Görüş Bildir
Haberler
Sakarya'daki Tacizci Dolandırıcı Çıktı: 'Paraları Keyifle Yiyoruz'

Sakarya'daki Tacizci Dolandırıcı Çıktı: 'Paraları Keyifle Yiyoruz'

Üniversite öğrencisi bir kıza cinsel tacizde bulunan minibüs şoförünün daha önce de çok sayıda kişiyi dolandırıp sosyal medyada 'Paraları keyifle yiyoruz' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, üniversite öğrencisi M.K.'ye (22) gece evine gitmek için bindiği minibüste sürücü Serdar Serkan Y. (43) cinsel saldırı girişiminde bulundu.

Serkan Y.'nin çok sayıda suç kaydı olduğu ve olaydan bir hafta önce cezaevinden çıkıp minibüs şoförü olarak çalışmaya başladığı öğrenildi. Serkan Y. çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklandı.

Dolandırıp sosyal medyadan paylaşmış

Dolandırıp sosyal medyadan paylaşmış

Sabah gazetesinin haberine göre, Serkan Y.nin 2 yıl önce Kocaeli'nin Körfez ve Gebze ilçelerinde yaşayan ve pandemide sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü 5 vatandaşı, kendisini polis olarak tanıtıp 'Hesaplarınız FETÖ tarafından ele geçirildi' diyerek dolandırdığı ortaya çıktı.

20 Mart 2020'de tutuklanan Serkan Y.'nin 2 ay sonra serbest kaldığı, 17 Haziran'da ise bu kez Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan ve hamile olan N.Ü.'yü, yine kendisini savcı olarak tanıtıp 270 bin TL dolandırdığı belirlendi. Yesin'in, yaptığı dolandırıcılığı sosyal medya hesabından 'Hamile kadını dolandırdım, eşimle keyifle yiyoruz' diyerek paylaştığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suç makinesi

Suç makinesi

Serdar Serkan Y.'nin, aralarında cinsel istismarın da bulunduğu 30 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Zanlı Serkan Y., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe 'nitelikli olarak cinsel saldırı suçuna teşebbüs' ile 'cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vejdin Dayan

30 suç kaydı ile servis ci

Ömer

Kuranda geçen kalpleri mühürlü kişiler var ya, sanırım bu da onlardan biri. Umarım doğru yolu bulur.

Adamı öldürüyorsun serbestsin, tecavüz ediyorsun serbestsin, hırsızlık gasp dolandırıcılık yapıyorsun serbestsin, biri makam aracında eroin satar diğerinin o... Devamını Gör