Görüş Bildir
Haberler
Selahattin Demirtaş'tan Yeni Asgari Ücrete Tepki! 'Kölelik Devri de Böyleydi'

Selahattin Demirtaş'tan Yeni Asgari Ücrete Tepki! 'Kölelik Devri de Böyleydi'

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, açıklanan asgari ücrete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Demirtaş, “Çalışanların yüzde 80'inin ayda 455 dolara mahkum olduğu başka bir ülke yok. Kölelik devri de böyleydi işte” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"El ele verip bu sistemi değiştirelim"

"El ele verip bu sistemi değiştirelim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücreti 8 bin 506 lira olarak duyurması sonrası bir çok isim açıklanan rakama tepki gösterdi. 

Açıklanan rakama tepki gösteren isimlerden birisi de Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oldu.

"Kölelik devri de böyleydi"

"Kölelik devri de böyleydi"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Demirtaş, 'Çalışanların yüzde 80'inin ayda 455 dolara mahkum olduğu başka bir ülke yok. Kölelik devri de böyleydi işte. Bunun tek nedeni de başkanlık sistemi. El ele verip bu sistemi değiştirelim, sonra da kölelik düzenini kaldıralım. Nasıl mı? Kesintisiz mücadele, örgütlenme ve sandıkla' ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın paylaşımı 👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
33
22
15
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esin Mumcu

Adamin hapiste olmasi bile anayasaya aykiri, insanlari sevmeme ozgurlugumuz var ama sevmiyoruz doye asagilama hapse atipmasini destekleme tam da tek insan re... Devamını Gör

Ahmet Pasagil

türkiye terör örgütüyle çatıştığı için parasının birçoğunu silaha aktarıyor bu da ekonomiyi etkiliyor bilmem anlatabildim mi selo

Pickle Rick

30 yıl önce çatışmıyor muydu Türkiye?

Sorgulayan

seni başkan yaptırmayacağız dedi şimdide el ele verelim diyor :D

Sorgulayan

yani bu işin sonunda görüyorum ki RTE ilk turda götürecek.