Görüş Bildir
Haberler
Saadet Partisi 'Geçim İttifakı' Kampanyası Başlattı

Saadet Partisi 'Geçim İttifakı' Kampanyası Başlattı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ekonomik sorunların arttığı bir dönemde seçim ittifaklarının konuşulmasına tepki gösterdi, 'Geçim İttifakı' kampanyası başlattıklarını duyurdu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi, siyasetin gündemindeki ittifak ve erken seçim tartışmalarına vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntılarla gönderme yaptı. Saadet Partisi'nin sosyal medya hesabından 'Milletimizin tenceresi kaynamıyorken derdimiz; seçim değil geçim. Hepimizin gündemi aynı: Geçim İttifakı' notuyla bir video klip yayınladı.

Video içeriğinde vatandaşların 'Geçim şartları zor, hayat pahalılığı var. Kirayı, elektriği veremiyoruz, geçinemiyoruz. Emekli açlıktan ölüyor, kredi borcu olduğu için açlık sınırında. Gelir dağılımında adaletsizlik var' sözlerine yer verildi.

Videoda, 'Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere hayır diyen herkesle hepimizin gerçek gündemi için geçim ittifakı, hepimizin gündemi aynı' mesajı verildi. Videoda ayrıca Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun 'İttifaklar seçim sathı mahalline girildikten sonra gündeme gelir ve konuşulur' açıklaması yer aldı.

"Seçimden önce geçim ittifakı kurmakta kararlıyız"

"Seçimden önce geçim ittifakı kurmakta kararlıyız"

Videonun sosyal medyada yayımlanmasının ardından Saadet Partisi Genel Merkez binasında yapılan İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısında konuşan genel başkan Temel Karamollaoğlu ise açık çağrıda bulundu, “Gelin geçim ittifakı kuralım” ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu şunları kaydetti:

'Kendileri varlık içinde yüzerken milyonların geçim derdini görmezden geldiler. Yanlış politikalarda ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına mahkum ettiler. Devlet olarak zor günlerden geçiyoruz diyerek insanımızın merhametine sığındılar ama vatandaşımıza zor günlerinde sırt çevirdiler. Ülkemizde; siftah yapamadan dükkan kapatan, pandemiden dolayı iflas eden esnafımız var. Gelecek hayalini yurt dışında yaşamak üzere kuran gençlerimiz var. Ay sonu nasıl gelecek diye düşünen milyonlarca kardeşimiz var. Geçim sıkıntısının bunalımıyla intihar edenler var. Ülkemizde; çocuğunun istediğini alamadığı için evine geç giden anne babalar var. 

Karanlığın en koyu olduğu an; şafağın en yakın olduğu andır. Herkes bilmeli ki şafak yakın. Bu sebeple dert var, sorun var ama Allah’ın izniyle çözüm de var. Saadet Partisi olarak her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmek için seçimden önce bir geçim ittifakı kurmakta kararlıyız.  Bir geçim ittifakı kuralım; Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, hayır diyelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Partinin reklam hazırlayan ekibine şapka çıkarıyorum..... ..... 🤪😡😠

Tek Ton

%0.5 oyu olan parti tek yaptığı şey göze hoş gelen video lar editlemek ee çözümünüz ne neden yıllardır %1 i geçemiyorsun 140journos yönetiyor sanki partiyi ... Devamını Gör