Görüş Bildir
Haberler
Rumi Tarot Falına Göre Seni Anlatıyoruz!

Rumi Tarot Falına Göre Seni Anlatıyoruz!

Şimdi hislerine güvenerek seçeceğin kartlar senin hakkında ipuçlarına sahip olmamızı sağlayacak. Burada önemli olan gerçekten hissederek seçmek.

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Öncelikle isminin kaç harfli olduğunu söyle?

4. Bu kartlardan birini hissederek seç.

5. Bunlardan da seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi bu kartlardan birini seç.

7. Son olarak bize bir sembol seç.

Her şey için isteklisin ama önünde engellerin var.

Rumi Tarot falına göre sen her iş için aşırı istekli ve heyecanlı birisin. Bir anda heveslenebiliyor ama o an, o işe girişilmezse hevesin kaçabiliyor. Seni teşvik eden şey bu istekli tavrın. Hayatta her şeyi yapabileceğini düşünüyor ve hiçbir şeyden de korkmuyorsun. Bu gözü karalılığın sana birçok mucizeyi yanında getirse de aynı zaman da kötülükleri de beraberinde getiriyor. Arkana bakmadan koştuğun, kendini ve sadece sevdiklerini önemsediğin hayatında küçük pürüzleri de görmezden gelebiliyorsun. Her zaman yapabileceklerine inanıp, bunu sık sık kendine tekrarlıyorsun. Daha sonra bu mucizelerin gerçekleşmesine şaşırmıyorsun. Çünkü bunları sen içten ve kalpten dilemiş oluyorsun. Hayatını her ne kadar dilediğin gibi yaşasan da önünde engeller oluyor. Küçük pürüzleri görmezden gelmek ilerde daha büyük pürüzleri karşına çıkarabiliyor. Belki de önünde duran en büyük engel yine sensindir. İkili ilişkilerinde sana zarar verebileceğini bilerek, ona bağlı kalmak veya bazı şeylere katlanıyor olmak senin hayatını kısıtlayan en büyük şey. Bu nedenle iplerinden kurtulmalı ve senin geliştirmeyen, sürekli engel ve problem olan herkesi yok saymalısın. Bu pürüzlerin kimden kaynaklandığını fark edip, onları kökten yok etmelisin. Her şeyi başaracak gücü içinde hissetsen de seni engelleyen bağımlılıklarından kurtulmaya çalış.

Her şeyde aradığın estetik aslında kalbinde mevcut.

Rumi Tarot falına göre sen hayata sanat ve aşkla bakıyorsun. Her şeyde bir estetik, bir şevk arıyorsun. Aşk ilişkilerinde heyecan ve tutku olmazsa olmazın. Sanatçı kişiliğin, duygusal yapın, ince düşüncen ve baktığın şeyleri farklı anlamlandırman ile birçok kişiden ayrılıyorsun. Yani farkını bu şekilde ortaya koyuyorsun. Kafanı sürekli meşgul eden sorular, nereye gideceğini bilmediğin zamanlar ve kararsız kaldığın anların çok fazla oluyor. Böyle zamanlarda kendine, hislerine güvenmeyi ve kalbinin sesini dinlemeyi denemelisin. Çünkü seçtiğin kartlara göre hislerin çoğu zaman seni yanıltmıyor ve sana yol gösterici olabiliyor. Başın sıkıştığında ve bir cevap aradığında, o cevabın kendinde olduğunu unutma. İnsanlara sevgi göstermekten ve gösterdikleri sevgiyi almaktan korkma. Sen ki aşk ve sevgi duygularına bu kadar bağlı biriyken bu duygulardan kaçmaya çalışman imkansız. En sonunda yine kendini bu duygularla karşılaşmış bir şekilde bulacaksın. Sezgileri bu kadar yüksek olan birinin hayalleri hiç de küçük değildir. Büyük hayaller kurmaktan ve bütün isteklerde bulunmaktan çekinme. Bunları gerçekleştirmekten korkma. Çünkü içinde isteklerini ve hayallerini gerçekleştirebilecek güç mevcut.

Kendine ve etrafına uyguladığın gücü dindirmelisin.

Rumi Tarot falına göre iradeni çok fazla kullanabiliyor ve kendini sıkıyorsun. Otorite, güç kavramları senin yaşam biçimin olmuş durumda. Yani her şeyi kafanda belli standartlara oturtmuş ve bu standartların dışına çıkmamasını sağlamışsın. Bu kadar kontrolcü oluşun da hayatını dilediğin gibi yaşamana engel olmuş. İnsanların ve en çok da senin kendinden beklentin çok yüksek. Bu duygu sürekli aklını meşgul ediyor ve aslında seni rahatsız ediyor. Her şeyde bir bütünlük ve uyum arıyorsun. Bu belki doğru olsa da kendini bu kadar mükemmeliyetçiliğe odaklaman doğru değil. İsteklerini kendine göre uyarlamalısın. Dış dünyada ki insanların seni yönlendirmesi veya sürekli sana yapacağın şeyleri söylemesi seni rahatsız ediyor. Bu nedenle eğer bir şeyi yapacaksan önce bunu gerçekten isteyip, istemediğine odaklanmalısın. Çünkü küçük gibi görünse de bazı kararlar bütün hayatını etkileyebilir ve bazı pişmanlıklara neden olabilir. Takılı kaldığın duygular, kişiler ve anlar senin ilerlemeni engelleyen unsurlar. Ne bu takıntılarına dönebiliyor ne de onları tamamen silebiliyorsun. Bu da senin egondan kaynaklanıyor. Kendini yormuş ve biraz da tüketmişsin. Rahatlamalı, bazı şeyleri unutmalı ve kontrolcülüğünü azaltmalısın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
20
8
5
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?