Görüş Bildir
Haberler
Roma'nın Efsanesi Totti Kadro Dışı Bırakıldı

Roma'nın Efsanesi Totti Kadro Dışı Bırakıldı

Roma'nın efsanevi futbolcusu Totti, teknik direktör Spaletti ile yaşadığı polemik sonrası kadro dışı bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’da teknik direktörLuciano Spalletti ile takımın efsanevi oyuncu Francesco Totti arasında büyüyen röportaj polemiği, tecrübeli futbolcunun kadro dışı bırakılmasına yol açtı. 

İtalyan basınında yer alan haberler göre, kendisini bir röportajda eleştiren teknik direktör Spalletti’ye başka bir röportajla cevap veren Totti, teknik heyet tarafından Palermo maçı kadrosuna alınmadı. 

Spalletti ile Totti’nin arasının açılmasında, Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'nın Real Madrid takımıyla oynanan maç öncesi deneyimli teknik adamın As gazetesine verdiği demeçte, 'Roma’nın antrenörü benim, Totti değil' sözleri etkili oldu.

Spalletti’nin sözlerine İtalyan Raisport kanalına verdiği röportajda değinen Totti’nin, 'Spalletti, basına söyleyeceği şeyleri, benim gazetelerde okumamdansa yüzüme söylemesi daha iyi olabilirdi. Daha fazla saygıyı hak ediyorum” ifadelerini kullanmıştı. 

Totti’nin bu sözlerinden sonra kadro dışı kaldığı kendisine bildirilirken, efsanevi oyuncunun takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra kamptan ayrıldığı belirtildi.

Totti maçı tribünden takip ediyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Totti-Spalletti polemiğine müdahil olan Roma’nın ABD’li sahibi James Pallotta da futbolcusunun sözlerine atıfta bulunarak, 'Saygı eksikliği derken tam olarak neden bahsediyor anlamadım. Ben ona saygı duyuyorum ve onunla görüşeceğim' diyerek, krize müdahale edeceğinin sinyalini verdi. 

Bu arada sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarların bir kısmının Spalletti’yi bir bölümünün ise kaptan Totti’yi haklı buldukları görülürken, özellikle Palermo maçında taraftarların nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

Taraftardan efsaneye destek

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
6
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın