Görüş Bildir
Haberler
Saha Zeminleri Yine Gündemde

Saha Zeminleri Yine Gündemde

Batuhan
24.08.2015 - 17:54

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de henüz sezon başında teknik direktörler ve futbolcular saha zeminlerinin kötü olmasından şikayet ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de ikinci hafta maçlarının ardından özellikle Çaykur Rizespor-Fenerbahçe müsabakasının oynandığı Yeni Rize Stadı'nın zemini tartışma konusu oldu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, saha zeminlerinin daha önce mükemmel olduğunu ancak bozulduğunu kaydetti. Saha zeminin bozukluğunu çay mevsiminde bacalardan çıkan dumana bağlayan Karaman, emek ve para harcanan bir zeminin iki haftada bu hale gelmesinin imkansız olduğunu belirtti.

Geçen sezon da zemin bozukluğu sürekli gündemde olan Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki yenileme çalışmalarına rağmen Beşiktaş-Trabzonspor maçında bazı sorunların yaşandığı görüldü.

Süper Lig'de Antalyaspor-Gençlerbirliği maçına ev sahipliği yapan Akdeniz Üniversitesi Stadı'nın zeminin yanı sıra PTT 1. Lig'in oynandığı statlarda da sorunlar yaşandı.

Manisa ve İzmir'de statlar bakımda

Manisa ve İzmir'de statlar bakımda

Akhisar Belediyespor'un karşılaşmalarını oynadığı Manisa 19 Mayıs Stadı ile İzmir Atatürk Stadı'nda henüz bu sezon maç yapılmadı. Sahaları yenilenen 2 stadın zemininin iyice oturması için bekleniyor.

Akhisar Belediyespor stadın bakımda olması nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçını Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynamak zorunda kaldı.

PTT 1. Lig'in İzmirli temsilcileri Altınordu ile Göztepe ilk iç saha maçlarını Denizli ve Bursa'da oynadı. Karşıyaka ise dün Şanlıurfaspor'u Yeni Buca Stadı'nda ağırlarken, zeminin bozuk olduğu dikkati çekti.

İzmir takımlarından Altınordu bu haftaki 1461 Trabzon maçını yine Denizli'de, Karşıyaka ise Samsunspor karşılaşmasını Yeni Buca Stadı'nda oynayacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0