Görüş Bildir
Haberler
Retro Bitti, Şimdi Sıkı Tutunun: Akrep Burcunda Tutuluyoruz! Ekim Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Retro Bitti, Şimdi Sıkı Tutunun: Akrep Burcunda Tutuluyoruz! Ekim Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
27.09.2022 - 18:52

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Bu ay iki büyük gündemimiz var, biri Merkür Retrosu’nun 3 Ekim’de sona erecek olması, aksaklıklar, iletişimsizlikler, geri dönenler, cevap alamayanlar derken yaşanan tüm gecikmeler bitiyor bu ay :) Ancak Merkür’ümüze elbette biraz izin verelim, ilk hafta yine de özenli olmaya çalışalım, hemen imzalara, başlangıçlara koşmayalım, tatilden döndü kendisi :)

Diğer ve aya asıl damgasını vuran gelişme ise 25 Ekim’de Akrep burcunda yaşanacak Güneş Tutulması elbette. Bu senenin 3. Tutulması bu, Akrep burcunun 2 derecesinde gerçekleşecek. Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burçlarında 0 – 7 derece aralığında bir gezegeniniz varsa sizler için “oynat bakalım” dönemi başlıyor bu ay :) Mesela benim var, tam da Güneş’im üzerinde, umarım önümüzdeki ay görüşebiliriz :p

Bu bir Güneş tutulması olduğu için yeni ay enerjili, Güney Düğüm cephesinde gerçekleştiği için de geçmişi bırakıp ilerlememiz gereken bir tutulma bu. Bireysel düzlemde dönüşüm de içeren yenilenmelere, başlangıçlara açık, ancak geçen senenin sonunda başlayan bu tutulma enerjilerinden de anlayacağımız gibi ekonomik olarak pek tatlı değiliz. 

Bu ayın dolunayı ise Koç burcunda gerçekleşecek 9 Ekim’de, kendimizi ortaya koymak için önce neye nokta koymamız gerektiğini hatırlatacak bize bu Koç Dolunayı. Ben – Biz dengelerini de iyiden iyiye sarsacak ki herkes alanını, sınırını bilsin.

Evet gerisi de yorumlarda :) O halde lafı fazla uzatmayalım, Ekim ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Para konularında yepyeni başlangıçlara hazır ol Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Ekim ayının henüz ilk günlerinde güzel haberimizi Merkür veriyor zira 3 Ekim’de Merkür retrosu bitiyor sevgili Koç ve Yükselen Koç, geçmiş olsun hepimize :) 11 Ekim’de Terazi burcuna geçiş yapıyor, 23 Ekim’e kadar da Venüs ve Güneş de burada. Demek ki 11 – 23 Ekim arasında ilişkiler konusunda özellikle Merkür’ün burada retroya başladığı 10 – 23 Eylül arasında alınan hasarlar varsa, bu ay işte bunlar iyileşiyor sevgili Koç ve Yükselen Koç, zira 3 gezegen birden 23 Ekim’e kadar Terazi’de olacak. Bu sana ne getirir, başta ilişki tabii :) Şayet kalbi boş bir yükselen Koç isen şimdi o boş kalp dolmaya başlıyor, var olan ilişkinde pürüzler gidiyor, Eylül’de yakılan gemiler düzeltiliyor :) Oldukça güzel, uyumlu, diplomatik bir süreç başlıyor senin için sevgili Koç ve Yükselen Koç. Aynı zamanda bu sana belki iş anlamında da bir ortaklık getirebilir, halihazırda ortaklı çalıştığın bir işin varsa burada da pürüzler giderilip güzel anlaşmalara, sözleşmelere imza atabilirsin. Oldukça güzel bir evre senin için.

Gelelim bu ayın dolunayına, 9 Ekim’de senin burcunda bir dolunay gerçekleşiyor sevgili Koç ve Yükselen Koç, bizzat seni ilgilendiren oldukça önemli bir dolunay bu, kendinle ilgili sürüncemede kalmış, belki canını yakan, tadını kaçıran her ne varsa sonuçlandırdığın, bize haberler verdiğin ve sahneye çıktığın bir dolunay senin için. Dolunaylar tamamlar, sonuçlandırır, görünür hale getirir, artık her şey daha nettir, senin ev sahibi olduğun bu dolunayda da gerek ilişkiler, gerek kariyer gerekse kendi yaşam alanınla ilgili hangi konu netlik istiyorsa artık önünü görebileceksin demektir. 

Evet bu ayın en önemli gündemi elbette yılın 3. Tutulmasının bu ay içinde gerçekleşecek olması. 25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde gerçekleşecek olan bu tutulma bir Güneş tutulması, yani bir “yeni ay” enerjisi olan, başlangıç enerjisi olan bir tutulma. Senin 8. Evinde gerçekleşiyor, Venüs ve Güneş’in de kavuşumda olduğu bu güneş tutulması sana finansal konularınla ilgili gelişmeler getirebilir. Yeni başlangıçlar, belki yeni bir kariyer yolu, para kaynaklarında bir yenilenme, dışarıdan elde ettiğin kredi, miras, nafaka gibi konularda bir yeni kaynak, ortaklı çalışan bir yükselen Koç isen ortak gelirleriniz, evli bir Yükselen Koç isen eşinin kariyerinde bir değişim, dönüşüm, yenilik söz konusu olabilir. Özellikle de 0 – 7 derece arasında Akrep ya da Boğa burcunda bir gezegenin, kişisel noktan var ise çok daha net işaret alabilirsin bu konularda. Tutulmaların etkilerini öncesinde hissetmeye başlarız, belki de çoktan gündemini meşgul etmeye başlamış olabilir bu konular, yavaş yavaş senaryoyu görmeye başlamış olabilirsin. 

29 Ekim’de Merkür de Akrep burcuna yani senin 8. Evine geçiyor ve odağını Güneş ve Venüs’ün de buradaki seyriyle para konularına iyice taşıyor sevgili Koç ve Yükselen Koç, Kasım ayı itibariyle seni daha çok parayla oynarken görebiliriz. Belki para kaynaklarını artıracak yeni sözleşmelere imza atabilirsin, belki yapacağın görüşmelerle kendine ek kaynaklar oluşturabilirsin. Ancak yönetici gezegenin Mars, İkizler burcunda Retro hareketine de başlayacak eş zamanlı olarak, atılacak her imzada, verilecek her kararda biraz daha özenli olman gerekecek, ancak bu Kasım ayının konusu :)

Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, iki Retro arası nispeten bir şeyleri yoluna koymak ve başlangıçlar yapabilmek için avantajlı bir aya giriyoruz. Umarım çok güzel haberler aldığın şahane bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay seni yepyeni bir ilişkiye hazırlıyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Ekim ayının hemen başında üzerimizden bir yük kalkıyor ve Merkür retrodan çıkıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa, şimdilik geçmiş olsun hepimize :) 3 Ekim itibariyle düz hareketine başlıyor, 11 Ekim’de de Terazi burcuna geçiyor Merkür, halihazırda Güneş ve yönetici gezegenin Venüs de Terazi burcunda 23 Ekim’e kadar. Bu durumda 11 – 23 Ekim arasında özellikle iş, meslek, çalışma ortamın, günlük rutinlerinle ilgili oldukça yoğun, hareketli bir dönem başlıyor senin için sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, belki yeni iş görüşmeleri yapabilirsin, belki kariyerini dönüştürebilirsin, sorumluluğu fazla işler alabilirsin ve bunlar seni çok parlatabilir, terfi alabilirsin, zam alabilirsin :) Gündem buralarda gerçekten çok yoğun sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, muhtemelen Ekim ayının nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Şayet çalışmıyorsan bu yoğunluk günlük rutinlerini çok artırabilir, evle ilgilenebilirsin, sağlığınla ilgilenebilirsin, kendine belki spor belki hobilerinle ilgili bir eğitim rutini katabilirsin. 

9 Ekim’de bu ayın dolunayını yaşayacağız Koç burcunda, bu da senin 12. Evin olan bilinçaltı ve kontrol dışı alanında gerçekleşecek. Buradaki bir dolunay, senden gizli ya da senin kontrolünde olmayan bir durumu netleştirebilir, belki senin için sıkıntı doğuran ama adını koyamadığın bir gündemi ortaya çıkarıp hayatından gitmesini sağlayabilir, bir korkunla yüzleştirip seni rahata erdirebilir, daha çok ruhsal bir aydınlanma, bir netlik yaşatacak sana.

23 Ekim’de ise yöneticin Venüs, yanına Güneş’i de alarak Akrep burcuna geçiyor, bu da ilişkiler evini son derece hareketlendiriyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa. Bu tarihten itibaren yaklaşık bir ay boyunca aklın fikrin, gündemin ilişkiler oluyor, bu yeni bir ilişki de başlatabilir, bir ilişkiyi ciddiye de bindirebilir. Zaten bu ayın en önemli gündemi olan Akrep Güneş Tutulması da bu alanda gerçekleşeceği için bomba etkisi yaratıyor senin adına :)

25 Ekim’de Akrep burcunda 2 derecede bir Güneş Tutulması yaşayacağız sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, seni de bizzat ilgilendiriyor zira bu senenin tutulmalarının yarısı da zaten senin hükmündeydi. Bu kez tam karşıt evinde gerçekleşiyor bu Güneş Tutulması, 7. Evinde, yani ilişkiler evinde, bir Güneş tutulması olduğu için de “yeni ay” enerjili yani yenilik, başlangıç enerjili bir tutulma bu. Yönetici gezegenin Venüs de bu tutulmada oldukça etkin, o nedenle bir ilişki başlangıcı, var olan bir ilişkinin ciddiye binmesi, belki bir evlilik kararı gibi çok net bir başlangıca götürebilir seni. Burası aynı zamanda ortaklıklarla da ilgili olduğu için bir ortaklı iş başlangıcı da yapabilirsin aynı zamanda. Şayet Boğa ya da Akrep burcunda 0 – 7 dereceler arasında bir gezegenin, noktan var ise çok daha belirgin bir şekilde tesirini hissedeceksin bu tutulmanın. Tutulmaların etkileri tarihinden çok daha önce de başlayabilir, o nedenle zaten böyle bir durumun içerisinde de olabilirsin.

29 Ekim’de Merkür de Akrep burcuna giriyor ve halihazırda burada seyreden Güneş ve Venüs’e eşlik etmeye başlıyor, odağın iyice ilişkilere kayıyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, bir ilişki konuşması, partnerinle birlikte alacağın önemli kararlar tutulma sonrasında epey gündemini meşgul edecek gibi görünüyor.

Evet Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, hem iş konularında hem de ilişki konularında gündemin oldukça yoğun olduğu bir Ekim bekliyor seni. İki retronun tam arasına denk geldiğinden bir karar almak, adım atmak adına güzel bir ay bu ay. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İş konularında yepyeni gündemlerin var İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Ekim ayının en güzel haberi sana diyebiliriz sevgili İkizler ve Yükselen ikizler zira biricik yöneticin Merkür artık retrosunu tamamladı, hepimize geçmiş olsun :) 3 Ekim itibariyle düz harekete başlıyor, 11 Ekim itibariyle de Terazi burcuna geçiyor, halihazırda Güneş ve Venüs de 23 Ekim’e kadar burada. Bu durumda da odağını iyiden iyiye aşk, flörtler, hobiler alanlarına taşıyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zira en sevdiğimiz evlerden olan 5. Evin bu 3 kişisel gezegeni ağırlamaya başlıyor. 11 – 23 Ekim arasında özellikle yepyeni aşklar kapını çalabilir, tanışmalar olabilir, hobilerinle ilgili çok güzel başlangıçlar yapabilirsin, kendini çok parlatabilirsin, çok da sosyal olabilirsin, keyifli bir dönem senin için. Şayet 10 – 23 Eylül arasında özellikle eski ilişkilerden veya var olan flörtünden ötürü ortalık biraz karıştı, tatlar kaçtıysa bu dönemde arayı düzeltme vakti :) 

9 Ekim’de bu ayın dolunayını Koç burcunda yaşayacağız sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, bu da gelecek planların, projelerin, hayallerin, sosyal çevren gibi temaları içeren 11. Evi aydınlatacak. Belki bir projen veya planın artık iyice belirgin hale gelip netleşebilir, geleceğin için önemli bir adım atabilirsin, kariyerini dönüştürebilirsin, dolunayın dispozitörü yani yöneticisi Mars da senin burcunda, bu kendinle ilgili bir gelecek planını hayata geçirmek için güzel bir fırsat. Ay sonunda Mars sende Retro yapacak, o nedenle o tarihe kadar hazır Merkür retrosu da bitmişken bir projeni hayata geçirip herkese duyurmak adına çok şanslı bir dolunay bu. Özellikle de kendine güvenme konusunda sıkıntı yaşadığın bir konuysa bu, Mars’ın cesaretini al ve harekete geç derim.

23 Ekim’e Venüs, yanına Güneş’i de alarak Akrep burcuna giriş yapıyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, 6. Evine hareket getiriyor bu geçiş. Burası iş, meslek, çalışma ortamın, günlük olarak en fazla mesai harcadığın konularla ilgili ciddi bir yoğunluk, bir gündem demek. Var olan işinle ilgili bir değişim olabilir, sana yeni bir kariyer yolculuğu getirebilir, ödüller promosyonlar getirebilir. Ancak bunları asıl hareketlendirecek olan konu, 25 Ekim’de burada gerçekleşecek olan tutulma sevgili İkizler ve Yükselen İkizler :)

25 Ekim’de Akrep burcunda 2 derecede bir Güneş tutulması yaşayacağız, Venüs’ün tesir ettiği bir tutulma bu ve bir güneş tutulması olduğu için de “yeni ay” enerjisi yani başlangıç enerjisi de taşımakta. Bu yepyeni bir meslek, belki bir ustalık getirebilir sana, günlük rutinini değiştirecek bir gelişme getirebilir, iş konularına hareket getirebilir. Şayet bir de Boğa veya Akrep burcunda 0 – 7 derece arasında bir gezegenin var ise çok daha net bir şekilde tesir alabilirsin bu tutulmadan. Ayrıca tutulma tesirleri öncesinde de hissedilmeye başlanabilir, belki de zaten gündeminde bunlar var, belirginleşecek demektir.

29 Ekim’de Merkür de burada seyahat etmeye başlıyor ve Kasım ayının ortalarına kadar da bu evinde zaten 3 gezegen ağırlamaya başlayacaksın, yeni sözleşmeler, imzalar gündemine gelebilir Kasım’da da. Aynı zamanda yine senin burcunda seyreden Mars eşzamanlı olarak Retro yapmaya başlıyor, bu da karar alırken dikkat etmeni gerektirecek, gerçi bu Kasım ayının konusu :) 

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, iş konularında değişimlere, yepyeni gündemlere gebe görünen bir Ekim var önümüzde, şayet bir niyetin varsa iki Retro arasına denk geldiği için değerlendirilesi. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın bu ay!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Akrep Tutulması aşk hayatının elinden tutuyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Ekim ayının girişiyle üzerimizden bir yük kalkıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, zira Merkür Retrosu 3 Ekim itibariyle bitiyor, geçmiş olsun hepimize :) 11 Ekim itibariyle Terazi burcuna tekrar dönüyor, halihazırda Güneş ve Venüs de burada seyahatte, yani senin 4. Evin olan ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarını içeren evde bir yoğunluk söz konusu sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Yeni bir eve taşınabilirsin, aileni ilgilendiren önemli bir karar alabilirsin, evinde güzel değişiklikler yapabilirsin. Özellikle 10 – 23 Eylül arasında bu temalarda yaşanmış bir kriz, sorun, gecikme varsa bunların da çözüme kavuşacağı zaman aralığı yine Ekim aslında. Gayrimenkul alım satımı, ebeveynlerle ilgili bir krizin çözümü gibi konular Ekim’de gündeminde.

Bu ayın dolunayı 9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşiyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu dolunayın ışığı da senin kariyer evini aydınlatıyor. Unvanın, toplumsal görünümün, kariyerin hakkında sürüncemede kalmış her konu bu dolunayla netliğe kavuşuyor, belki bir tamamlanma da getirebilir bu dolunay, belki işten ayrılabilir ve yepyeni bir kariyer yolculuğuna başlayabilirsin, belki üstlerinle yaşamış olduğun bir belirsizlik, netleşmesini beklediğin bir konu artık tam haline ulaşabilir. Burası aynı zamanda toplumsal görünüm evi olduğu için medeni durumunla ilgili de bir değişim verebilir sana, evlilik gibi, nişan söz gibi resmi bir ilişki durumu açıklayabilirsin de bize :)

23 Ekim’de Venüs ve Güneş el ele Akrep burcuna giriş yapıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu da senin 5. Evini hareketlendirmeye başlıyor. Şimdi hem Venüs hem de Güneş 5. Evi zaten çok sever :) Neden, çünkü burası flörtlerin, aşkların, yaratıcılığın, hobilerin, kendimizi gösterebileceğimiz şeylerin evidir ve burada başlayan bir Güneş Venüs seyrinin sana da bu konularda nimetleri olacak :) Kalbi boş bir Yükselen Yengeç isen kalpler dolabilir, güzel aşklar başlayabilir, yaratıcılığını kullanabileceğin ve kendini ön plana çıkarabileceğin, popüler olabileceğin yeteneklerin parlayabilir bu geçişle. Ayrıca bu temaları asıl hareketlendirecek olan zaten bu alanda yaşayacağımız Akrep Güneş Tutulması.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız, yani senin 5. Evinde Venüs tesirli, ilk görebildiğimiz zaten yukarıda da söylediğimiz gibi aşk, flörtler konusunda yeni başlangıçlar, hem de baya güçlü başlangıçlar bunlar sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Öte yandan buradaki bir tutulma bebek haberi de verebilir sana, aynı zamanda ebeveyn isen çocuklarınla ilgili de önemli ve güzel başlangıçlara gebe bu süreç, özellikle de Akrep veya Boğa burçlarında 0 – 7 derece arasında bir gezegenin, kişisel noktan var ise daha da belirgin bir tesir alırsın. Tutulmaların tesirleri daha öncesinden başlayabilir, belki de bu gündemler zaten kıpırdanmaya başlamış olabilir :) Henüz yok sevgili Zeynep diyorsan tutulmaların tesirlerinin uzun vadeye yayıldığını hatırlatayım :)

29 Ekim’de hali hazırda burada seyreden Güneş ve Venüs’e Merkür de eşlik etmeye başlıyor ve odağını iyice bu konulara taşıyor, özellikle de Kasım ortalarına kadar buralarda ciddi hareketlenme var. Eş zamanlı olarak Mars retrosu da başlayacak, bu da bilinçaltını birazcık yoracak sevgili Yengeç ama bu Kasım ayının konusu, şimdilik enseyi karartmayalım :)

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, boş kalpleri dolduran, eve huzur getiren, kariyeri de şöyle bir netleştiren bir Ekim bekliyor seni. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yaşam alanında yenilik var Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Ekim ayına biraz nefes alarak başlıyoruz zira Merkür 3 Ekim’de Retro hareketini tamamlayarak düz hareketine geçiyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, öncelikle hepimize geçmiş olsun :) 11 Ekim’de de Terazi burcunda seyretmeye başlıyor, 23 Ekim’e kadar da yöneticin Güneş ve Venüs de kendisine eşlik ediyor. Terazi burcunda bu denli yoğun bir gündem olunca senin de 3. Evin olan zihin, kararlar, düşünceler, iletişim evin yoğunlaşıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, o parlak zihnin hiç susmuyor bu ay :) Yepyeni kararlar alabilirsin, çevreni genişletebilirsin, aklına fikirler gelebilir ve hayata geçirmek isteyebilirsin, önemli imzalar atabilirsin, oldukça yoğun hem iletişim trafiğin hem de zihnin, var ise kardeşlerinle ilgili de önemli gündemler bekliyor seni. Aynı zamanda burası eğitimlerle de ilgilidir, uzun zamandır beklettiğin bir eğitim fikrin varsa iki Retro arası tam sırası :) 

Bu ayın dolunayı 9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşiyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu da senin 9. Evini aydınlatıyor. Şayet bir yurt dışı gündemin, uluslararası bir işin, akademik bir konun, bir dava sürecin var ise bu dönemde bu konular netleşebilir, zira Dolunay netlik ve sonuçlanma demektir. Bu dolunay bir Ateş dolunayı olduğu için sana da olumlu açılanma yapmakta, daha iyimser hissettiğin, inancını yükselten, ufkunu genişleten bir dolunay bu. Tam karşıt evinde de halihazırda bir yoğunluk olduğu için yine kariyer de edinebileceğin bir eğitime başlamak için de bu dolunayı değerlendirebilirsin. 

23 Ekim’de Venüs ve yöneticin Güneş el ele Akrep burcuna giriş yapıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, yani 4. Evine geliyor, bu da ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler gibi temaları içeren eve taşıyor tüm odağını. Sana bir taşınma gündemi getirebilir, yaşam alanını değiştirmene sebep olabilir, seninle beraber aileni de ilgilendiren önemli bir konuda başlangıç yaptırabilir. Ancak buraları asıl hareketlendirecek olan bu alanda gerçekleşecek Akrep Tutulması.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız, özellikle de Akrep veya Boğa burçlarında 0 – 7 derece arasında bir gezegenin veya kişisel noktan var ise daha da belirgin biçimde tesir alabilirsin bu tutulmadan. 4. Evde gerçekleştiği için ev, yuva, taşınma, aile gündemleri ile ilgili bir yenilik, başlangıç enerjisi çok yoğun, ancak beraberinde tam karşısı olan 10. Evi de aslında tetikliyor bu tutulma, yani kariyer evini. Bu da sana yeni bir kariyer olarak da dönebilecek bir işaret aslında, zira güneş tutulması demek yenilik demektir, başlangıç demektir. Tutulmaların etkisi daha öncesinden başlayabilir, halihazırda böyle gündemlerin zaten var olabilir, şayet yoksa da tutulma sonrasında hissetmeye başlarsın.

29 Ekim’de Merkür de bu alana yani Akrep burcuna giriş yapacak, neredeyse Kasım ortasına kadar aslında zihnen de bu temalarda yeni kararlara, anlaşmalara, imzalara gebe bir sürece giriyorsun. Yalnız eşzamanlı olarak Mars’ın retroya başlaması işlerde bir tık yavaşlamaya sebep olabilir, gerçi bu Kasım ayının gündemi ama ufaktan çıtlatmış olayım :)

Evet Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, zihnini fıkır fıkır hareketlendiren, sana da yeni kararlar aldıracak bir Ekim ayı bekliyor seni. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yepyeni kararların eşiğindesin Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Ekim ayına yönetici gezegenin Merkür’den güzel bir haberle başlıyoruz, 3 Ekim itibariyle Merkür Retrosu bitiyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, hepimize geçmiş olsun :) 11 Ekim itibariyle bu yöneticin Merkür senin burcundan ayrılıp Terazi burcuna giriyor, 23 Ekim’e kadar Güneş ve Venüs de burada kendisine eşlik ediyor, bu da senin 2. Evin olan para, maddi kaynaklar, gelirlerini ilgilendiren evine epey bir hareket kazandırıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak. İşin içinde maddi kaynakların olunca bu sana kariyer, iş değişikliği gibi temalarda da bazı kazanımlar getirebilir, prim, terfi gibi ekstra kazançlar verebilir, belki yaptığın ek işlerden gelirlerini artırabilir sevgili Başak ve Yükselen Başak. Özellikle geçtiğimiz ay 10 – 23 Eylül arasında bu temalarda gecikmeler, aksaklıklar, pürüzler yaşadıysan hepsini çözebileceğin, o dönemden kalan bazı duraksamış konulara hareket kazandırabileceğin bir sürece adım atıyorsun. 

9 Ekim’de bu ayın dolunayı Koç burcunda gerçekleşiyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, yine aslında bu dolunayın teması da para, zaten karşıt evi olan Terazi’de de epey bir yoğunluk yaşıyorsun, belli başlı bazı maddi kaynak konuları artık tam anlamıyla netlik kazanıyor. Bu beklediğin bir kredinin çıkışı, ortaklı bir iş yapıyorsan ortak kaynaklarınızla ilgili bir tamam – devam kararı verdirebilir. Aynı zamanda evli bir Yükselen Başak isen eşinin kariyeri, maddi konularıyla ilgili de bir değişim, iş değişikliği gibi bir konu da gündeme gelebilir. 

23 Ekim’de Güneş ve Venüs birlikte Akrep burcuna geçiyor ve senin zihin, düşünceler, kararlar, iletişim konularını kapsayan 3. Evine hareket kazandırıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak. Bir karar verip bunu çevrene duyurabilirsin, sosyal yakın çevrenden sen de çok güzel haberler alabilirsin, uzun zamandır zihnini kurcalayan bir konuda artık nihai kararı verebilirsin. Ancak buraları asıl hareketlendirecek olan, yine burada gerçekleşecek Akrep tutulması.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde bir Güneş tutulması yaşayacağız, bu da senin yine 3. Evinde bir yenilik, başlangıç, bir adım demek zira güneş tutulması yeni ay enerjisi demektir. Bu sana yepyeni bir karar aldırabilir sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu karar oldukça dönüm noktası olabilecek bir karar aynı zamanda. Yeni bir imza, yeni bir sözleşme, belki yepyeni bir eğitim ve bu eğitimin hayatının bundan sonrasını etkileyecek bir kapı açması demektir. Aynı zamanda bu evimiz var ise kardeşlerimizi de anlatır, onların hayatında da belirleyici bir başlangıç süreci yaşanabilir. Özetle alacağın bir haber, bir karar, bir adım senin için önümüzdeki 9 yılın imzasını taşıyacak. Özellikle de Akrep veya Boğa burçlarında 0 – 7 derece arasında bir gezegenin var ise çok daha belirgin bir tesir alabilirsin.

29 Ekim’de yönetici gezegenin Merkür de Akrep burcuna giriyor, yani 3. Ev konuları iyice odağını dolduruyor, özellikle de tutulma evresinde gündeme gelen konularla ilgili haberlerin, konuşmaların, başlangıçların olabileceğini söyleyebiliriz, Kasım ortasına kadar da bu gündem sürecek. Eşzamanlı olarak Mars retrosu da başlayacağı için çok hızlı, ani kararlar pek iyi olmayabilir senin için, ancak bu Kasım ayının konusu :)

Evet Sevgili Başak ve Yükselen Başak, para konularının oldukça gündemini meşgul ettiği, o analitik zihninin de dolu dolu çalıştığı bir Ekim ayı bekliyor seni. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın süper bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yepyeni para kaynakları geliyor Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Ekim ayının ilk güzel haberi Merkür’den, nihayet 3 Ekim itibariyle retrosu bitiyor ve düz harekete geçiyor Merkür, geçmişler olsun hepimize :) 11 Ekim’de de yeniden bu kez düz hareketiyle senin burcuna yani Terazi’ye geliyor, bu kez Güneş ve yöneticin Venüs de burada hem de, bu da senin için çok güzel bir süreç, 23 Ekim’e kadar ciddi anlamda odak sensin, kendinsin. İç dengen ve huzurunu yakalamak bir yana, bir de Güneş ve Venüs’ün tesiriyle adeta parlıyorsun da :) Dilin tatlı, ikna etmek istediğin herkesi ikna edebilirsin, ışığınla herkesi büyüleyebilirsin, e tabi bu da şayet bekar bir Terazi veya Yükselen Terazi isen aşk kapılarını aralamak demek aynı zamanda :) Belli ki 23’üne kadar gözümüzü senden alamayacağız, hoş normalde de alamıyoruz ya 😉

9 Ekim’de tam karşıt evinde bir Koç Dolunayı var sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bu da ışığıyla ilişkiler evini aydınlatmak demek. Dolunaylar sonuçlanma tesiri verir, netleşme tesiri verir, artık durum her ne ise belirgindir ve bu gerçekten kaçamayız. Senin de ilişkiler evinde gerçekleşecek bu dolunay sana ilişki konularında bir aydınlanma sağlayacak. Bu sürüncemede olan bir ilişkiyi tamamen ciddiye bindirmek olarak da çalışabilir, artık çoktan bitmesi gereken ama cesaret edemediğin bir ilişkiyi de sonlandırabilir, günün sonunda her türlü bir netlik verir sana. Özellikle bu ilişki bir sıkıntı, acı, yara barındırıyorsa bu da iyileşir artık, ya tamam ya da devam diyerek.

23 Ekim’de Güneş ve yöneticin Venüs Akrep burcuna giriş yapıyor ve özellikle senin para, maddi kaynaklar, gelirlerinle ilgili temaları içeren evini aydınlatıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Gelir kaynaklarını yükseltmek, belki kendine yepyeni bir alan açmak veya kariyerini değiştirmek, yenilemek adına sana adımlar attırması muhtemel bir süreçtesin. Ancak burayı asıl hareketlendirecek olan yine burada yaşanacak Güneş Tutulması.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız sevgili Terazi ve yükselen Terazi, özellikle de Akrep veya Boğa burcunda 0 – 7 dereceler arasında bir gezegenin veya kişisel noktan var ise çok daha belirgin biçimde hissedebilirsin bu tutulmanın tesirlerini. Yönetici gezegenin Venüs bu tutulmada aktif, para ve maddi kaynaklar evini hareketlendirecek olduğu için de bir başlangıca, özellikle de önümüzdeki yaklaşık 9 seneyi şekillendirecek önemli bir adıma seni götürebilir bu yenilenme. Para evinde olduğu için kariyerini de etkiliyor, belki yepyeni bir iş başlangıcına, belki şimdiye kadar yapmadığın bir kariyere doğru seni yönlendirmeye de hevesli. 

29 Ekim’de Merkür de bu alana giriş yapıyor ve Kasım ortalarına kadar odağını neredeyse tümüyle bu maddi konulara taşıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, yapacağın anlaşmalar, sözleşmeler, görüşmeler senin için önemli başlangıçlara işaret. Hazır iki Retro sürecinin arasındayken yeni adımlar atabilirsin, kariyerini değiştirebilirsin, maddi kaynaklarına yenilerini ekleyebilirsin. 

Evet Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, hem ilişkiler hem de para konularında oldukça hareketli bir aya giriyorsun, umarım şahane başlangıçlar yapar, muhteşem haberler alırsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendini yeni baştan yazıyorsun Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Ekim ayına bir nefes alarak başlıyoruz, zira Merkür Retrosu 3 Ekim’de bitiyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, hepimize geçmiş olsun :) 11 Ekim’de Terazi burcuna geçiyor, 23 Ekim’e kadar Güneş ve Venüs de burada, yani senin 12. Evinde hepsi. Demek ki iç dünyan, bilinçaltın biraz yoğun ayın 23’üne kadar. Daha çok kendine kalmak isteyebilirsin, biraz izole olmak isteyebilirsin, aslında iyi de olur zira Venüs de burada sana kendine kaldığında biraz huzur da verecek. Aynı zamanda buradaki Venüs ve Merkür yaratıcılığı da çok artırır, yaz, çiz, hangi konuda gizlide kalmış yeteneklerin varsa konuştur, zamanı gelince ortaya çıkarırsın. Öte yandan arkandan dönen veya senden gizlenen durumları da fark edebilirsin bu süreçte zira Güneş burayı aydınlatır, Merkür de sırları döker ortaya. 

9 Ekim’de Koç burcunda bir dolunayımız var sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, bu senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamı, günlük mesaini harcadığın her şeyi temsil eden alanı aydınlatıyor. Tamamlanmasını beklediğin bir iş konusu neticeye ulaşabilir, belki çalışma ortamın artık miadını doldurmuştur ve ayrılabilirsin yeni bir iş için. Sürüncemede kalmış her türlü mesleki konu için artık netleşme dönemi senin için. Şayet çalışmıyorsan bu dolunay sana günlük mesai harcadığın konularda bir düzenleme de getirir, yeni bir rutin ekleyebilirsin örneğin hayatına. Sağlığı da temsil ettiği için, uzun süredir canını sıkan bir sağlık konusu varsa yine bu dolunayla sonuçlanır.

23 Ekim’den itibaren ise senin dönemin başlıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, Güneş ve Venüs el ele Akrep burcuna giriyor aynı gün. Şayet bir Güneş Akrep olarak okuyorsan şimdiden sana mutlu seneler dilerim, umarım şahane bir yaş döngüsü başlar senin için! Bir Yükselen Akrep olarak buradaysan şimdi pırıl pırıl parlama dönemi, kendine kaldığın dönemde içine attığın her şey için artık sonlanma dönemi, sahnede olma dönemi, Venüs’le birlikte dikkat çekme, güzel ve iyi hissetme, tüm gözleri üzerine çekme dönemi. Ancak asıl senin için bu aya damga vuran konu elbette yine senin burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, zaten bu yılın tutulmalarını Boğa ile paylaşıyorsun, yavaş yavaş hayatının dönüştüğünü izliyorsun, işte bu tutulmaların üçüncüsü de 25 Ekim’de gerçekleşiyor. Özellikle de Akrep veya Boğa burcunun 0 – 7 derece aralığında bir gezegenin, kişisel noktan var ise çok daha net tesir alacaksın bu tutulmadan. Peki yükselen üzerinde bir güneş tutulması ne getirir, kendinle ilgili yepyeni bir karar getirir, bir yenilik, bir başlangıç getirir, bu gerek fiziki görünümün gerek medeni durumun, gerek kariyerin, gerekse yaşam alanını değiştirmek olabilir zira yükselen noktamız zaten haritamızın birincil köşe noktası. Bu artık kendinle ilgili yepyeni bir adımın eşiğinde olmak demek, kendinle ilgili çok önemli gündemleri hayatına taşımak demek, belki de kökten hayatını, yaşam yolunu değiştirmek demek. Güneş tutulması olduğu için başlangıç enerjisi de hayli yüksek, ancak bu başlangıç için bir şeylerin de sonlanması gerekebilir. Şimdi tam olarak senin dönemin başlıyor, tutulma etkileri daha öncesinde de başlayabilir, sonrasına da kayabilir, tam tarih olarak bir olay beklemene gerek yok :)

29 Ekim’de Merkür de Akrep burcuna geçiyor ve alacağın önemli kararları duyurma, bize kendinle ilgili önemli haberler verme, iletişim trafiğini artırma ve aklındaki fikirleri hayata koyma konusunda destek verecek bu Merkür, ağırlıklı olarak da Kasım ortasına kadar hissedersin bu tesiri.

Evet Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, umarım şahane başlangıçlar yaptığın muhteşem bir ay geçirirsin! Güneş Akrep olarak buradaysan tekrar mutlu seneler! 🎉

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Ruhsal olarak yenileniyorsun Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Ekim ayına Merkür’den güzel bir haberle başlıyoruz, kendisi Retro hareketini 3 Ekim’de sonlandırıyor, hepimize geçmiş olsun :) 11 Ekim’de de Terazi burcuna geçiyor, 23 Ekim’e kadar Güneş ve Venüs de burada üstelik. Bu Terazi yoğunluğu da senin 11. Evin olan gelecek planları, projeler, kararlar, sosyal çevren, hayallerini temsil eden oldukça tatlı bir evde gerçekleşiyor. Her şeyden önce oldukça sosyal olabileceğin bir dönem 23’üne kadar, yeni insanlarla tanışabilirsin, gelecek projelerinle ilgili sana fayda sağlayabilecek kişiler hayatına girebilir, sosyal çevren sana aşk getirebilir :) Oldukça keyifli ve yeni bir şeyler başlatmak için, hayata geçirmek için çok da güzel dönemler sevgili Yay ve Yükselen Yay, zira Güneş de burada olunca parlaman da çok mümkün. Özellikle geçtiğimiz Eylül ayında 10 – 23 Eylül arasında bu tarz konularla ilgili yaşadığın pürüzler, gecikmeler varsa şimdi tam gaz sonuçlandırabilirsin.

9 Ekim’de Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız sevgili Yay ve Yükselen Yay, bu da senin 5. Evini yani çok sevdiğimiz o aşk, flörtler, kıpırtılar, yaratıcılık, hobiler evini aydınlatıyor, oldukça güzel. Ancak :) Bu bir dolunay, dolunaylar da her zaman netlik getirir, sonuçlanma getirir, şayet yürümesi mucize bir flört öyküsünün içerisindeysen bu dolunay bunu hayatından çıkarabilir, zira gerçek yüzünü gösterebilir sana. Öte yandan belki de beklemediğin bir flörtleşme aşka da dönüşebilir, şayet sana iyi gelecekse ve gelecek vadediyorsa işler ciddiye de binebilir, her türlü hem duygusal hem de zihinsel olarak netleşme getirir sana. Şayet bir hobin, yeteneğin, kendini parlatabileceğin bir yaratıcı tarafın var ise bunu da ortaya çıkarmak için mükemmel bir zaman sevgili Yay ve Yükselen Yay. Ebeveyn olmaya niyetli isen de bebek müjdesi getirebilir ailenize :)

23 Ekim’de Güneş ve Venüs el ele Akrep burcuna giriş yapıyorlar, bu da senin 12. Evine giriş yapıyor olması demek, bilinçaltını aydınlatması demek, korkularınla yüzleştirmesi demek, derinlere attığın veya görmezden geldiğin konulara ışık tutması demek. Biraz daha izole, biraz daha kendine kaldığın bir döneme çekiyor seni bu geçiş, ancak bu kadarla da kalmıyor, zira hemen ardından burada bir Güneş Tutulması var.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde, etkisini +/- 3 ay boyunca yoğun hissedeceğimiz bir Güneş tutulması bekliyor bizi sevgili Yay ve Yükselen Yay, şayet Akrep veya Boğa burçlarında 0 – 7 derece arasında bir gezegenin, kişisel noktam var ise çok daha yoğun biçimde hissedersin bunun tesirini. 12. Ev dediğim gibi biraz daha bilinçaltı, ruhsal tarafa hizmet eden bir alan, kendini yenilemeye, dönüştürmeye karar vereceğin bir süreç başlayabilir senin için, iyileşmeye karar vermek gibi, takıntı yaptığın konuları fark etmek gibi, korkularını görmek gibi çok daha derin, daha mental bir başlangıç çağırıyor aslında. Buna vesile olacak bazı sırların açığa çıkması, belki duyacağın bazı olayların seni kendine yönlendirmesi de mümkün. Bu tutulmayla kendini çevrenden uzaklaştırmaya da karar verebilirsin, örneğin daha izole bir çalışma hayatına başlayabilirsin, belki uzak bir yere taşınmak isteyebilirsin, belki ruhsal konulara, çalışmalara ağırlık verebilir ve böyle bir yolu tercih edebilirsin, iç dünyanda gerçek bir yenilenme süreci bu.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, bir yarısını fazlasıyla sosyal, diğer yarısını ise kendi içine dönük yaşayacağın bir Ekim bekliyor seni. Umarım bu şahane başlangıçlar için güzel bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Geleceğe dair tüm planların artık hayata geçiyor Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Ekim ayına Merkür Retrosu’nun bitişiyle başlıyoruz sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, 3 Ekim’de bu Retro sona eriyor çok şükür :) 11 Ekim itibariyle de Terazi burcuna geri geliyor Merkür’ümüz. 23 Ekim’e kadar Güneş ve Venüs de burada üstelik, bu da demek oluyor ki kariyer hayatında, toplumsal görünüm alanında ciddi bir etkileşim, bir yoğunluk var ayın 23’üne kadar sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. İş değiştirebilirsin, kariyerini değiştirebilirsin, terfi alabilirsin veya prim gibi bir ek kazanç getirebilir bu sana. Ayrıca da kariyerinle, unvanınla parlama, öne çıkma avantajın da var, kesinlikle çok güzel bir dönem senin için. Burası toplumsal görünümümüzü de işaret ettiği için buradaki bu yoğunluk medeni durumunu da değiştirebilir aynı zamanda :)

9 Ekim’de Koç burcunda bir Dolunay yaşayacağız sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu dolunayın ışığı senin ev, yuva, yaşam alanı, aile temalarını içeren evi aydınlatmakta. Yeni bir yaşam alanına geçebilir, taşınma gerçekleştirebilir, aileni de ilgilendiren önemli bir konuda artık son noktayı koyabilirsin bu dolunayla. Dolunaylar netlik getirir, belirsizlikler ortadan kalkar, bu ebeveynlerinle de ilgili önemli bir konuyu sonuçlandırabilir, kendi yaşam alanını hareketlendirebilir. Yine tam karşıt evi olan Terazi’ye de açı yapacağı için, kariyerinle ilgili de bir netlik, bir sonuçlanma getirebilir yine.  

23 Ekim’de Güneş ve Venüs el ele Akrep burcuna giriş yapıyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, sosyal çevren, gelecek planların, projelerin, kendinle ilgili hayallerin bu Venüs ve Güneş ışığıyla çok aydınlanıyor, seni daha sosyal yapıyor, aynı zamanda sosyal çevrenden, arkadaş ortamından bir aşkın da habercisi :) Ancak asıl burayı hareketlendirecek olan yine burada yaşayacağımız Akrep Tutulması.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Özellikle Akrep veya Boğa burçlarında 0 – 7 derece arasında bir gezegenin var ise çok daha yoğun bir tesir bekliyor seni. Bu da sosyal çevrende bir değişiklik demek senin için, gelecek planların için adım atmak demek, belki de çok uzun zamandır yapmak istediğin bazı planları hayata geçirmek demek, bu tutulma evresinde +/- 3 ayda başlattığın bir proje, attığın bir adım senin önümüzdeki 9 yılını da aslında şekillendirecek sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Artık durma zamanı değil senin için, parlama zamanı. Bu kariyer hayatını da değiştirme potansiyeli olan bir tutulma aynı zamanda.

29 Ekim’de Merkür de bu alana giriş yapıyor ve senin iletişim trafiğini artırıyor, özellikle Kasım ortasına kadar yapacağın görüşmeler, vereceğin kararlar, gireceğin çevreler oldukça önemli olacak, mümkün olduğunca planların için harekete geç. Sadece eş zamanlı olarak Mars’ın retroya girişi, girişimlerde bulunurken aksaklıklara yol açabilir ama bu zaten Kasım ayının konusu, şimdiden enseyi karartmayalım :)

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, kendini, geleceğini, kariyerini oldukça yakından ilgilendiren güzel bir ay geliyor. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyerini şekillendirmek için doğru zaman Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Ekim ayına güzel bir haberle başlıyoruz, Merkür’ümüz retrosunu 3 Ekim’de tamamlıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova, hepimize geçmiş olsun diyebiliriz artık :) 11 Ekim’de de Terazi burcuna giriş yapıyor. Güneş ve Venüs de halihazırda bu alanda konumlanmış durumda, böylelikle 23 Ekim’e kadar Terazi burcunda yani senin 9. Evinde ciddi bir yoğunluk, bir hareket, güzellik var sevgili Kova. Özellikle uluslararası veya yurt dışı bağlantılı işlerin varsa bu konularda sana çok güzel fırsatlar sunabilir bu süreç, belki beklenmedik bir uzak seyahat getirebilir. Aynı zamanda akademik bir kariyer veya bir eğitime başlamak için çok uygun, yayıncılık işinde isen adımlar atmak için çok ideal, belki bir kanal açabilirsin, kitabını yayınlayabilirsin, çok daha fazla insana ulaşabilirsin yaptığın işlerle. 

9 Ekim’de Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız sevgili Kova ve Yükselen Kova. Yine aslında tema eğitimler, zira 3. Evinde gerçekleşiyor bu dolunay. Yeni bir eğitime başlamak için koşullar çok uygun hale gelebilir. Aynı zamanda burası kardeşlerimizi de ilgilendiren evimiz, şayet var ise onların hayatındaki belirsizliklerin çözülmesi, onlarla ilgili önemli bir gündem de gelişebilir bu dolunayla. Yakın çevrende bazı sorunlar çözülebilir, hayatını etkileyecek önemli haberler gelebilir bu dolunay civarında.

23 Ekim’de Venüs ve Güneş bu kez el ele vererek Akrep burcuna giriş yapıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova. Odağın ciddi ciddi kariyerin olmaya başlıyor, daha çok göz önünde olabilirsin, kariyerinle, işinle ilgili önemli bir değişim yaşayabilirsin, yaptığın bir projeyle birdenbire çok ünlenebilirsin. Ancak burayı asıl hareketlendirecek olan, yine burada yaşayacağımız Akrep Tutulması.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız, bu seneki Boğa – Akrep tutulmalarının üçüncüsü bu ve bir Güneş tutulması olduğu için de yenilik, başlangıç enerjisi oldukça yüksek. Özellikle Akrep veya Boğa burçlarında 0 – 7 derece arasında bir gezegenin veya kişisel noktan var ise çok daha yoğun bir şekilde hissedeceksin bu tutulmanın tesirlerini. Tam kariyer evinde olduğu için ilk beklediğimiz elbette bir kariyer dönüşümü, bir yenilenme, bir başlangıç, belki yepyeni bir yol ve unvan senin için. Aynı zamanda tam karşıt noktası olan Boğa da tetikleneceği için bu ev, yuva, yaşam alanıyla ilgili de bir dönüşüm getirebilir, ebeveynlerinle ilgili, onların hayatında yaşanacak ve seni de etkileyecek bir yenilenme, başlangıç da hayatına tesir edebilir. Zaten bu sene yaşanan bu tutulmalarla her iki alanda da değişimleri hissetmeye başlamış olabilirsin, zaten tutulmaların tesirleri +/- 3 aya yayılır, o nedenle hayatında bu tür gelişmeler başlamış olabilir. Şayet yok ise fitili bu tutulma da ateşleyebilir.

29 Ekim’de bu alana yani Akrep burcuna bir de Merkür geliyor, Kasım ayının ortalarına kadar kariyerinle alakalı görüşmeler, belki imzalar, sözleşmeler, tanışmalar yaşaman da mümkün, Merkür zihnimiz ve kararlarımızı da temsil ettiği için, zihnin de bu alanlarda epey aktifleşebilir, sana kararlar aldırabilir.

Evet Sevgili Kova ve Yükselen Kova, kariyerin için önemli adımların atıldığı, güçlü ve güzel bir Ekim bekliyor seni. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Maddi kaynaklarınla ilgili tüm pürüzler sona eriyor Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Ekim ayının güzel haberini Merkür’le vererek başlayalım, Merkür’ümüz Retro hareketini 3 Ekim itibariyle bitiriyor, hepimize geçmiş olsun :) 11 Ekim’de de Terazi burcuna giriş yapıyor Merkür, hali hazırda burada Venüs ve Güneş de seyahatte 23 Ekim’e kadar. Bu durumda da Terazi’deki bu yoğun enerji senin 8. Evini fazlasıyla hareketlendiriyor sevgili Balık ve Yükselen Balık. Bu da ne demek, para ve maddi konular epey odağında olacak bu ay demek, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, kredi çekme, miras gibi veya ortaklı bir iş yapıyorsan ortak gelirlerin artması gibi pozitif bir değişime gebe bu ay senin için. Şayet evli bir Yükselen Balık isen eşinin kariyerinde, para kaynaklarında da bir değişim, yükselme görülebilir bu süreçte. Maddi gediklerini kapatabileceğin, Venüs’ün de desteğiyle beklenmedik minik fırsatlar yakalayabileceğin de bir dönem.

9 Ekim’de Koç burcunda yani yine senin para, maddi kaynaklar evinde bir dolunay gerçekleşiyor sevgili Balık ve Yükselen Balık. Dolunayın ışığıyla bu kez kendi kariyerinle, para kaynaklarınla ilgili bir netleşme, belki sürüncemede olan bir iş konusunu çözerek sonuçlandırma yaşayabilirsin. Beklediğin bir ödeme var ise bu dolunayla ona da ulaşabilirsin. Dolunaylar sonuçlanma, netleşme, bitirme enerjisi de verebilir, bu da belki işini değiştirme, var olan işin şayet çok problemli ve krizli ise ayrılma ve kendine yeni bir para kaynağı edinebileceğin bir alana geçme olarak da çalışabilir. Ekim ayının 23’üne kadar zaten odağında olan bu para konuları, Koç Dolunayı ile sana çok belirgin sonuçlar getirecek.

23 Ekim’de Güneş ve Venüs el ele vererek Akrep burcuna giriş yapıyor sevgili Balık ve Yükselen Balık. Bu da senin 9. Evini aydınlatıyor, yani uzaklar, yurt dışı bağlantıları, uluslararası konular, akademik kariyerin varsa onunla ilgili temalar, yayıncılık yapıyorsan seni parlatacak kişilerle bağlantılar gibi konularda müthiş destekliyor açıkçası. Ancak asıl tesiri yine burada gerçekleşecek olan Akrep Tutulması ile alıyorsun.

25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Venüs kavuşumlu bu tutulma 9. Evinin temalarında seni ciddi bir yeniliğe, başlangıca götürüyor. Özellikle de Akrep veya Boğa burçlarında 0 – 7 derece aralığında bir gezegenin veya kişisel göstergen var ise çok daha belirgin biçimde tesir alabilirsin bu tutulmadan. Konuları biraz fazla bu alanın ama en belirgin temalardan gidersek bu sana bir akademik kariyer kapısı açabilir, daha sonrasında kariyere dönüşebilecek bir eğitimi hayatına sokabilir, yurt dışı bağlantılı bir iş başlatabilir, seni yurt dışına taşıyabilir, belki bir kitap veya bir projeyi yayınlatabilir, yaptığın bir işi çok daha geniş çevrelere ulaştırabilir. Bu evde yaşanacak bir Güneş Tutulması seni kesinlikle çok olumlu etkiliyor aslında. 

29 Ekim’de bu alana bir de Merkür giriş yapıyor, Kasım ortalarına kadar aklındaki projelerle ilgili görüşmeler yapabilirsin, imzalar atabilirsin, başlangıçlar yapabilirsin veya haber alabilirsin, senin açından oldukça destekli.

Evet Sevgili Balık ve Yükselen Balık, hem maddi kaynakların hem de aklındaki projeler için başlangıçları fazlasıyla tetikleyen özel bir ay senin için bu ay. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın müthiş bir Ekim olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Kasım'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
59
17
14
14
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Evet Sevgili Başak ve Yükselen Başak, para konularının oldukça gündemini meşgul ettiği, o analitik zihninin de dolu dolu çalıştığı bir Ekim ayı bekliyor sen... Devamını Gör

Selçuk Çakmak

Ben de tutuyor ya😐 Belki bu kez sizde de olumlu gerçekleşir.

Gizem Yenikler

Geleceğe dair tüm planların artık hayata geçiyor Oğlak!

Skorpios

🦂