüşmüş ve işlerini ortaklaşa yapmaya da devam etme kararı vermişti. Selin Ciğerci’nin Gökhan Çıra’dan boşandıktan sonra ismi basketbolcu Metehan James Birsen ile anılmış Birsen, çıkan iddiaları yalanlamıştı. Şimdi ise başka bir iddia atıldı ortaya. İşte Selin Ciğerci'nin yeni aşkı!

Tolga Kulakçı Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Tolga Kulakçı Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Bir yarışma programıyla adını duyura manken Tolga Kulakçı, 1.93 boyunda olan Tolga Kulakçı aslen İzmitli. 1992 yılında doğan Tolga Kulakçı gerçekte mankenlik yapan bir isim. Tolga Kulakçı, podyumlarda zaman zaman iç çamaşırı defilelerinde boy gösteriyor. Ayrıca Kulakçı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programına da katılmıştı.

Selin Ciğerci Çıkan İddialar Hakkında Konuştu

Selin Ciğerci Çıkan İddialar Hakkında Konuştu

Selin Ciğerci şu ifadeleri kullandı, “Ben kimseyle aşk falan yaşamıyorum. Takıldığım görüştüğüm ve flört ettiğim insan var tabi ki. Bu da normal herkes biriyle aşk yaşadığımı konuşuyor. Kimseyle aşk falan yaşamıyorum, çıkan haberler gerçek dışı. Kendi başımayım, sadece insanları tanımaya çalışıyorum olay bundan ibaret. Ben işime ve sorumluluklarıma odaklıyım.”

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın