Görüş Bildir
Haberler
En İyi Vücudun Sahibi Belli Oldu! İşte En İyi Vücuda Sahip 10 Ünlü Kadın

etiket En İyi Vücudun Sahibi Belli Oldu! İşte En İyi Vücuda Sahip 10 Ünlü Kadın

Sena Erdoğdu
29.08.2023 - 16:17 Son Güncelleme: 31.08.2023 - 20:16

Geçtiğimiz haftalarda size bir anket hazırlamıştık. En iyi vücudu seçtiğimiz anketimiz sonuçlandı. Bakalım en iyi vücuda sahip 10 ünlü kadın kimmiş?👇

11. Ankete katılmadıysanız;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Dilan Çiçek Deniz

10. Dilan Çiçek Deniz

Evett en iyi vücuda sahip ünlü kadınlar anketimize, Dilan Çiçek Deniz son sıradan dahil oldu. Uzun boyu ve incecik fiziği ile listeye girmeye zaten en başından hakkı vardı.

9. Simge Sağın

9. Simge Sağın

9. sırada ise Aşkın Olayım Simge yer alıyor. Güzel fizik için selvi bir boya gerek yok yani.

8. Ebru Şahin

8. Ebru Şahin

En iyi vücutlu ünlü kadın listemizde 8. sırada ise Ebru Şahin var. Cedi ile evliliğinden sonra köşesine çekilen Ebru Şahin, Instagram'da oldukça aktif.

7. Pınar Deniz

7. Pınar Deniz

Pınar Deniz ise anketimizde 7. oldu. Zaten güzelliği ile hepimizi hayran bıraktıran Pınar Deniz, bir de fiziği ile ön planda.

6. Melis Sezen

6. Melis Sezen

Sadakatsiz'in Derin'i, Melis Sezen'i de çılgın dansları ile takip ediyoruz. Bunun yanında bikinili pozlar vermeyi de ihmal etmiyor. Kendisine anketimizde 6. sırada yer buldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Burcu Özberk

5. Burcu Özberk

Evett gençlik ve aşk dizilerinin aranılan ismi Burcu Özberk ise en iyi vücutlu kadın anketimizde 5. oldu.

4. Hande Erçel

4. Hande Erçel

Gelelim dillerden düşmeyen, Sabancı'ların müstakbel gelini Hande Erçel'e. Yediği, içtiği, gezdiği her şeyi konuşulan Hande Erçel tabii ki fiziği ile de dikkatlerimizi çekiyor. Kendisi anketimizde 4. oldu.

3. Mine Tugay

3. Mine Tugay

Evett sıradaki isme pek şaşırdığınızı düşünmüyorum çünkü o Mine Tugay. Tabii ki en iyi vücuda sahip ünlüler arasında adını 3. olarak yazdıracaktı.

2. Afra Saraçoğlu

2. Afra Saraçoğlu

Anketimizin ikincisi ise Afra Saraçoğlu oldu. Oyunculuğu, ilişkileri ve güzelliği ile neredeyse her gün adını andığımız Afra Saraçoğlu aynı zamanda iyi bir fiziğe de sahip.

1. Serenay Sarıkaya

1. Serenay Sarıkaya

Evetttttt haklı birincilik Serenay Sarıkaya'da... Kendisi yıllardır her alanda adından sık sık söz ettiriyor. Kimisi hayranlık duyuyor kimisi abartıldığını düşünüyor ama kusura bakmayın bu fizikle tabii ki en iyi vücuda sahip kişi seçilecekti.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
29
16
14
10
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esra

Afranin fiziği güzel değil ki

Efe Örnek

Aşık olduğun adamın sevgilisi diy kıskanma bich

c.ysfalbs

en iyisi bence Burcu özberk... serenay çok abartılıyor yahu benim tipim değil lütfen bana mesaj atma serenay peşimi bırak 😏😂

grandport

bence de en iyisi Burcu..

Doğan Serbest

Kadınları dış görünüşlerine göre böyle bir sıralamaya alet ettiğin için feminizmin en büyük düşmanlarındansın Sena. Erkekler kadınları cinsel obje olarak gör... Devamını Gör

ekrem yerke

Adı üstünde O nedio. Dedi kodu yapıyoruz. Dedi koduya bayılıyorum. Dedi kodu sevmem diyenlerin bana göre % 90 ı yalancıdırlar. Şurada ciddiyetle karışık azıc... Devamını Gör