Görüş Bildir
Haberler
Sadece İkimizin Arasında: Bir Türlü Hayatının Aşkını Bulamayanlarla Dertleşiyoruz

etiket Sadece İkimizin Arasında: Bir Türlü Hayatının Aşkını Bulamayanlarla Dertleşiyoruz

Tamamını okuduktan sonra hep beraber kılıcımızı çekip 'GÜÜÜÜÜÜÜÜÇ BENDEEE ARTIIIIIIK' diye bağırmasak mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aramayı bırak. Bırak ya! O seni arasın. Hem adı üstünde: "Aranan bulur."

Dur yolcu! Aramayı bırak dedik diye 3 maymuna dönme. Sadece gözlerini fıldır fıldır yapma bi! Her gördüğüne potansiyel eş adayı olarak bakma, sen takıl, rahatına bak. O seni zaten haşofmanların varken de bulur. Raad ol başgan ;)

2. Ooooh bi rahatlık çöktüyse, hemen devam ediyorum. Şu eski sevgilini aramayı da bırak yaaaa!

'Ben aramıyoruuuum kiiii' dediğini duydum. Bin ırımıyırım kiiii.... Hı hı evet. Stalklama o zaman. Stalklıyosun, biliyosun sen de bunu. Stalklama.

3. Haşofman dedik diye de güvelerin elinden zor aldığın tişörtünle gez demedik. Zaman kendine bakma zamanı. Kendine zaman ayır.

Şimdiye kadar sırf onlar seni beğensin diye aldıklarından bi kurtul. Canın ne giymek istiyorsa, git onu al. İç çamaşırı dahil kıps kıps.

4. "Aslında kalabalık bir arkadaş ortamım olsa," diye söze başladıysan aramıza hoş geldin! Yetişkinler dünyasında dost arama, "Bi' kahve içelim mi?" cümlesine tutun bırakma.

O lisede falandı ya. Dakika başı rapor verdiğin arkadaşların evlendi tabi haliyle. Çoluk çocuk, çoluk... Arada bi kahve iç, geç. Yüzeysel takıl .Çok anlatmak istiyorsan, bir günlük falan tut. Günlüğe yok artık dedin az önce, onu da duydum, bana anlat, Kontorsiyonist abla de, beni neden kimse sevmiyor de, de yani. Sana da bir içerik yaparız, dertlerin derya olmak yerine içerik olur en kötü, fena mı? (Bana abla deme, o lafın gelişiydi, çok pis bozuşuruz bak) 😬

5. Nerede kalmıştık? Yalnızım, yalnızsın, geri kalan herkes evlendi! Salla gitsin, en azından boşanma ihtimalin yok.

Bak bu Pollyannacılık değil işte. Bu hayatın bir gerçeği. Ciddiyim ya. Boşanma ihtimalin yok, sevin buna. Cidden sevin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bak şimdi söyleyeceğim cümle aşırı önemli (yaz bunu, duvarına as): Yanlış insanlarla, doğru şeyleri yapmaya çalışmaktan vazgeç artık!

Şıp sevdisin demiyorum. Seni anlıyorum diyorum. Her karşına çıkana ister istemez ya bu O'ysa muamelesi yapma diyorum. Hele hele 'O' olmadığını bayağı anladıktan sonra. Minnoş kalbini kırma yok yere. Değilse, kaç kenara, sıradaki gelsin.

7. Bekle dedi gitti, sen beklemedin, o da gelmedi mi? Ondan bi cacık olmaz.

Bak bu 'Ondan bi cacık olmaz' lafı aslında çok ağır bir laf. Neden mi? Hıyar bile değilmiş hesabına geliyor. Bakma öyle, hıyar bayağı faydalı bir gıda. Kilosu da az buz değil.

8. Ayrıl, barış, ayrıl, barış, ayrıl, barış. Kankalarına yazık. Onların kafasını şişirmekten başka bir işe yaramaz o ilişki. Ayrıl, bırak!

İnceldiği yerden kopsun hesabı. Kırılan bardağı kaç kere yapıştırabilirsen, kalbini de o kadar çok yapıştırabilirsin. Bir yerlerden sızdırmaya başlamadan uza ordan. Milleti de bıktırma; kendinden de ilişkinden de. Sonra kimsenin güveni kalmayan yalancı çobana dönersin. Bknz. 'Kanka ben çok kötüyüm, biz ayrıldık' 'Yine mi? E barışırsınız.'

9. Şu efsane aşkların yaşandığı romantik komedilere inanmaya devam et. En az 2 sezon devam eden Türk dizisinden kork!

O romantik komedilerin en azından bir sahnesini gerçekten yaşayabilirsin. Çünkü herkes Hollywood'u sever ve etkilenir. Bakar, benzetir. Ama kimse seninle kavga edip, arabasıyla mayına girip, konaktaki sürmeli hizmetli tarafından kurtarılıp sana geri dönmez. Ha bak havaalanında sen gitmek üzereyken, o uçak buraya gelecek tribine girer ama.

10. Sen mutluyken herkes yanında olur. Mutsuzken kapını çalacak kişiyi bulamadıysan, bu maddede de ağla gitsin.

Ağla be! Sezen dinlerken az mı ağladın? Sarı odalarda az mı durdun? Aman ben gönlünü hoş tutayım, aman her şeye evet diyeyim, aman sıkıntı çıkarmayayım. Eee nerede kaldın sen? Sarı odalarda mı bıraktın kendini? Bırak allasen, sen mutluyken gülecek insan çok, sen omuz bul müsait bir tane de yeri geldiğinde ağlayabilesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Taktiklerden uzak dur. Teknik direktör değiliz ki abi! Taktik nedir?

'Bak şimdi falanca kankitom evlendi, kızı/adamı böyle kandırmış.' Ya aynı kızı/adamı kandırmayacaksın ki! Bir kere kandırmak nedir? Kandırmak kolay, inandırmak, inanmak lazım. Taktiği unut. Sonra gece yanında horlayan tipe de taktik verirken bulursun kendini. 4-2-4 yat hayatım horluyorsun ?!?

12. Evlenmek kolay. Eğlenmek de kolay. Mesele uzun süre eğlenebileceğin biriyle, sonsuza kadar evli kalmak.

Aslında bu sonsuzluk mevzusu insanın sinirini bozuyor. Sonsuzluk deyince sanki böyle bir tüy dikenleşmesi söz konusu. E bırak o zaman. Oluruna bırak. Hayat bu, belli mi olur? Eğlendiğinle, evlen yeter.

13. Sahiplenmeye çalışma. Minnoş bir kedi veya köpek değilse de kimsenin önüne bir kap su koyma.

Sahiplenmek farklı bir olay. Sevgiyle karıştırma. Aşkla da. Yap gene kendi deliliklerini, kıskan kıskanabildiğin kadar da sahiplenme. Kimse senin için 'ölü taklidi' yapacak değil. Kuyruğunu sallasın yeter ;)

14. Kendi değerini kendin belirle. Yoksa açık artırmada en pahalı açılıştan çıksan, kaç yazar?

Birilerini sırf sana değer veriyor diye sevemezsin. Annen de baban da sana daha çok değer veriyor inan. Hatta şu değiştirmeye korktuğun kuaförün/berberin bile.

15. Normal olmadığına inanmaya devam et; çünkü hiçbirimiz normal değiliz.

Sen anormal ol, onlar bnormal olsun. Kime ne? Bu senin hayatın! Nasıl mutluysan öyle ol; çünkü seni sevecek kişi, senin bu halini severse, 60 yaşında hala el ele tutuşan efsane çiftlerden olursunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Çok kötü bir ilişki yaşadın, aşka inanmıyorsun değil mi? ARAMIZA HOŞ MU GELDİN?!?

Çek bir sandalye. Otur, gel. Kaçıncı bu? Ciddiyim! 'Valla bu ilk' diyorsan, kalk o sandalyeden yerine oturacak bir sürü insan var. Yok öyle ilk seferde vazgeçmek. İkincide de. İnsanlar kaç kere iş, arkadaş, kanka, ev, şehir değiştiriyorlar haberin var mı? Koşulsuz sevip de vazgeçemeyeceğin tek şey ailen. Haa herhangi biriyle küstüysen (aramadığın dayın dahil), hemen barış bence.

17. Geldik en bomba kısma: Vazgeçemediğin "NEDEN?" sorusunu, bırak da aklı henüz ermeyen 3 yaşındaki çocuklar anlam veremediği şeyler için sorsun.

NEDEN Mİ? Neden sorusu, çocuklar tarafından anlam vermek, yetişkinler için de anlam veremedikleri soruları cevapsız bırakmak için sorulur. (Bu cümleyi bir daha oku bak hak vereceksin) 'Neden?' ya da 'Neden ben?' sorularını sorma; gerçek cevabını asla bilemezsin. 300 sayfalık tez yazsın sana, tatmin olmazsın. Neden sorusunu soruyorsan, olmamıştır zaten; uza.

Şimdiii ne kadar bekleyeceğini bir şekilde çözmen için sana önerebileceğim yüzlerce Onedio testi var. "Sen buldun mu da sanki editör?" diye sorarsan da "Boşuna mı yazdım ben bunları?" der, gönül koyarım. Ne dedik? Aramızda! 😉

Hadi yorumlara! Azcık eleştirmeyi bırakıp, dertleşmeye. Eleştirmeye mi geldik ayol, kalkın samimi olalım! 🙃

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
87
44
15
12
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G.

3-beni beğeneni ben ben beğenmem benim beğendiğim beni beğeniyor ama ambalaj sağlam içi boş:) bir değil iki değil. ya yürümüyor anlaşamıyorum ya ataerkil çık... Devamını Gör

kontorsiyonist

Çok güzel anlatmışsın derdini :) Yalnız değilsin. Zaten bunu sizlere söylemek ve yalnız olmadığınızı gerçekten göstermek için yazdım bunları. Kaç yaşındasın ... Devamını Gör

Tuğba Çavuşoğlu

Onedio testleri demişsin ama yıldızname testinize göre 15 yıl sonra evleniyormuşum.30 yaşındayım ben sayın editör. Oturayım mı ben de bir sandalye çekip karş... Devamını Gör

kontorsiyonist

Dur dur hemen karaları bağlama. Fala inanma; ama falsız da kalma demişler ;)

G.

1- harika içerik! tatlı editör! dertleşiyoruz ha? geç otur karşıma o zaman. Çok boktan bir adamla çok boktan bir ilişki yaşadım bitti. 2 sene sürdü nasıl bok... Devamını Gör

Hanif Mişbakim

Allah Rahmet Eylesin. Arada su dök. ACı tazelenmesi kötü değildir hata yaptırmaz.