Görüş Bildir
Haberler
Sanatla Rahatlamak İsteyenler Buraya: Sanat Odaklı En İyi Yapımlar

Sanatla Rahatlamak İsteyenler Buraya: Sanat Odaklı En İyi Yapımlar

Oyunlar her türden insana istediği deneyimi sunabilen yapımlar. İster elinizde silahla düşmanlarınızın peşine düşen bir asker olmak isteyin, isterseniz ayağında top gol kovalayan bir futbolcu, ister bir yarış pilotu isterseniz de mahsülleriyle uğraşan bir çiftçi. Oyunlarda sanatla uğraşmak ve sanatçı olmak bile mümkün. Elinize boya fırçanızı veya gitarınızı alıp harikalar yaratmak sizin elinizde. Bu listemizden içinizdeki sanatçı kişiliğinizi keşfedevileceğiniz sanat odaklı oyunlara göz atacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Last Day Of June

1. Last Day Of June

Last Day Of June oynanıştan ziyade interaktif hikaye olmasıyla ön plana çıkıyor. Canlı ve içinize dokunan renkleri, akılda kalıcı müzikleri ve tabi ki dokunaklı hikayesiyle size unutulmaz bir deneyim sunuyor. Oyun sanatsal yönünü hikayesine aracı olarak kullanarak sizlere oldukça üzücü bir hikaye anlatıyor.

2. Passpartout: The Starving Artist

2. Passpartout: The Starving Artist

Passpartout: The Starving Artist, sanatçı olmanın zorluklarını ve bu dünyanın inişli çıkışlı yapısını gösteren oldukça tatlı bir oyun. Yolculuğunuza Fransa'da bir sokak sanatçısı olarak başladığımız Passpartout: The Starving Artist'de, sanat dünyasının en tepesine doğru tırmanmaya çalışıyorsunuz. Bu yolda bir efsane olup adınızı tarihe yazdırmak veya başarısız olup unutulmak, tamamen sizin elinizde.

3. Master Of Pottery

3. Master Of Pottery

Çömlek yapmaya ilgi duyuyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Master Of Pottery sizin için en iyi seçenek olacaktır. Çömlek yapmanın adımlarını ve inceliklerini olabilecek en gerçekçi şekilde takip etmeye çalışan Master Of Pottery, simülasyon yönüyle sizi gerçek dünyaya hazırlarken sanatsal yönüyle de içinizdeki sanatçıya sesleniyor.

4. Behind the Frame: The Finest Scenery

4. Behind the Frame: The Finest Scenery

Behind the Frame: The Finest Scenery harika renkleri ve sakinleştirici havasıyla Hayao Miyazaki'nin elinden çıkmış yapımları hatırlatıyor. Galeriye verilecek son parçası üzerinde çalışan bir sanatçının hikayesini izlediğimiz Behind the Frame: The Finest Scenery'de sanatçıya yardım ediyor, son başyapıtını bitirmesine katkıda bulunuyoruz.

5. SuchArt: Genius Artist Simulator

5. SuchArt: Genius Artist Simulator

SuchArt: Genius Artist Simulator, oyunculara sanatı istedikleri şekilde deneyim edebilmelerine olanak sağlayan bir simülasyon. Sadece tabloları değil vazoları, masaları ve başka objeleri de boyayabildiğiniz yapım size oldukça geniş seçenekler sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Chicory: A Colorful Tale

6. Chicory: A Colorful Tale

Bir boyama kitabının içinde olmak nasıl olur hiç merak ettiniz mi? Chicory: A Colorful Tale işte size bunu sunuyor. İçi boş renklendirilmemiş bir boyama kitabında başlayan yolculuğumuzda tatlı bir hayvan eşliğinde etrafı keşfediyor, çevremizi dilediğimiz şekilde boyayarak dünyayı kendimize göre renklendiriyoruz.

7. Please, Touch The Artwork

7. Please, Touch The Artwork

Please, Touch The Artwork, hem sanat hem de bulmaca sevenlerin ortak paydada buluştuğu çerezlik bir yapım. 3-4 saat gibi bir sürede bitirebileceğiniz Please, Touch The Artwork'te 160 tane parçanın yeniden yaratılmasına veya tamamlanmasına yardım ediyoruz. Arka planında derin bir hikaye de anlatan yapımda giderek zorlaşan bulmacalar karşısında bir hayli eğlenecek, kendinizi oyuna kaptıracaksınız.

8. Eastshade

8. Eastshade

Eastshade, hayata gezgin bir ressamın gözünden baktığımız ve görselliğiyle sizlere şölenler sunan bir yapım. Yapımda bir yandan Eastshade adasını keşfedecek, bir yandan harika manzaralara tanık olacak bir yandan da çevrenizdeki karakterlerle yakınlaşıp onların problemlerini çözmeye çalışacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın