Görüş Bildir
Haberler
Seks Deneyimini Çok Daha Keyifli Hale Getirmek İçin 11 Oral Seks İpucusu

etiket Seks Deneyimini Çok Daha Keyifli Hale Getirmek İçin 11 Oral Seks İpucusu

Begüm
22.07.2022 - 23:55

Güzel bir seks deneyimi için oral seks büyük önem taşır. İşte partnerinize ve size unutulmaz bir deneyim yaşattıracak birbirinden etkili ve en iyi 11 oral seks ipucusu bu içerikte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ön sevişmeyi uzatın.

Oral sekse başlamadan önce partnerinize dokunun, onun heyecanlanmasını sağlayın. Bu oral seksi daha istekli ve güzel bir hale getirecektir.

2. Ellerinizi kullanın.

Oral sekse başlarken ve oral seks sırasında ellerinizi kullanmak partnerinizin daha fazla zevk almasını sağlayacaktır. Ellerinizle dokunun ve varlığınızı hissettirin.

3. Acele etmeyin.

Oral sekste hem kadın hem de erkekler için önemli olan zevk alma sürecidir, sonucu değil. Bunu unutmayın! Acele etmeyin ve keyfini çıkarmaya odaklanın. Keşfetmeye açık olun.

4. Konuşun.

Bu tabii ki normal bir konuşma değil ama zevk aldığınızı hissettirebileceğiniz inlemeler hiç de fena olmaz. Hem partnerinizin de heyecanını artırır.

5. Mümkün olduğunca uzatın.

Uzun bir oral seks unutulmaz olur. Aynı zamanda partnerinizin de zevk almasını sağlar. Bu yüzden oral seksi hızlı yapmak yerine zamana yayarak uzun uzun keyfini çıkararak yapın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni noktalar keşfedin.

Dokunduğunuz herhangi bir nokta partnerinizin çok hoşuna gidebilir. Onun hoşuna gidecek noktaları keşfetmek için araştırın ve yeni noktaları deneyimleyin.

7. El, ağız ve dilinizi kullanın.

Evet üçünü aynı anda kullanarak partnerinizin daha fazla zevk almasını sağlayabilirsiniz.

8. Dikkatinizi toplayın.

Önemsiz gibi gelebilir ama zaman zaman oral seks sırasında kendinizi başka şeyler düşünürken bulabilirsiniz. O yüzden dikkatinizi toplayın ve ana odaklanın.

9. Dişlerinizi kullanmayın.

Kadın veya erkek fark etmez oral seks sırasında dişlerinizi kullanmayın. Tabii ki bazen küçük tahrik edici hareketler yapabilirsiniz ama dişler hem can acıtıcı hem de mod düşürücü bir hal alabilir. Dudaklarınızı kullanın.

10. Kayganlaştırıcı kullanın.

Oral seks sırasında kuru olmamak önemlidir. Daha fazla ıslanmak ve zevk almak için kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. Kayganlaştırıcılar oral seks için uygun olduğundan dolayı bu sizin seks hayatınızı daha da hareketlendirebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Göz teması kurun.

Oral seks sırasında partnerinizin gözlerine bakın. Hem orada olduğunuzu hissettirin hem de heyecanlandırın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
17
17
16
9
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet bilgin

Ben hepsini uyguluyorum zaten denemek isteyen varmı 05524690810

Balkan Türkleri

El kullanmadan daha zevkli oluyor