Görüş Bildir
Haberler
Rizespor 1-1 Fenerbahçe

Rizespor 1-1 Fenerbahçe

Fatih
23.08.2015 - 23:43

Karaman: "Zor bir sınav atlattık"

Sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor 'da teknik direktör Hikmet Karaman karşılaşmayı değerlendirdi.

Lig TV 'ye konuşan Karaman, geçtiğimiz hafta yaşanan penaltı krizine değinerek, 'Zor bir sınav atlattık. Teknik adam ve yönetim için ayrı bir sınavdı. Penaltı oldu kim atacak? Sylvestre mi, Eren mi? Kweuke mi? Aramızda konuştuk. Önce penaltı olsun dedik. Ben Kweuke'ye 'sen at' dedim ama atmadı ve Deniz'e verdi. Deniz'in kaçırması hiç önemli değil. Kweuke bir karakter örneği gösterdi. Onu da pozitif yönde etkiledi.' ifadelerini kullandı.

İlk yarıda sadece bir pozisyon verdiklerini ve bunun gol olduğunu söyleyen deneyimli taktisyen, 'Van Persie bir döndü, vurdu, gol... Büyük takımlar kötü oynasalar ve kaleye gitmeseler dahi böyle goller atabiliyorlar. 1-0 geriden gelmemize rağmen disiplinli oynadık. Penaltıyı atsak maç lehimize gelişebilirdi. Tabii ki eksikler var. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İki maç 4 puan, bence iyi başlangıç.' dedi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Kesinlikle şampiyon olacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira , Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Avrupa Ligi'ndeki son maçlar kıyaslarsak oyuncularım daha agresif olmayı denedi. Zor bir rakibe karşı oynadık. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla bu lig kolay bir lig değil. Takımlar kendi sahalarında agresif bir oyun ortaya koyuyorlar. Güzel sahalarda da oynayamıyoruz. İlk yarı bizim için çok iyi geçmedi. İkinci yarı daha fazla topa sahip olmaya başladık. Daha iyi olduğumuz devrede golü kalemizde gördük. Bu akşam oynadığımız rakip her maçını böyle oynarsa rakiplerini hep zorlayacaktır. Avrupa Ligi'nden 3 gün sonra oynamak da bizi biraz zorladı. Oyuncularım 3 puan için her şeyi yaptı. Önümüzde daha çok maç var. Biz kesinlikle şampiyon olacağız '

'BİR OYUNCUNUN ÜZERİNE YIKMAYACAĞIM'

'Çok fazla sayıda top kaybettik ilk yarıda. İyi oynadığımız ikinci yarıda bir hata oldu ve sonra gol yedik. Maçtan sonra ben oyuncularım biz bu maçta her şeyimizi verdik diye düşünsünler isterim. Oyuncularımın her şeyi verdiğini düşündüm. Takımın kaybettiği bir maçı, bireysel hatalarla bir oyuncunun üzerine yıkmayacağım hiçbir zaman '

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Diego: "Daha işin başındayız"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Sahaya kazanmak için çıktık. Daha işin başındayız. Böyle sahalarda parlak oyun ortaya koymak imkansız. Bütün maç boyunca böyle bir sahada ayakta durabilmek için savaşmak zorundaydık. Hala geliştirmemiz gereken noktalar var tabii ki. Sahada bazı hatalar yaptık. Bunu açık bir şekilde söylemek lazım. Herkesin kendisini iyi inceleyerek, yaptığı hataları görmesi lazım. Burada önemli olan takımın başarısı. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım, maksimumumu sahaya yansıtmaya çalıştım. Buradan mutlu ayrılmıyorum. Ben ilk defa çizgiye yakın oynamıyorum. Önemli olan nerede oynadığınız değil, saha içinde kendinizi nerede rahat hissettiğinizdir. Ben kendimi rahat hissediyorum'

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...

Rizespor 1-1 Fenerbahçe

Rizespor 1-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan mücadelede Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe puanları paylaştı.

Mücadelenin ilk yarısına hızlı başlayan taraf konuk Fenerbahçe oldu. 17. dakikada Fenerbahçe Robin van Persie'nin golü ile 1-0 öne geçti. Nani'nin sağdan ceza sahasına gönderdiği topu Van Persie ön direkte kontrol etti ve şutunu attı, meşin yuvarlak kalecinin solundan filelere gitti.

Beraberlik golü için ataklarını sıklaştıran Rizespor 31. dakikada penaltı kazandı. Kweuke'nin ara pasıyla defansın arkasına sarkan Ahmet İlhan, kaleci Volkan'ın müdahalesiyle yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Deniz Kadah penaltı atışını kullandı ancak kaleci Volkan penaltıyı çıkardı. Sonrasında hamle yapan Kweuke topa vurdu, kaleci Volkan bir kez daha gole izin vermedi.

Maçın ikinci yarısında Çaykur Rizespor beraberlik golünü buldu. 3. bölgede topu kapan Leonard Kweuke bekletmeden pasını Ludovic Sylvestre'ye verdi. Sylvestre altıpasın sağ tarafından pasını içeriye çevirdi. Araya girmek isteyen Simon Kjaer altıpas içerisinde yatarak ters bir dokunuşla topu kendi ağlarına gönderdi ve ev sahibi ekip 74. dakikada skoru 1-1 yaptı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0