Görüş Bildir
Haberler
Selin Ciğerci Villasını 57 Milyon Liraya Satılığa Çıkardı! Yeni Evinin Kirası İse Dudak Uçuklattı...

Selin Ciğerci Villasını 57 Milyon Liraya Satılığa Çıkardı! Yeni Evinin Kirası İse Dudak Uçuklattı...

Müge Kakşi
12.11.2021 - 19:38

Fenomen isim Selin Ciğerci yaptığı paylaşımlarla ve kişisel hayatıyla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra ile evliliğini sonlandıran Ciğerci'nin bu hamlesi magazin dünyasını şoke etmişti. Hayatına sıfırdan başlamak isteyen Ciğerci'nin Beykoz'daki villasını satılığa çıkardığı öğrenildi. Ünlü ismin villasının fiyatı dudak uçuklatırken yeni tuttuğu dairenin fiyatı ise çok konuşuldu. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyanın fenomen ismi Selin Ciğerci yaptıklarıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Ciğerci'nin villasını 57 milyon TL'ye satılığa çıkardığı öğrenildi. Rezıdans'a taşınan Ciğerci'nin yeni evinin kirası ise çok konuşuldu. İşte detaylar...

Selin Ciğerci Villasını Satılığa Çıkardı

Selin Ciğerci Villasını Satılığa Çıkardı

2019 yılında nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde boşandı.

Selin Ciğerci biten evliliğinin ardından yeni kararlar almaya başladı. Önce imajını değiştiren Ciğerci, şimdi de Beykoz’daki villasını satılığa çıkardı.

Dudak Uçuklatan Fiyatlar

Dudak Uçuklatan Fiyatlar

Selin Ciğerci, Beykoz’daki villasını 57 milyona satılığa çıkardı, Zorlu Center'ın rezidansına taşındı. 3+1 evin aylık kirası 80 bin TL, aidatı ise 10 bin TL.

Öte yandan Ciğerci'nin adı Fenerbahçe Beko'da forma giyen basketbolcu Metecan James Birsen'le anılmaya başlandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
LAMROY

Kestiren zengin oluyo amk nasıl iş lan bu?