Görüş Bildir
Haberler
Saç Konusunu Kafaya Takmayan, Kariyerleri En Az Kafaları Kadar Parlak Hollywood Oyuncuları

Saç Konusunu Kafaya Takmayan, Kariyerleri En Az Kafaları Kadar Parlak Hollywood Oyuncuları

Merhabalar. Hollywood'da bazı aktörler film icabı kel karakterleri oynasa da zamanla kendi hayatlarında da kel görünümü tercih ediyorlar. İster saçı dökülsün, ister dökülmesin bu halleriyle de oldukça popülerler. Bu içerikte çok sevilen kel oyuncuları listeledim.

İyi okumalar dilerim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Dominic Haakon Myrtved Purcell

20. Dominic Haakon Myrtved Purcell

İngiliz-Avustralyalı aktör Purcell, hit televizyon dizisi 'Prison Break'de Lincoln Burrows'u canlandırmasıyla popüler olsa da, 'Killer Elite', 'Blade: Trinity' ve 'Gridlocked' gibi diğer tanınmış yapımlarda da çalışan başarılı bir aktör.

19. Michael Kelly

19. Michael Kelly

'House of Cards'ta Doug Stamper'ı olağanüstü canlandırmasıyla öne çıkan Michael Kelly, müziğe de oldukça ilgi duyan bir aktör. Actor's Studio'nun ömür boyu üyesi olan Michael Kelly, 'Dawn of the Dead', 'Now You See Me', 'Changeling', 'Everest' ve 'Chronicle' gibi filmlerde rol almasıyla tanınır.

18. Liam Cunningham

18. Liam Cunningham

'Game of Thrones' adlı destansı fantastik diziden bu listeye giren oyuncu da Liam Cunningham. İrlandalı oyuncu dizide Davos Seaworth rolüyle muhteşem bir performans sergilemiştir.

17. Dwayne "The Rock" Johnson

17. Dwayne "The Rock" Johnson

Sahne adı 'The Rock' olan ünlü oyuncu, saç dökülmesi yaşadıktan sonra bu haliyle daha da popüler olanlardan. Şov dünyasının en heyecan verici adamı olan Johnson, en son DC evreninde Black Adam rolünü oynadı.

16. Tyrese Darnell Gibson

16. Tyrese Darnell Gibson

Tyrese Gibson, 'Hızlı ve Öfkeli' ve 'Transformers' adlı en çok hasılat yapan iki film serisinin parçası olan popüler bir şarkıcı, söz yazarı ve aktördür. Ancak ilk başrolünü 2001'de 'Baby Boy' adlı filmde oynadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Laurence John Fishburne III

15. Laurence John Fishburne III

Listeye giren bir sonraki aktör, 'The Matrix' serisi, 'Apocalypse Now', 'Boyz n the Hood' ve 'John Wick' film serisi gibi birçok önemli filmde yer aldı. Ayrıca 1994 yılında Laurence Fishburne, 'What's Got to Do With It' adlı sinema filmindeki umut verici performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi.

14. Peter Lawrence Boyle

14. Peter Lawrence Boyle

Kariyerine 1965'te başlayan bu ünlü karakter oyuncusu, eski sinema filmlerinde uzun saçlarını sergilerken görüldüyse de şimdilerde kel halinde. Peter Boyle, CBS sitcomu 'Everybody Loves Raymond'da ve 'Young Frankenstein' adlı sinema filminde yer aldı. 1996 yılında 'The X-Files' adlı televizyon dizisindeki konuk oyuncu rolüyle de Emmy Ödülü kazandı.

13. Walter Bruce Willis

13. Walter Bruce Willis

Willis, 1988 yılında gişe rekorları kıran aksiyon draması 'Die Hard'da polis John McClane rolünü canlandırdıktan sonra bir fenomen haline geldi. Başarılı televizyon dizisi 'Moonlighting'de özel dedektif David Addison olarak isim yaptıktan sonra Bruce Willis, Hollywood'da saygın bir aksiyon yıldızı oldu.

12. Walter Charles Dance

12. Walter Charles Dance

Herkes Walter Charles Dance'i dünyanın tartışmasız en popüler çağdaş televizyon dizisi 'Game of Thrones'tan korkunç Tywin Lannister olarak hatırlıyordur. Ancak oyuncu 'The Jewel in the Crown' ve 'The Crown' adlı televizyon programlarındaki performanslarıyla da beğeni topladı.

11. Jim Broadbent

11. Jim Broadbent

'Iris' adlı sinema filmindeki dikkat çekici yardımcı performansıyla Oscar ve Altın Küre kazanan Jim Broadbent, sırasıyla iki Primetime Emmy Ödülü ve dört Screen Actors Guild Ödülü'ne aday gösterildi. Hatta ünlü televizyon filmi 'Longford'da Lord Longford rolüyle BAFTA TV Ödülü ve Altın Küre kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Wentworth Earl Miller III

10. Wentworth Earl Miller III

'Prison Break' adlı müthiş televizyon dizisindeki Michael Scofield'ı kim tanımaz? Wentworth Earl Miller III, etkileyici performansı ve ekrandaki çekici varlığı sayesinde çok sevilen bir oyuncu.

9. Terence Stamp

9. Terence Stamp

İngiliz oyunculuğunun efsane ismi, sinema dünyasındaki muhteşem çalışmalarıyla değil, aynı zamanda zengin bilgeliğiyle de tanınmaktadır. Stamp, 1963'te 'Billy Budd' adlı dramadaki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterildi.

8. Michael Clarke Duncan

8. Michael Clarke Duncan

Hayatta olmayan Michael Clarke Duncan, bugün Tom Hanks ile birlikte rol aldığı 'The Green Mile' adlı muhteşem uzun metrajlı filmde John Coffey'i akıllara durgunluk veren performansıyla hatırlanıyor.

7. John Malkovich

7. John Malkovich

Primetime Emmy Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ünlü ödülün sahibi olan John Malkovich, dinamik varlığını birçok beğenilen sinema filminde hissettiren yetenekli bir oyuncu. Tanınmış filmleri arasında öne çıkanlar, 'Being John Malkovich', 'Con Air', 'Of Mice and Men', 'Red', and 'In the Line of Fire'dır.

6. Patrick Stewart

6. Patrick Stewart

Patrick Stewart, 1959'daki ilk profesyonel çıkışından bu yana hem sahne hem de sinema izleyicilerini büyülemeyi başaran kıdemli bir yıldızdır. Kısa süre sonra son derece başarılı film dizisi 'Star Trek: The Next Generation'da Kaptan Jean-Luc Picard olarak önemli bir rol oynadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mark Strong

5. Mark Strong

Tüm zamanların en başarılı İngiliz sinema oyuncularından biri olan Mark Strong, oyunculuk becerilerinin yanı sıra tıraşlı kafasıyla da tanınır. Jason Statham ve Dwayne Johnson gibi süperstarların yanı sıra Mark Strong da kel görünümü iyi taşır.

4. Vin Diesel

4. Vin Diesel

Vin Diesel'in kendine has bir tarzı olduğu ve beyaz perdede çekici göründüğü gerçeği inkar edilemez. Vin Diesel, çok sayıda aksiyon filminde yer aldıktan sonra Hollywood'da ün kazandı; en popüler olanı da 'Hızlı ve Öfkeli' film serisidir.

3. Jason Statham

3. Jason Statham

Muhtemelen dünyanın en iyi görünen kel adamlarından biridir Jason Statham. Aksiyon filmlerinin aranan yıldızının saçları olmaması pek çok saçı olmayan oyuncunun iyi karşılanmasına neden oldu diyebiliriz.

2. Sir Ben Kingsley

2. Sir Ben Kingsley

Krishna Pandit Bhanji olarak dünyaya gelen Ben Kingsley, Hollywood'da şansını denemeden önce tiyatro oyunlarında yer alan bir oyuncu. Kingsley, sahnede ün kazandıktan kısa bir süre sonra adını değiştirdi ve bu da Ben Kingsley'in kariyerinde yardımcı oldu. Gandhi, Schindler's List, Hugo ve Shutter Island gibi birçok ödüllü filmde harikalar yarattı.

1. Samuel L. Jackson

1. Samuel L. Jackson

Bu listeye giren en üretken oyunculardan biri yetenekli Samuel L. Jackson. 'Ucuz Roman' oyuncusu, 100'den fazla filmde oynadıktan sonra dünya çapındaki en iyi oyunculardan biri artık.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kerem Senol

bence hepsi çok iyi ama benim profilin resmime bakarsanız ben daha iyiyim.Nasilim sizde beğenileri bekliyorum.TURKİSH orjinal kel. Bald men....

ceyhun

14. Peter Lawrence Boyle 14. Peter Lawrence Boyle Kariyerine 1965'te başlayan bu ünlü karakter oyuncusu, eski sinema filmlerinde uzun saçlarını sergilerken g... Devamını Gör

ippesss

Vin, Dwayne ve Jason a çok çok yakışıyorrr :)