Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Düğün Pastalarına Göre Evlilik Hayatın Nasıl Olacak?

Seçtiğin Düğün Pastalarına Göre Evlilik Hayatın Nasıl Olacak?

Seçtiğin düğün pastaları senin nasıl bir evlilik hayatın olacak?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin evlilik hayatın hem sorunsuz hem de mutlu olacak.

Evet, senin evlilik hayatın sorunsuz ve mutlu olacak. Her şey istediğin gibi ilerleyecek ve tam da hayallerindeki gibi bir evlilik yaşayacaksın. Sorunlar çıksa da karşına, bu sorunlar tek tek ve hızlı bir şekilde çözülecek. Senin evlilik hayatın aslında hiç beklemediğin gibi olacak. Yani sen kendinden pek umutlu değilken, bu evliliği mükemmel bir şekilde idare edeceksin. Aşık olduğun kişiyle, aşkınızın hiçbir zaman son bulmayacağı bir evliliğiniz olacak. Konuşarak anlaşacak ve hiçbir sorunu büyütmeyeceksiniz. Senin için evlenmek zor ama evlendiğinde her şey daha kolay olacak. Çünkü sen o sorumluluğu ve bilinci kendinde bulacaksın.

Senin evliliğin büyük aşkla başlayıp, hayal kırıklıklarıyla devam edecek.

Senin evliliğin büyük aşkla başlayıp, hayal kırıklığı ile devam edecek. Sen her şeyi toz pembe görecek ve bir süre hiçbir sorunu önemsemeyeceksin. 'Her evlilikte olur.' diyecek ve önüne bakacaksın. Ama sorunların ardı arkası kesilmeyince artık bu seni zorlayacak. Yani senin evliliğin biraz sorunlu olacak. Birbirinizi kıracak belki de çok zorlu süreçlere gireceksiniz. Problemleri çözmek için çabalamayacaksınız. Bu da evliliğin giderek kötüleşmesine neden olacak. Sen her ne kadar ilk başlarda her şeyi düzeltmek için çabalasan da bir yerden sonra pes edecek ve oluruna bırakacaksın. Seni zorlu bir evlilik bekliyor. Mantıklı hareket etmen ve duygularını bir kenara bırakman lazım.

Senin evliliğin sorunlarla başlayıp, mükemmelliğe ilerleyecek.

Senin evliliğin zor başlayıp kolay ilerleyecek. Evet, senin evlilik hayatın hiç olmadığı kadar zor başlayacak. Umudunu kaybedecek ve hatta bu ilişkiyi sonlandırma kararı bile alacak duruma geleceksin. Bunları düşünürken ve zaman geçtikçe bir şeyler yerine oturmaya başlayacak. Evliliğin zaman geçtikçe daha iyi ve mükemmel bir hale gelecek. Çözülmez dediğin her problem çözülecek ve artık birbirinizi daha iyi anlamaya başlayacaksınız. Zamanla daha da aşık olacak ve evliliğin seni huzurlu hissettirdiğine şahit olacaksın. Senin evliliğin zor başlayıp, kolay ilerleyecek. Bunu da zamanla göreceksin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
29
20
13
10
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceren

Pastalar çok çirkin

Gizem Yenikler

Senin evlilik hayatın hem sorunsuz hem de mutlu olacak.

zeynep

Senin evliliğin büyük aşkla başlayıp, hayal kırıklıklarıyla devam edecek. ya of