Görüş Bildir
Haberler
Ruhunun Derinliklerine İniyoruz: Sen Cevapla, Biz Psikolojini Yorumlayalım!

etiket Ruhunun Derinliklerine İniyoruz: Sen Cevapla, Biz Psikolojini Yorumlayalım!

Bu test senin ruh halini ve psikolojini yorumluyor. Eğer gerçekten merak ediyorsan buyur gel.

Birlikte çözelim, öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha önce başına bu olaylardan biri geldi mi?

2. Genelde evde yalnız başına kaldığında bunlardan hangisini yapmayı tercih edersin?

3. Zaman zaman seni kimsenin anlamadığını düşündüğün, aslında bunca kalabalığın içinde kendini yalnız hissettiğin oluyor mu?

3. Zaman zaman seni kimsenin anlamadığını düşündüğün, aslında bunca kalabalığın içinde kendini yalnız hissettiğin oluyor mu?

4. Genelde kıyafetlerinde hangi renk tonlarını kullanırsın?

5. Bu şarkıcılardan hangisinin konserine gitmeyi tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu üçünü hayatındaki önem derecesine göre sırala bakalım.

6. Bu üçünü hayatındaki önem derecesine göre sırala bakalım.

7. Evde bir hayvan beslemek isteseydin bu hangisi olurdu?

8. Ve son olarak, bu tablo senin hangi ruh halini yansıtıyor? Söyle bakalım.

8. Ve son olarak, bu tablo senin hangi ruh halini yansıtıyor? Söyle bakalım.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şu sıralar psikolojin çok bozuk, bunalımdasın!

Şu sıralar psikolojin çok bozuk, bunalımdasın!

Şu sıralar yaşadıkların seni etkilemiş olsa gerek çünkü  fazlasıyla bunalımdasın. Bu ruh halinden çıkamıyorsun bir türlü. Gün içerisinde okuldayken, işteyken veya herhangi bir yerdeyken bile aklın sürekli başka bir yerde. Tabi kalbinde  öyle. Çünkü bundan biraz zaman önce kalbinin hızla çarpmasını sağlayan o kişi ile birden iletişiminiz kesildi. Ve ne olduğunu hiçbir şekilde anlamadın. Olan biten hakkında kafanda o kadar çok soru işareti var ki..  Bunlara çözüm bulmaya çalışırken kendini bayaa yordun. Gün içerisinde verdiğin bu savaş seni yıprattı tabi. Eve gittiğin zaman da ailenle vakit geçirmiyorsun. Odana  geçip sadece müzik dinleyip onu düşünüyorsun. Kendini herkese karşı kapatmış, öylece bekliyorsun. Bir şeyler olsun, artık bir haber gelsin diye umut ediyorsun. Ama işler beklediğin gibi gelişmiyor tabi. Bu seni daha da üzüyor. İçten içe kalbin sızlıyor. Ama elinden bir şey gelmiyor. Çünkü sen yapabilecek her şeyi yaptın. Sıra onda değil mi? Eğer gerçekten onun için önemli olsaydın zaten gelirdi diye de düşünmeden edemiyorsun. Bu sürekli düşünceli ruh halin seni bunaltmış. Beklemekten zaten nefret eden bir insanken öylece elin kolun bağlı beklemek seni çileden çıkarıyor. Psikolojin baya bir bozulmuş tabi. Geceleri uyumaya çalışıyorsun fakat kafanın içi o kadar dolu ki uyuyamıyorsun. Uyumak istiyorsun ama bir türlü olmuyor. Geç saatlerde uyuyup bir de erken kalkıyorsun. İyice kafayı yedin şu sıralar. Üstesinden gelmeye çalışırken bir de etrafındaki insanlar seni daha da darlıyor. Bıkmışsın sen artık her şeyden. Ne yapacağını da bilmiyorsun. En iyisi öylece durup beklemek. Ama en önemlisi senin bir an önce bozulmuş bu psikolojini düzeltmek. Her şey senin elinde. Sonuçta kimse için üzülmeye ve kendini sıkmaya değmez. Kimse senden önemli değil. Değil mi?

Psikolojini bozacak hiçbir şey yok!

Psikolojini bozacak hiçbir şey yok!

Bundan birkaç zaman önce psikolojin berbat bir haldeymiş gerçekten. Ama  ne yaptıysan bunların hepsi geçmiş bir şekilde. Kendini öyle güzel bir şekilde iyileştirmişsin ki nasıl başardığına sen bile inanmıyorsun? Çünkü yaşadıkların seni baya etkilemiş. Uzun bir süre kendine gelememiş ve o durumdan çıkamamışsın. Ama bir gün seni kendine getirecek bir olay yaşamışsın ve o zaman anlamışsın. Aslında her şeyin boş olduğunu. O günden itibaren kendini iyileştirmek için çok çaba göstermişsin. Ve şuan o kadar iyi hissediyorsun ki kendini. Çünkü ruh halini ciddi anlamda bozacak hiçbir şey yaşamıyorsun. Bozmaya çalışanlara da katiyen izin vermiyorsun. Hayata dair radikal kararlar almışsın. O çizgiyi bozmadan ilerlemeyi tercih ediyorsun. Çünkü böyle çok daha mutlu olduğuna inanıyorsun. Psikolojini bozacak hiçbir olay yaşamadan sürünüp gidiyorsun. Şu an ailen ve arkadaşlarınla sakin bir hayat yaşıyorsun. Hayallerinin peşinden koşuyorsun. Bir çok şeyle meşgulsün. Kendi kendine düşünecek zamanın olmuyor. Her şeyi geride bırakmışsın kafana hiçbir şeyi takmıyorsun. Psikolojin gayet iyi durumda açıkçası.

Psikolojik problemlerin var gibi!

Psikolojik problemlerin var gibi!

Senin aslında hayatında aşırı kötü bir şey olmuyor. Ama sen yapın gereği olayları fazlasıyla büyütüp kendine dert edebiliyorsun. Çünkü çok takıntılı bir kişiliğe sahipsin. Fazla detaycı oluşun en basit bir olayda bile bir şeylere kafanı takmana sebep oluyor. Bu nedenle sürekli düşünüp kendini üzüyorsun. Seni tanıyan insanlar bunun zaten farkında. O  yüzden seninle konuşurken söylediklerine dikkat etmeye çalışıyorlar. Her şeyden bir anlam çıkarıyorsun. Yani aslında bunun sen de farkındasın. Kendini ne kadar engellemeye çalışsan da hep böyleydin. Gün içerisinde çok mutlu görünüyorsun. Herkese gülücükler saçıyorsun. Fakat gece yatağına uzandığında işler hiç de öyle gitmiyor. Gün içerisinde olan biten bütün olayları düşünüp, 'Aa bu bana böyle dedi, bak niye dedi ki?' deyip kendine dert ediyorsun. Bu yüzden de bu durum senin psikolojini ister istemez bozuyor. Çünkü bu insana zarar veren bir olay. Sürekli insanlar benim hakkımda ne düşünüyor, ne diyor diye düşünmek ne kadar normal olabilir  ki. Hayatı biraz akışına mı bıraksan? Boş ver insanlar senin hakkında ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Bunun ne önemi var ki? Herkes bir şeyler söyler, konuşur. Önemli olan tüm bunlara inat istediğin gibi yaşamak. Emin ol, mutlu olmanın sırrı bunda saklı. Psikolojini daha fazla bozmadan böyle yaşamayı alışkanlık haline getirebilirsin. Göreceksin daha mutlu olacaksın!

Psikolojinin çok normal olduğunu söylemeliyiz!

Psikolojinin çok normal olduğunu söylemeliyiz!

Sen olduğun durumdan hiç memnun değilsin. Çünkü hayal ettiğin ile gerçekte olan arasında fazlasıyla fark var. Hep daha iyisini daha güzelini istiyorsun. Zor tatmin olan bir insansın. Özellikle hayatına alacağın insanlarda da bunu fazlasıyla yapıyorsun. O yüzden etrafında çok az insan var. Sürekli hayalinin peşinden gitmek için çabalıyorsun. Ama bir yerde durup yorulduğunu fark ediyorsun. İşte o zan hayat senin için çekilmez bir hale dönüşüyor. O kadar mutsuz oluyorsun ki herkese nefretle yaklaşıyorsun. Sana dokunana resmen ateş püskürüyorsun. Bu durum senin psikolojinin oldukça bozuk olduğunu gösteriyor. Ne desek bilemedik. Acaba hayatı olduğu gibi kabul edip öyle mi yaşasan. O zaman her şey senin için daha basit ve güzel olabilir. Daha mutlu olabilirsin. Çünkü ileride psikolojin daha da bozulabilir. Zaten hayalperest insanların en zorlandığı şey de budur. Gerçeği kabul edemez ve sürekli mutsuz olurlar. Hayat onlar için çoğu zaman çekilmez olur.Bu yüzdendir ki psikolojileri hiç normal olmaz. Bunun aslında farkındasın sadece düzeltmek için çabalamıyorsun. Harekete geçmelisin. Ve artık daha mutlu olmalısın. Sonuçta mutlu olmak herkes kadar senin de hakkın. Değil mi?

Senin psikolojin çok bozuk!

Senin psikolojin çok bozuk!

İnsanlar içerisinde kendini çok yalnız hissediyorsun. Çünkü içine kapanık bir insansın. Herkesle fazla muhatap olmak istemezsin. Ama birine sen de gitmezsin. İletişim kuramazsın. Bu içten içe seni üzüyor tabi. Çok çabalıyorsun ama bir türlü yapamıyorsun. Yalnız olmaktan, anlaşılamamaktan veya yanlış anlaşılmaktan o kadar sıkıldın ki. Sürekli düşünüyorsun acaba bu sefer nasıl yaklaşmalıyım diye. Biraz da içinde korku var tabi. İnsanlar ne cevap verir, ne der hep bunların içinde boğuluyorsun. Bu düşüncelere takılmaktan harekete de geçemiyorsun. Doğal olarak bu durum senin psikolojini bozuyor. Kendine olan güvenini de zedeliyor. Bunun yanında sürekli kötü bir ruh hali içerisindesin. Sürekli depresif müzikler falan dinliyorsun. Hayat şu sıralar senin için gerçekten çok zor. Bu psikolojik sorunlarını çözüme kavuşturmanda fayda var. Çünkü daha da kötüye gidebilir. Eğer kendine biraz daha güvenirsen yapamayacağın hiçbir şey yok. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Hadi durma artık harekete geçme zamanı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1527
405
288
142
127
103
97
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın