Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy Note 10 Sürüm Tarihi Ve Fiyatı

Samsung Galaxy Note 10 Sürüm Tarihi Ve Fiyatı

Samsung Galaxy Note 10 Sürüm Tarihi Ve Fiyatı

Güncelleme: Resmi Samsung Galaxy Note 10'un lansman tarihi, 7 Ağustos olarak onaylandı ve davetiyeye kamera etrafında ağır bir ipucu ile gönderilen medyaya davet edildi. Ayrıca Not 10 ve Not 10 Pro için vakaların ve ekran koruyucuların sızdırılmış fotoğraflarını gördük.

Samsung Galaxy Note 10'un, telefon serisini tekrar gündeme getirmesi için tüketicileri ciddiye alması gerekiyor ve çok fazla Galaxy Note 10 sızıntısı ve söylentisi çıkarıyor.

Samsung'un Kore kampüsündeki bir fotoğrafta Galaxy Note 10'un adını bile gördük ve Samsung CEO'su DJ Koh’nin bir yuvarlak masa görüşmesi sırasında açıklanacak telefonun adını kontrol ettiğine tanık olduk.

Bu nedenle, yakında Samsung Galaxy Note 10'u göreceğimizden şüphe yok. Aslında, Not 10'un lansman tarihi 7 Ağustos olarak, Brooklyn, New York'ta meydana gelen bir etkinlikle doğrulandı.

Bu, Samsung Galaxy Note 9'un önceki yıl piyasaya sürülen Samsung Galaxy Note 8'e ufak bir yükseltme gibi hissettirdiği pek çok açıdan değerli özelliklerle dolu olmasına rağmen, temkinli bir şekilde iyimser olduğumuz bir olay.

Bu nedenle, Samsung'un kayda değer telefonunun bir sonraki sürümünü dört gözle beklerken, Samsung Galaxy Note 10'dan daha fazlasını bekliyoruz. Kaçınılmaz olarak büyük fiyat etiketini haklı çıkaran sağlam, tanınabilir değişiklikler ve yükseltmeler istiyoruz.

Aşağıda özel umutlarımızdan bazılarını listeledik, ancak bundan önce Galaxy Note 10'un özellikleri ve özelliklerinde tüm söylentileri ve eğitimli tahminleri bulacaksınız.

Yaklaşan akıllı telefon en iyi Android telefonların listesine girebilir mi? Öğrenmek için beklememiz gerekecek.

Resmi Galaxy Note 10 lansman tarihi 7 Ağustos 2019, Barclays Center'da Brooklyn, New York'taki Samsung Unpacked basın toplantısı ile gerçekleşti.

Galaxy Note 10 duyurulduktan sonra, satın almadan önce en az birkaç hafta geçmesi muhtemeldir, bu nedenle Ağustos 2019'un sonlarına kadar mağazalara ulaşmazsa şaşırmayın.

256GB'lık bir modelin fiyatını 999 € (yaklaşık 1.125 $, 900 £, 1.600 AU $) olarak gösteren Not 10'un fiyatı ile ilgili bir sızıntı duyduk. Bu, Not 9 fiyatındaki bir adımdır, ancak Samsung Galaxy S10'dan daha pahalı değil.

Sonunda üçlü fotoğraflarda Not 10'un ne olabileceği konusunda bir sızıntı var: ön ekranda bir selfie kamera barındıran tek bir merkezi delik, görünür bir hoparlör yok (olası bir ses ileten ekranı gösterir) ve dikey olarak hizalanmış üçlü arka kamera kurulumu.

Aşağıdaki videodaki görüntüleri görebilirsiniz:

Not 10'un düşük kaliteli görüntüleri, ABD'de, yanlışlıkla telefonun görüntülerini serbest bırakan ölçümlerle birlikte gelen FCC'den de geldi.

Samsung Galaxy Note 10'un olası tasarımına önceki yakından baktığımızda başka bir video geldi (aşağıda).

Burada kavisli bir ekran, ön tarafta tek mercekli delikli kamera, arkada üç mercekli kamera, metal çerçeve ve Bixby düğmesi ya da kulaklık girişi bulunmuyor.

Bir vaka sızıntısı ayrıca kulaklık jakı olmadığını gösterir - bazı diğer sızıntılar buna katılmıyor olsa da.

Telefonda görünüşte bölgeye bağlı olarak 12GB RAM ve Snapdragon 855 veya Exynos 9820 bulunuyor.

Kaynak, ekranın muhtemelen 1440 x 3040 çözünürlükle 6,3 inç olduğunu ve boyutların 162,6 x 77,4 x 7,9 mm olabileceğini ve her şeyin bir tutam tuzla alındığını söyler. Not 9'dan daha büyük bir ekran ve daha büyük bir gövde 9. Artı, duyduğumuz bir diğer söylenti, Not 10'un 6,66 inç ekrana sahip olacağı yönündedir. Ve bunu bir kere değil iki defa zaten duyduk!

Bu Samsung Galaxy Note 9'daki 6,4 inçten itibaren ve bunu bir tutam tuzla alırken, telefon ekranlarının büyümeye devam etmesi ve Samsung Galaxy S10 Plus'ın 6,4 inç olması beklediğimizde, inanılır bir şey olduğunu düşünüyoruz. S Notundaki her şeyden daha büyük olan bir sonraki Not.

Bununla birlikte, iki farklı Samsung Galaxy Note 10 modeli olacak, 6,75 inç telefonun yanı sıra Samsung'un Avrupa'da sadece daha küçük bir Note 10 yayımlayacağına dair söylentiler duyduk.

İki (veya daha fazla) modelden daha büyük olanı Samsung Galaxy Note 10 Pro olarak adlandırılabilir, çünkü şimdi söylentilerini duymuş olduğumuz bir isim.

Görünüşe göre bu Pro'nun ekranı 6,75 inç, 1440 x 3040 ve HDR10 + 'ı desteklediği söyleniyor, ancak özelliklerin geri kalanı bölgeye bağlı olarak 12 GB RAM ve bir Snapdragon 855 veya Exynos 9820 yonga seti içeriyor.

Her iki model için de sızdırılmış kılıf işleyicilerinin yukarıdaki tasarımlarla eşleştiğine dikkat çekmek önemlidir, bu yüzden doğru olabilirler.

Ancak, Not 10'da 6,8 inçlik bir ekran varken Not 10 Pro'nun 6,8 inçlik bir ekrana sahip olacağını söyleyen başka kaynaklar var - bu daha önce duyduğumuzdan biraz daha büyük. Son olarak, Not 10'un 128 GB boyutunda başlayacağını, Not 10 Pro ise 256 GB'den başlayıp 1 TB'a yükseleceğini ekliyorlar.

Bu arada bir başka kaynak, Not 10 Pro’nun microSD kart yuvasına sahip olmasına rağmen, standart Not 10’un

Not 10 aynı zamanda neredeyse kesinlikle kavisli bir Süper AMOLED ekrana sahip olacak ve 2019'un ikinci yarısında daha iyi bir ekran olmayacağını iddia eden bir kaynakla muhtemelen çok iyi bir ekran olacak.

Samsung amiral gemilerinin hepsinde de varsa, muhtemelen su geçirmezlik de bekleyebilirsiniz.

Birkaç farklı söylenti bize Samsung'un Not 10 için önerebileceği renk seçenekleri hakkında daha net bir fikir verdi. Görünüşe göre şirket telefonun gümüş versiyonu olmasını beklediğimiz bir degrade bitirmenin yanı sıra kırmızı bir versiyon sunacak gibi görünüyor .

Diğer renk söylentileri arasında Siyah, Beyaz, Gümüş ve Pembe sayılabilir. Bu, Galaxy Note 9'da yaptığımız gibi Lavanta Moru versiyonunu alamayacağımızı gösteriyor.

Samsung Galaxy Note 10'da tutulan kulaklık girişini görmek isteyenler için bazı umutlar olabilir, çünkü farklı bir sızıntı kulaklık girişi için küçük bir girintiye sahip görünüyor. Başka bir kaynak da bir tane olduğunu söyledi, fakat şimdilik öyle olup olmadığından emin değiliz.

Samsung Galaxy Note 10 Pro bir rapora göre dört lensli bir kameraya sahip olabilir.

Bu, şimdi defalarca duyduğumuz bir iddia. Aslında, standart Not 10'daki sızıntılara benzeyen bir tasarımla birlikte, dört mercek gösteren sızdıran sıvalar bile gördük.

Aşağıdaki her iki model için de kamera kesimli vakaları görebilirsiniz. Birinin diğerinden daha fazla boşluğu olduğunu unutmayın.

Bu arada kamera donanımı görünüşte Not 9 ile aynıdır (bununla birlikte ilave lensleri dışarıda bırakması gerekmez).

Render'ların kaynağı, ekstra lensin bir Time-Flight (ToF) derinliği algılayıcı olduğunu söylüyor; diğer lensler ise görünüşe göre 12MP ana, 12MP telefoto ve 16MP genişliğinde.

Bir kaynak, hem ön hem de arka lensler için kamera pozisyonunun Not 10'da farklı olacağını, arka tarafın yataydan dikey bir düzene geçerek çoğu sızıntıya uyacağını söyledi.

Kaynağa göre, bu kamera değişiklikleri telefondaki ana tasarım değişiklikleridir, bu nedenle Galaxy Note 10, Note 9'a çok benzeyebilir.

Bu iddiaların kaynağı o zamandan beri, Not 10'un kamera bloğunda (altta) göründüğü eskizleri izleyerek, üç mercekle dikey düzenlemeyi gösterdi. Ayrıca, öne bakan kameranın, başka bir yerde gördüğümüz gibi, sadece bir objektifli olacağını iddia ediyorlar.

Saygın bir kaçak, Galaxy Note 10'un ana kamerasının normal bir diyaframlı akıllı telefon kamerasının yerine üç açıklık, f / 1.5, f / 1.8 ve f / 2.4 olmasını önerdi. Bu, farklı aydınlatma koşullarında ve farklı görüş alanlarındaki çekimlerde çok yönlü olur.

Ayrıca Samsung Galaxy Note 10'un (ya da en azından Pro versiyonunun) 4.500mAh bataryaya sahip olabileceğine dair söylentiler duyduk. Not 9'da 4.000mAh'den daha hızlı. (Galaxy S10 sadece 15W'dır). Bir iddia 45W'a ulaştığını gösteriyor.

Sonra tekrar, başka bir kaynak, aslında sadece 25W olacağını söyleyerek tartışıyor, bu yüzden şu anda gerçekten emin değiliz.

Ayrıca, Not 10 ve Not 10 Pro'nun 4,170mAh pil alacağını söyleyen bir kaynakla, pil boyutuyla ilgili bazı anlaşmazlıklar var.

Bir rapor Not 10'un SM-N975F model numarasına sahip olduğunu söylüyor. Not el cihazlarında genellikle son sayı olarak '0' bulunur, bu nedenle bunun bir 5G varyantını gösterebileceği spekülasyonu vardır.

Verizon'un söylediği gibi, artık Galaxy Note 10'un 5G versiyonunun olacağından neredeyse eminiz. Ayrıca, 5G modelinden bahseden Samsung kaynak kodunda da bulundu.

Bir raporun radikal bir tahmini var: Not 10'un fiziksel düğmeleri olmayacak. Bunun yerine, telefon Nubia Red Magic Mars'ta ve başka yerlerde gördüğümüz kapasitif pedler gibi, kullanıcıların ses ve güçle uğraşmaları için dokunmatik sensörleri kullanacak. Muhtemelen, aynı zamanda ünlü Bixby düğmesini bir dokunmatik yüzeyle değiştirirdi.

Bunu söyledikten sonra, başka bir kaynak, aslında fiziksel düğmeler olacağını söyleyerek bu iddiaya itiraz etti. Ayrıca, sızdırılmış renderlerin tüm gösteri düğmelerini gördük.

Biraz daha az radikal fakat etkileyici bir başka özellik de, ekranın öne bakan bir hoparlör yerine ses oluşturmak için titreştiği anlamına gelen Ekrandaki Ses (SoD) ve Galaxy Note 10'un buna sahip olduğunu duyduk. SoD'yi zaten birkaç telefonda, yani Huawei P30 Pro ve LG G8 ThinQ'da gördük, ancak telefonun eline geçerse, yine de önemli bir özellik.

Daha belirsiz bir haberde, Galaxy Note 10, görünüşe göre 'Da Vinci' olarak kodlanıyor.

Leonardo da Vinci'nin S Pen'e yükseltmelerde ipucu olabilecek ünlü bir ressam olduğu göz önüne alındığında, bu yükseltmelerin tam olarak ne olacağı tam olarak belli değil. Leonardo da Vinci, birçok yönden de çok yetenekliydi, bu yüzden, bu aynı şekilde Not 10'un çok yönlü bir telefon olacağı yönünde bir öneri olabilir.

Bunun ötesinde, Not 10'un neler sunabileceği konusunda bazı eğitimli tahminler alabiliriz. Birincisi, geçmiş şekline dayanarak muhtemelen Samsung Galaxy S10 ile aynı yonga setini kullanacak.

Bu, dünyanın neresinde olduğunuza bağlı olarak bir Snapdragon 855 veya bir Exynos 9820 anlamına gelir. Her ikisi de en üstte.

Galaxy S10 aynı zamanda bir ekran parmak izi tarayıcıya ve bir çentik veya büyük çerçeveler yerine ekranda bir kameraya sahipti, bu nedenle bunlar Not 10'un muhtemel özellikleridir.

Henüz Samsung Galaxy Note 10 haberi olmasa da, ondan ne istediğimize dair iyi bir fikrimiz var. Aşağıda yedi ana önerimizi bulacaksınız.

Samsung, Bixby’yi Google Asistan’ın lehine kullanmamızı isteyebildiği kadarıyla, gerçek şu ki, çoğu zaman bu kadar iyi değil, ve Google’ın, olacağından şüphelendiğimiz çok büyük bir kafası var.

Bu, Samsung'un Not telefonlarına fiziksel bir Bixby düğmesi koymakta ısrar etmesi dışında bir sorun olmazdı, bu yüzden Samsung Galaxy Note 10 için bunun kaldırılmasını ya da özelleştirilebilir olmasını istiyoruz, böylece başka bir şeyi başlatacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bixby'den.

Bu iyi bir haber olmalı, çünkü bu dileği yazarken Samsung'un telefonlarına getirmeye başladığı bir özellik - belki de Güney Koreli şirket gerçekten bizi dinliyor.

Artık birçok üst düzey el cihazı HDR video kaydedebiliyor, ancak Galaxy Note 9 bunu yapamıyor. Utanç verici çünkü kamerada aksi halde harika olan gözle görülür derecede zayıf bir nokta.

Bu yüzden biz gerçekten Samsung Galaxy Note 10 tarafından sunulan HDR kaydını görmek istiyoruz. Ve sadece herhangi bir HDR değil, aynı zamanda 4K HDR (bazı rakipler tarafından da sunulmaktadır), bu yüzden kesinlikle onun fotoğrafları kadar iyi görünen videolar çekebiliyor.

Not 9'un arkasında, ön kısmında ince çerçeveler sağlayan (yine de görmeyi umduğumuzdan daha alt bir çerçevenin olmasına rağmen), ancak öne bakan bir tarayıcıya ulaşmak için biraz daha zorlayıcı olmasına rağmen, arkasındaki parmak izi tarayıcı vardır. .

Ayrıca incelememizde, kameranın çok küçük ve çok yakın olduğunu, bunun yerine kazara çarpmayı ve lensi lekelemeyi kolaylaştırdığını belirttik.

Bu yüzden Samsung Galaxy Note 10 için önden tarayıcıyı istiyoruz, ancak ekranın altında olmak yerine, Galaxy S10 ve diğer bazı telefonlar gibi ekranın içine yerleştirilmesini istiyoruz.

Not 9 hoş görünümlü bir telefon, ancak aynı zamanda son birkaç tasarım olarak benzer ve çerçeveler iPhone X ve Huawei P20 Pro'nun beğenisine kıyasla biraz daha fazla hissetmeye başlıyor.

Bu yüzden Samsung Galaxy Note 10 için bir tasarım revizyonu görmek istiyoruz. Su geçirmezliği ve kıvrımlı ekranı koruyabilir, ancak umarım tasarımın geri kalanı daha taze ve daha modern bir şeye dönüşür.

Note 9'un çok, çok pahalı bir telefon olduğu ve Samsung Galaxy Note 10'un en azından pahalı olacağını umuyoruz.

Ama olmayacağını umuyoruz. Samsung, fiyatından birkaç yüz dolar / lirayı kesebilirse, daha geniş bir çekiciliği olabilir.

Galaxy Note 9'un hem iris tarayıcısı hem de yüz tanıma özelliği var, ancak - incelememizde belirttiğimiz gibi - bu sensörleri bir araya getirdik bile Apple'ın Yüz Kimliği ile uyuşmuyor, bu yüzden Samsung Galaxy Note 10 için gerçek gelişmeler görmek istiyoruz .

Bu muhtemelen daha fazla ve daha iyi kameralara ve öndeki sensörlere paketleme yapmak anlamına gelecektir, böylece yüzümüzün doğru bir 3D resmini oluşturabilir.

Bu pahalı olabilir ve çerçevenin daha zorlanmasını önler, ancak hemen hemen tüm ışıklandırmalarda çalışan hızlı ve güvenli bir tarayıcıya yol açarsa buna değer olabilir.

Galaxy Note 9 için Samsung, serinin batarya boyutunu 4.000mAh'ye yükseltti ve bu sayede işlem sırasında bir günlük bir yaşam sürdü.

Bu iyi bir iş, ancak Samsung Galaxy Note 10 için özellikle pillerin zamanla tükenmesi durumunda daha fazla gelişme görmek istiyoruz; bu nedenle, telefonu iki yıl veya daha uzun süre tutmayı planlıyorsanız, son.

Bu notta, Samsung pilin yavaşlamasını yavaşlatabilirse bu da memnuniyetle karşılanacaktır.

Kaynak: https://www.sanalyer.com/haber/samsun...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın