Görüş Bildir
Haberler
Salih'in Oyun Şablonundaki Yeri Belli Oldu

Salih'in Oyun Şablonundaki Yeri Belli Oldu

Caner
05.08.2014 - 15:05
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Roma'da Salih'in Görevi

İtalya'da yeni sezon için Roma'nın şampiyonluk şansını artırdığına dikkat çekildi, Salih'in oyun şablonundaki yeri de belli oldu.

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Roma'nın yeni sezonda nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı belli oldu. Geçtiğimiz sezon Serie A'da başarılı bir sezon geçiren ve ligi, Juventus'un ardından ikinci sırada tamamlayan sarı-kırmızılı ekip direkt Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde etti.

Yeni sezona yeni transferlerle giren İtalyan ekibi, Ashley Cole, Juan Iturbe, Davide Astori ve Fenerbahçe'den aldığı Salih Uçan gibi isimlerle kadrosunu daha da güçlendirdi. Çizme basını bu takviyelerin ardından takımın oldukça güçlendiğini ve bu sene şampiyonluk şansının daha da arttığını yazdı. Savunmadaki tecrübeli isimleri dikkat çeken ekibin, Pjanic, Iturbe, Gervinho ve Totti'li hücum hattının rakipleri çok zorlayacağına da vurgu yapıldı.

Teknik direktör Rudi Garcia'nın nasıl bir takım tertibi yapacağı da masaya yatırılırken, ideal 11 ve onu destekleyecek oyuncular da belirlendi. Salih Uçan'ın genç yaşına karşın, üç kulvarda birden mücadele edecek takımda sık sık şans bulacağı belirtilirken, oyuncunun yeni takımındaki macerasına Pjanic'in yedeği olarak başlayacağı iletildi. Takımdan ayrılması gündemde olan Kevin Strootman'ın durumuna da dikkat çekilirken, Hollandalı'nın veda etmesi halinde Türk oyuncu için sürpriz ilk 11'lerin de gelebileceği ifade edildi.

İşte yeni Roma'nın oyun şablonu

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/yeni-roma-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0