Görüş Bildir
Haberler
Şarkılar Bizi Söyler'in Konuğu Fettah Can Kimdir? Fettah Can Kaç Yaşında ve Nereli?

Şarkılar Bizi Söyler'in Konuğu Fettah Can Kimdir? Fettah Can Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
04.12.2021 - 20:37

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de ünlü sanatçı Fettah Can. Peki Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? Fettah Can hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla her hafta Cumartesi izleyicisi ile buluşan program Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuklarından birisi Fettah Can. Kendine has sesi ve yorumuyla büyük ilgi gören sanatçının hayatı da merak konusu oldu. İşte Fettah Can'ın hayatına dair detaylar...

Fettah Can Kimdir? Fettah Can Kaç Yaşında? Fettah Can Evli Mi?

Fettah Can Kimdir? Fettah Can Kaç Yaşında? Fettah Can Evli Mi?

45 yaşında olan ve 12 Ekim 1975 tarihinde Bursa Karacabey'de dünyaya gelmiş olan Fettah Can, Arnavut kökenlidir. Sanatçının çocukluk yılları İnegöl'de geçmiştir ve müziğe babasının teşviki ile başlangıç yapmıştır. Fettah Can, gündüzleri tezgahtarlık yaparken akşamları belediye konservatuvarında şan dersleri almaya başlamıştır. Ut ve gitar da çalabilen Can, liseyi dışarıdan bitirmiş ve sonrasında üniversite eğitimi almamıştır. 

Müzik kariyerinde daha iyi işler başarabilmek amacıyla İstanbul'a yerleşen Fettah Can, öncelikle Emel Müftüoğlu'na verdiği Ara Ara isimli şarkısıyla ses getirmiş, Bursa'dan müzisyen arkadaşı Alper Narman ile beraber Hande Yener'in 2002 senesinde yayınlanan 'Sen Yoluna... Ben Yoluma... ' isimli albümüne 11 şarkı birden yazmıştır. Albümün başarısının sonrasında Levent Yüksel, Gülben Ergen, Sibel Can, Murat Boz gibi isimlerle de çalışmaya başlamıştır.

Fettah Can Kariyeri

Fettah Can Kariyeri

Fettah Can 2010 senesinin Temmuz ayında Hazine adındaki ilk albümünü çıkarmıştır. Albümden ilk klipler Hazine ve Kahpe Diller isimli şarkılara çekilmiştir. Albüm listelerde üst sıralara yükselmiştir. Yine aynı sene Yunanistan'ın en önemli sanatçılarından biri olan Giorgos Mazonakis'in albümüne 3 şarkısını veren Fettah Can, bu şarkılarla müzik listelerinin en yukarılarında yer almış ve Platin Plak Ödülü'ne layık görülmüştür.

Fettah Can 2012 senesinin ilk çeyreğinin son günlerinde hayranlarına 'Boş Bardak' isimli eserinin de bulunduğu 'Aklımda Kalanlar' albümü ile bir kez daha hayranlarının karşısına çıkmıştır. 2013 senesi sonuna doğru ise 'Yalanlar Cumhuriyeti' isimli yeni albümünü sevenleri ile buluşturmuştur.

FETTAH CAN EVLİ Mİ? FETTAH CAN EŞİ KİMDİR?

2014 senesinde Cansu Kurtçu ile evlenen Fettah Can'ın Cansu Kurtçu'dan Vera ve Oğul isimlerini verdiği 2 çocuğu vardır. Sanatçı Fettah Can, Terazi burcudur.

Fettah Can Albümleri

Fettah Can Albümleri
  • 28 Nisan 2016 Sen En Çok Aşksın

  • 12 Eylül 2013 Yalanlar Cumhuriyeti

  • 21 Temmuz 2010 Hazine Çınar

  • 19 Mart 2012 Aklımda Kalanlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın