Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'in Hedefindeki Hakim: 'Sezgin Baran Korkmaz'ın Otelinde Kaldım, 35 Bin TL Ödedim'

etiket Sedat Peker'in Hedefindeki Hakim: 'Sezgin Baran Korkmaz'ın Otelinde Kaldım, 35 Bin TL Ödedim'

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, kendisini hedef alan Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu. Toklu, Bodrum'da Sezgin Baran Korkmaz'a ait otelde kaldığını doğruladı, konaklama ücreti olarak 35 bin TL ödediğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, kendisi hakkında Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum’daki geceliği 100 bin TL’lik otelde ücretsiz kaldığını iddia eden organize suç örgütü şüphelisi Sedat Peker hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu otelde Eylül’de 2020’de ailesi ile birlikte kaldığını kabul eden Toklu, buna karşılık 35 bin lira ödediğini ifade etti. Toklu, Sezgin Baran Korkmaz ile lobide ayaküstü tanıştırıldığını da kaydetti. 

Esat Toklu, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği suç duyurusu dilekçesinde, Seda Peker hakkında “iftira”, “hakaret', 'kişisel verileri ele geçirmek” suçlarından dava açılmasını istedi.

ankaragazetecisi.com’dan Alican Uludağ’ın ulaştığı dilekçede, Esat Toklu Sedat Peker’in iddialarıyla ilgili şunları kaydetti:

"Otelde parasıyla kaldım"

"Otelde parasıyla kaldım"

Adı geçen Paramount Otel’e 2020 yılı Eylül ayının sonlarına doğru ailemle tatil yapmak için gittim. Konaklama yaptığımız dönem pandemi dönemi olup, yaz tatil sezonunun sonudur. Otel fiyatları da o dönemde uygun olduğu için rezervasyonu çok önceden bu tarihe yapmıştım. Konaklama bedeli olan 35 bin lirayı otelin hesabına şahsi hesabımdan gönderdim. Buna dair dekont ektedir. Otelde kimsenin misafiri olarak kalmadım.

"Baran Korkmaz ile ayaküstü tanıştım"

"Baran Korkmaz ile ayaküstü tanıştım"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Videoda adı geçen ve sosyal medyadan adına aşina olduğum Sezgin Baran Korkmaz ile bu tatilim sırasında, otel lobisinde tanıştırıldım. Ayaküstü 2-3 dakika süren bir konuşma ve tanışmamız oldu. Daha sonra kendisi bana cep telefonundan kendini tanıtan bir mesaj gönderdi. Devamında da tebrikleşme mesajı dışında kendisiyle bir diyalogum ve yüz yüze bir temasım olmamıştır. Videodaki şahsımla ilgili iddialar, tamamen gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir. Korkmaz’ın 2020 yılının Aralık ayında yurt dışına çıktığını ve hakkında operasyon düzenlendiğini basından öğrendim.”

"Pasaport kararı vermedim"

"Pasaport kararı vermedim"

Sezgin Baran Korkmaz hakkında pasaport iptaline karşı Ankara İdare Mahkemelerinde açılmış herhangi bir dava bulunmamaktadır. Ben 20 Temmuz 2016 yılından bu yana açılan pasaport iptallerine yönelik hiçbir davaya bakmadım. Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı olarak yargılama yetkim de bulunmamaktadır.

"Araç milyonluk değil, 321 binlik"

"Araç milyonluk değil, 321 binlik"

Videodaki diğer bir iddia olan milyonluk sıfır araç iddiası da kamuoyunu yanıltmaya yönelik, şahsımı hedef alan bir iftiradan ibarettir. Bahse konu araç 2014 modeldir. 2018 yılında 321 bin liraya aldım. Bu araç, makama gelirken kullandığım araç değildir. Ayrıca malvarlığımız hakkında düzenli olarak HSK’ye bildirimde bulunuyoruz.  Aracıma ilişkin mal beyanımı da HSK’ya sundum. Bu beyanlarımın dışında videoda hakkımda söylenen her şey iftiradır.

Bu beyanlarımın dışında videoda hakkımda söylenen her şey iftiradır. Şüpheli, attığı tweetlerle ve yayınladığı videoyla özel hayatımın gizliliğini ihlal etmiş, kamuoyu nezdinde mesleki itibarıma ağır ithamlarla gerek şahsımın gerekse temsil ettiğim makamı yıpratmaya çalışmıştır. Tüm bu nedenlerle şüpheli veya şüpheliler hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak, haklarında dava açılmasını ve cezalandırılmasını talep ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erişim engeli talebi

Erişim engeli talebi

Toklu, ayrıca HSK 1. Dairesi’ne kendisi hakkında inceleme yapılması talebiyle dilekçe verirken, nöbetçi sulh ceza hakimliğinden de Peker’in yayınladığı videoya erişim engeli getirilmesini istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
111
58
10
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

"Daha sonra kendisi bana cep telefonundan kendini tanıtan bir mesaj gönderdi" ne bu cv mi yollamış? hayatımda duymadım tanışma sonrası kendini tanıtan sms at... Devamını Gör

Terazi_Kizi

Aradığım yorum. Ayrıca merak ettiğim kim, neden, nasıl tanıştırdı, nerden buldu tel numarasını, neden tel numarası onda, 2-3 dklık tanıştırılma videosu var m... Devamını Gör

Resho

Ya diyelim ki verdin. Şu an Yargıtay Başkanının maaşı 19-20 bin arasında. Bu adam Bölge İdare Mahkemesi başkanı hadi 17 Bin de 2020'de ise 16 bin olsun. Yani... Devamını Gör

Gazeteci Şerif Bey

Aga sen o otelde 35 bin e kalmış olsan faturasını çıkartıp götümüze bile sokmaya kalkardın bence geçelim o işi (Len onediio adamın niye dekontunu paylaşmıyon... Devamını Gör